×
سیاسی
شناسه خبر : 269054
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/25 ساعت 12:23
زمان ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شوراهای شهر 2 ساعت افزایش یافت

زمان ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شوراهای شهر 2 ساعت افزایش یافت

دبیر ستاد انتخابات استان کرمانشاه اعلام کرد: ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شوراهای شهر 2 ساعت افزایش یافت

نورنیوز-گروه سیاسی: حمید شرفی روز پنجشنبه افزود: با پیشنهاد ستاد انتخابات کشور و موافقت هیات مرکزی نظارت بر انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی کشور، ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی شهرهای کشور از چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ تا شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷، ۲ ساعت افزایش یافت.

به گفته او ثبت‌نام غیرحضوری و الکترونیکی از داوطلبان از ساعت ۸ تا ۱۸ صورت می‌پذیرد.

دبیر ستاد انتخابات استان کرمانشاه در ادامه به آمار ثبت‌نام داوطلبان در استان اشاره کرد و گفت: از زمان آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای شهر تا پایان روز چهارشنبه ۲۴ دی ماه در مجموع ۲۹۳ نفر در استان نام‌نویسی کرده‌اند که از این تعداد ۲۵۹ نفر مرد و ۳۴ نفر زن هستند.

به گفته او بیشترین آمار مربوط به کلانشهر کرمانشاه با ۱۱۴ نفر ثبت نامی متشکل از ۱۰۱ نفر مرد و ۱۳ زن است.

دبیر ستاد انتخابات استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه ثبت نام در انتخابات تا روز شنبه ۲۷ دی ماه هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ عصر انجام می‌شود از داوطلبان خواست از طریق سایت keshvar.moi.ir و صرفا از طریق رایانه در این دوره از انتخابات ثبت نام کنند.

شرفی گفت: داوطلبان با مراجعه به سایت ضمن تکمیل پرسشنامه اعلام داوطلبی، نسبت به بارگذاری مدارک مورد نیاز اقدام و ثبت‌نام خود را نهایی کرده و شناسه رهگیری دریافت کنند.

دبیر ستاد انتخابات استان کرمانشاه تصریح کرد: مدارک مورد نیاز شامل تکمیل فرم اطلاعات داوطلبی، بارگذاری تصویر مدرک تحصیلی مطابق بند «ز» ماده ۳۷ قانون انتخابات شوراهای اسلامی کشور، تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان، گواهی رسمی قبول استعفا و عدم اشتغال در مشاغل مشمول استعفای موضوع ماده ۴۱ قانون، و گواهی عدم سوءپیشینه معتبر (حداکثر سه ماهه) است.

وی خاطرنشان کرد: به منظور تسریع در فرایند بررسی مدارک تحصیلی، به داوطلبان توصیه می‌شود پیش از ثبت‌نام با مراجعه به سامانه codeeshat.ir نسبت به دریافت کد صحت ۲۰ رقمی مدارک تحصیلی دانشگاهی خود اقدام کنند.

شرفی در ادامه با اشاره به شرایط داوطلبان طبق ماده ۳۷ قانون انتخابات شوراهای اسلامی کشور گفت: تابعیت جمهوری اسلامی ایران، حداقل سن ۲۵ سال تمام، اعتقاد و التزام عملی به اسلام (یا دین رسمی خود برای اقلیت‌های دینی شناخته‌شده)، التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت مطلقه فقیه، وفاداری به قانون اساسی، برخورداری از سلامت جسمانی و روانی، و داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای مردان از جمله شرایط لازم برای ثبت‌نام است.

وی افزود: شرط مدرک تحصیلی بر اساس جمعیت حوزه انتخابیه متفاوت است؛ به‌گونه‌ای که برای شوراهای شهرهای تا ۲۰ هزار نفر جمعیت حداقل مدرک فوق‌دیپلم و برای شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت حداقل مدرک لیسانس یا معادل آن الزامی است. همچنین افرادی که سابقه یک دوره کامل عضویت اصلی شورا را در همان حوزه انتخابیه داشته باشند، از شرط مدرک تحصیلی معاف هستند.

دبیر ستاد انتخابات استان کرمانشاه تأکید کرد: طبق ماده ۶۹ قانون انتخابات شوراها، ملاک ثبت‌نام نهایی داوطلبان، دریافت شناسه رهگیری است.

شرفی با اشاره به شرایط قانونی برخی داوطلبان بیان داشت: جانبازان، آزادگان، رزمندگانی با حداقل ۶ ماه سابقه حضور در جبهه و فرزندان شهدا، از یک مقطع تحصیلی بالاتر برای ثبت‌نام برخوردار خواهند بود و همچنین اشاره کرد که صدور یا استفاده از هرگونه گواهی و مدارک خلاف واقع، پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت.

 انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی در ۳۴ شهر و بیش از یک‌هزار و ۷۰۰ روستای استان برگزار می‌شود.

هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا یازدهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ در سراسر کشور برگزار می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
بحران انرژی به فیلیپین رسید
وقوع انفجار جدید در تل‌آویو با موشک های ایرانی
گفتگوی تلفنی عراقچی و لاوروف
هیئت پاکستانی به کابل سفر کرد
30 نفر از اساتید دانشگاه‌های مکزیک در حمایت از مردم ایران نامه نوشتند
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
تلاش تل آویو برای محرمانه نگه داشتن موعد و جلسات کابینه
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
محمدتقی رحمتی درگذشت
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
پیام لاریجانی درباره وضعیت تنگه هرمز
اسامی شهدایی که فردا تشییع می‌شوند، اعلام شد
راه‌اندازی سایت اسکان اضطراری در دهلران
دکتر سروش: باید عقلای قوم به میدان بیایند تا گره‌ها باز شود
آغاز سی و چهارمین موج عملیات وعده صادق4 با موشک‌های نقطه زن و سر جنگی‌های بالای یک تن
بیعت مردم ایران با رهبر منتخب خبرگان ملت
درصد موفقیت حملات موشکی و پهپادی ایران
سخنگوی وزارت خارجه خطاب به اعضای تیم فوتبال بانوان ایران: به خانه برگردید
پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای
نیویورک تایمز ادعای جدید ترامپ را تکذیب کرد
توقف استخراج در میادین گازی استراتژیک تل‌آویو در پی حملات موشکی
وقوع انفجار در نزدیکی یک نفتکش در شمال ابوظبی
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
وقاحت یک رئیس‌جمهور در تهدید وجودی ایرانیان
پیام خاتمی به مناسبت انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی
تحلیلگر سرشناس جهان عرب: ترامپ در دام نتانیاهو گرفتار شد
پوتین پیشنهادهایی برای حل و فصل مسئله ایران به ترامپ داده است
گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و ترکیه
تقویت تدابیر امنیتی در اطراف منزل نتانیاهو
قطر: کانال‌های ارتباطی با ایران قطع نیستند
رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی
تاجگردون: ایران مقتدر می‌ماند
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران