×
سیاسی
شناسه خبر : 269027
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/25 ساعت 09:54
گفت‌وگوی رئیس قوه قضاییه با متهمان اغتشاشات اخیر

گفت‌وگوی رئیس قوه قضاییه با متهمان اغتشاشات اخیر

اژه‌ای برای تسریع و دقت در محاکمه عناصر تروریست و آشوبگر از یکی دیگر از ندامتگاه‌های محل نگهداری و بازداشت عناصر و متهمین اغتشاشات اخیر بازدید و با برخی از آنها گفت‌وگو کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، در ادامه نظارت‌ها و بازدیدهای میدانی خود از ندامتگاه‌های محل نگهداری و بازداشت عناصر دستگیرشده در جریان اغتشاشات، در یکی دیگر از این ندامتگاه‌ها حاضر شد و ضمن گفتگو با مسئولان امنیتی و قضایی مربوطه، توصیه‌ها و دستوراتی را در راستای تسریع در تکمیل پرونده‌های این عناصر متهمین صادر کرد.

رئیس قوه قضاییه در خلال این بازدید، مجدداً و مؤکداً بر تدقیق و تسریع در تکمیل پرونده‌های متهمین و عناصر بازداشت‌شده در جریان اغتشاشات تاکید کرد و گفت: مردم از ما بحق انتظار و مطالبه دارند که هر چه سریع‌تر به محاکمه و مجازات عناصری بپردازیم که در جریان اغتشاشات اخیر، نقش‌آفرینی داشتند و بعضاً مبادرت به اعمال تروریستی کردند و تحریق و تخریب و آدمکشی به راه انداختند؛ لازمه تسریع در امورات قضایی و کیفری این عناصر، آن است که ضابطین ما در تکمیل تحقیقات و مستندسازی پرونده عناصر بازداشت‌شده و ایضاً شناسایی و دستگیری سایر عناصر دخیل در اعمال تروریستی و آشوبگری، سرعت عمل بیشتری داشته باشند.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: ضابطین و نیروهای اطلاعاتی و عملیاتی طی روزها و شب‌های اخیر، مجاهدانه در میدان هستند؛ من به این مهم واقف هستم و کمال قدردانی را از این نیروهای خدوم دارم؛ اما با این حال تاکید مؤکد می‌کنم که ضرورتاً باید در فرآیندهای مزبور تسریع و تعجیل مضاعف داشت.

‎رئیس عدلیه تصریح کرد: مجدداً تاکید دارم آن دسته از عناصری که مستقیم یا غیرمستقیم به سرویس‌های بیگانه و سرپل‌ها متصل بودند و در میدان یا خارج از میدان، به عناصر اغتشاشگر و تروریست، خط می‌دادند، در زمره اولویت‌های محاکمه و مجازات هستند؛ فلذا ضابطین هر چه سریع‌تر اقدام به شناسایی، دستگیری و تکمیل تحقیقات درباب این عناصر اصلی و سرشبکه‌ای کنند.

‎قاضی‌القضات بیان داشت: به مردم گرانقدر ایران اسلامی اطمینان می‌دهیم که به محض تکمیل تحقیقات در باب عناصر تروریست و اغتشاشگر دخیل در آشوب‌های اخیر و صدور گردشکار مرتبط با پرونده آنها از ناحیه ضابطین به مرجع قضایی، با سرعت، دقت و جامعیت، وفق موازین قانونی، کیفرخواست‌های مربوطه تدوین و جهت محاکمه به محاکم صالحه ارسال خواهند شد. در محاکم نیز با تعیین شعب ویژه، پرونده این عناصر به صورت فوق‌العاده مورد رسیدگی قرار می‌گیرند.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در جریان حضور در ندامتگاه مذکور، در حضور کارشناسان، ضابطین و بازپرسان پرونده‌ها و همچنین سایر مقامات قضایی ذیربط، شخصاً سؤالاتی را از برخی متهمین ارتکاب اعمال تروریستی و آشوبگری وقایع اخیر مطرح کرد و پرونده آنان را مورد مطالعه و دقت نظر قرار داد.

برخی از دستگیرشدگان اخیر که رئیس قوه قضاییه به مطالعه پرونده آنان پرداخت و سؤالاتی را از آنان مطرح کرد، بعضا متهمینی هستند که طبق مستندات و محتویات گوشی‌های همراه‌شان، در اغتشاشات و آشوب‌ها نقش‌آفرین بودند.

‎در جریان بازدید رئیس دستگاه قضا از این ندامتگاه، وفق گزارش ضابطین، فردی در میان دستگیرشدگان بود که در منطقه نازی‌آباد تهران، از پنجره آپارتمان با سلاح لوله بلند ساچمه‌ای اقدام به تیراندازی به سمت مردم و نیروهای انتظامی کرده بود. نامبرده در هنگام تیراندازی و در شرایطی که مسلح بود، دستگیر شد و اقرار دارد که با هدف کشتن مأموران مدافع امنیت مردم، اقدام به تیراندازی کرده است.

‎دو نفر دیگر از دستگیرشدگان کسانی بودند که اقدام به حمله یه یکی از اماکن انتظامی کرده و در حین ارتکاب جرم دستگیر شده بودند؛ این افراد اقرار دارند که با هدف مقابله با نظام و ایجاد ناامنی، مبادرت به ارتکاب این اعمال کرده‌اند.

‎همچنین فردی که با خودرو سواری پژو در محله هنگام تهران، اقدام به زیر گرفتن ۴ تن از مدافعان امنیت مردم کرده بود نیز در بین دستگیرشدگان بود.

‎سه نفر از دستگیرشدگان نیز افرادی هستند که به سرکردگی یک زن، در یکی از مناطق تهران، از پشت‌بام منزلی مسکونی، بلوک سیمانی بر روی مردم و مدافعان امنیت شهروندان پرتاب می‌کردند؛ سرکرده این افراد در پاسخ به سؤالات رئیس قوه قضاییه، صریحاً اعلام کرد که من از قصد دشمنان، آگاه و باخبر بودم و می‌دانم که هدفشان تجزیه ایران است.

‎یکی دیگر از دستگیرشدگان، زنی بود که با ۷ زبان زنده دنیا آشنا بود و پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، از طریق فضای سلطنت‌طلبی به سرپل‌های این رژیم طاعونی متصل شده بود و در تمامی کانال‌های مجازی صهیونیست‌ها، کنشگری داشت.

‎مشارالیها (متهمه) در خلال پاسخگویی به سؤالات قاضی‌القضات، در حالی که اشک می‌ریخت، گفت که من به بدترین آدم، یعنی نتانیاهو، پیام مستقیم فرستادم.

‎ در جریان این بازدید، علی القاصی مهر رییس کل دادگستری استان تهران، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران، بازپرسان، ضابطین و کارشناسان پرونده‌ها نیز حضور داشتند.


اخبار مرتبط
قوه قضاییه صدور حکم اعدام برای ورزشکار را تکذیب کرد
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 15:51
قوه قضاییه صدور حکم اعدام برای ورزشکار را تکذیب کرد
قوه قضاییه اعلام کرد ادعاهای منتشر شده توسط برخی رسانه‌های معاند درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار صحت ندارد و اساساً نادرست است.
اژه ای:دشمن با شایعه‌پراکنی آمار کذایی پیرامون جان‌باختگان منتشر می‌کند
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 12:11
اژه ای:دشمن با شایعه‌پراکنی آمار کذایی پیرامون جان‌باختگان منتشر می‌کند
رئیس قوه قضاییه در سفر استانی به بوشهر به ابعاد جدید اقدامات دشمن پس از شکست در فتنه اخیر اشاره کرد و گفت: «دشمن پس از شکست در فتنه اخیر، به شایعه‌پراکنی و قلب واقعیت‌ها روی آورده است. اعداد و ارقامی که پیرامون جان‌باختگان منتشر می‌شود، کاملاً غیرواقعی و با واقعیت فاصله دارد.»
اژه ای: مسببین، محرکین و مباشرین اعمال تروریستی در وقایع اخیر محاکمه خواهند شد
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 12:14
اژه ای: مسببین، محرکین و مباشرین اعمال تروریستی در وقایع اخیر محاکمه خواهند شد
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه کار اصلی ما در دستگاه قضایی، پیرامون وقایع اخیر، تازه آغاز شده است، گفت: کلیه‌ مقامات قضایی ذیصلاح در رسیدگی به پرونده‌ی عناصرِ متهم به ارتکاب اعمال تروریستی و آشوبگری، اولویت‌ها را مدنظر قرار دهند و ضمن تسریع و تدقیق در پیشبرد امور، تنها ملاک و معیارشان، عمل به مرّ قانون و اجرای عدالت باشد.
آغاز پیگرد حقوقی مسببان اغتشاشات در محاکم داخلی و بین‌المللی
یکشنبه 1404/10/28 ساعت 11:56
آغاز پیگرد حقوقی مسببان اغتشاشات در محاکم داخلی و بین‌المللی
رئیس مرکز وکلای قوه‌قضائیه اعلام کرد : در پرونده اغتشاشات اخیر، طرف اصلی ما شخص جنایتکار ترامپ و سازمان تروریستی پهلوی هستند.
جنایتکاران بدون فوت وقت شناسایی و به سزای اعمال خود می‌رسند/آمار 12 هزارجان‌باخته کذب است
یکشنبه 1404/10/28 ساعت 11:53
سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری مطرح کرد؛
جنایتکاران بدون فوت وقت شناسایی و به سزای اعمال خود می‌رسند/آمار 12 هزارجان‌باخته کذب است
سخنگوی قوه قضاییه با تأکید بر پیگیری “با قدرت و شدت” پرونده‌های اغتشاشات اخیر، مجازات بازدارنده برای “جنایتکاران” را هدف اصلی اعلام کرد.وی با تقبیح اعمال خشونت و تخریب اماکن مقدس گفت: مردم در 22 دی‌ماه پروژه آشوب را شکست دادند.جهانگیر همچنین از شناسایی مرتبطین با موساد در میان دستگیرشدگان خبر دادوگفت:مردم انتظار دارند در کمترین زمان با جنایتکاران برخورد شود.
امنیت ملی در مرحلۀ بازنگری و اقدام
شنبه 1404/10/27 ساعت 09:54
نورنیوز الزامات حکمرانی در شرایط پس از اغتشاشات را بررسی می کند؛
امنیت ملی در مرحلۀ بازنگری و اقدام
با کنترل فیزیکی ناآرامی‌های اخیر و فروکش کردن اغتشاشات خیابانی، اکنون مرحلۀ مهم‌تری آغاز شده است: شناسایی رویکردها و سیاستهایی که بستر ساز سوء استفاده دشمن شد و خنثی‌سازی عوامل خارجی و داخلی که در پشت صحنه این فشارها نقش داشتند.
بازدید 5 ساعته رئیس قوه قضاییه از ندامتگاهِ متهمان تروریستی
چهارشنبه 1404/10/24 ساعت 10:13
بازدید 5 ساعته رئیس قوه قضاییه از ندامتگاهِ متهمان تروریستی
رئیس قوه قضاییه در بازدید 5 ساعته از ندامتگاه نگهداری متهمان تروریستی اغتشاشات اخیر شخصاً به پرونده برخی از عناصری که طبق گزارش ضابطین، مبادرت به سرکردگی و مباشرت در اعمال تروریستی و آشوبگری داشتند رسیدگی و دستورات و توصیه‌های مهمی پیرامون تدقیق و تسریع در تکمیل پرونده بازداشت‌شدگان و متهمین وقایع اخیر صادر کرد.
رئیس قوه قضاییه: به عناصر اغتشاشگر  ارفاقی نخواهد شد
یکشنبه 1404/10/21 ساعت 19:20
رئیس قوه قضاییه: به عناصر اغتشاشگر ارفاقی نخواهد شد
رئیس قوه قضاییه گفت: به هیچ وجه ارفاقی در قبال عناصر اغتشاشگر وجود نخواهد داشت. عناصر آشوبگری که به عنوان مباشر به اموال عمومی و خصوصی مردم و اموال شهری، خسارت و آسیب وارد کرده‌اند و سبب تحریق و تخریب شدند، علاوه بر محاکمه در محکمه صالحه، باید نسبت به جبران خسارات اموال زایل‌شده نیز اقدام کنند.
نظرات

آخرین اخبار
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما