×
اجتماعی
شناسه خبر : 268976
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/10/24 ساعت 21:13
اعلام محدویت‌های ترافیکی جاده‌ها آخر هفته

اعلام محدویت‌های ترافیکی جاده‌ها آخر هفته

رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به شمال کشور از امروز چهارشنبه 24 دی خبر داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سردار احمد کرمی‌اسد در خصوص محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته، گفت: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۲۴ دی تا ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه ۲۸ دی از محورهای کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران- سمنان- مشهد و بالعکس ممنوع است؛ البته تردد موتور سیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

وی درباره محور کرج- چالوس نیز عنوان کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس کماکان ممنوع می‌باشد.

کرمی اسد با اشاره به پیش بینی محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن ترافیک، خاطرنشان کرد: روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه ۲۴، ۲۵ و ۲۶ و همچنین روز یکشنبه ۲۸ دی ماه درصورت افزایش حجم ترافیک، بنا به صلاحدید مأمورین پلیس راه محدودیت یک طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت انجام خواهد شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره محدودیت قطعی روز شنبه و ممنوعیت تردد برای انواع وسایل نقلیه، تصریح کرد: در این روز از ساعت ۱۲ آزادراه تهران شمال اعمال محدودیت تردد برای خودروهای به مقصد چالوس انجام می‌شود. از ساعت ۱۳ ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد بصورت کامل انجام می‌شود. از ساعت ۱۵ از مرزن آباد به سمت تهران یک طرفه اجرا می‌شود. (شمال به جنوب) از ساعت ۲۴ طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دو طرفه می‌شود.

وی در ادامه گفت: در صورت کم حجم بودن ترافیک محور، اتمام طرح یک طرفه زودتر از زمان اعلامی اجرا می‌شود. تردد از مسیر جاده قدیم کرج- چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد بوده، ولی تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت تعیین شده از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع می‌باشد.

سردار کرمی اسد در خصوص محور هراز، بیان کرد: تردد کلیه تریلرها ازمحور هراز کماکان ممنوع می باشد. تردد کلیه کامیون‌ها وکامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه ۲۴ دی و از ساعت ۸ الی ۲۴ روزهای پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه ۲۵، ۲۶، ۲۷ و ۲۸ دی از محور هراز ممنوع می‌باشد.

وی ادامه داد: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأمورین پلیس راه محدودیت یک طرفه مقطعی در روزهای پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه ۲۵، ۲۶، ۲۷و ۲۸ دی ماه، به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

کرمی اسد درباره وضعیت ترافیکی محور قدیم رشت – قزوین و بالعکس نیز گفت: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأمورین پلیس راه تردد انواع تریلرها و کامیون‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ الی ۲۴ امروز چهارشنبه ۲۴ دی و از ساعت ۸ الی ۲۴ روزهای پنجشنبه و شنبه ۲۵ و ۲۷ دی ماه در محور فوق ممنوع می‌باشد.

وی در خصوص محور فشم نیز اظهار کرد: از ساعت ۱۷ الی ۲۰ روزهای جمعه و شنبه ۲۶ و ۲۷ دی، محدودیت ترافیکی از انتهای محور نقطه پل حاجی آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به صورت یک طرفه به سمت خروجی فشم انجام خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
پلیس تهران از بازداشت متهم به جمع‌آوری اطلاعات نقاط حساس کشور خبر داد
وزیر خارجه عمان: تهدید اصلی امنیت خلیج فارس, خارج از منطقه است
شفاف‌سازی دولت درباره مالیات املاک مازاد بانک‌ها
بازگشت 55 ماهیگیر ایرانی بازداشت‌شده در امارات آغاز شد
تهران ترامپ را با قواعد خودش وارد بازی کرده است
هواشناسی گیلان: بارش، رعد و برق و وزش باد در راه است
آخرین جزئیات پرونده تتلو؛ درخواست مرخصی و رأی باز در انتظار نظر دادگاه
ساعت کاری ادارات قم از 24 تیر تغییر کرد
چین از ایران و آمریکا خواست آتش‌بس را حفظ کنند
هشدار درباره فتنه داخلی؛ موضع جدید نبیه بری در قبال مذاکرات
تهران در انتظار باد شدید و گرد و خاک؛ گرما همچنان ماندگار است
حمل‌ونقل عمومی تهران تا دو ماه دیگر رایگان ماند
ایران اقدام انگلیس علیه سپاه را خصمانه و مغایر حقوق بین‌الملل دانست
تجاوز مجدد تروریست‌های آمریکایی به شهرهای ساحلی ایران؛ پاسخ فراگیر و مستمر نیروهای مسلح
قیمت ارز اربعین در بانک‌ها هنوز از بازار آزاد گران‌تر است
خبر خوش برای تهرانی‌ها؛ مترو و اتوبوس تهران رایگان ماند
تهیه‌کننده پیشگام سینمای هنگ‌کنگ در 75 سالگی درگذشت
گام مهم پارس جنوبی برای کاهش آلایندگی‌های زیست‌محیطی
نورنما | پت و مت های قرن بیست و یکم در خلیج فارس!
پارلمان مجارستان به برکناری رئیس‌جمهور رأی مثبت داد
معاون شورای عالی امنیت ملی: خون رهبر شهید، مقاومت را استوارتر کرد
جنگ روانی قبل از نیمه‌نهایی جام جهانی؛ آرژانتین دوباره سراغ خاطره «دست خدا» رفت
سخنگوی ارتش: بازگشایی تنگه هرمز در گرو احترام به حقوق ملت ایران است
اتصال کارت‌های بانکی به سامانه سوخت به‌زودی اجرایی می‌شود
ماجرای دود سیاه در فردیس چه بود؟ پاسخ پلیس به نگرانی شهروندان
سرپرست وزارت دفاع: پاسخ صنعت دفاعی به جنگ، تداوم پیشرفت و جهش فناورانه است
ترامپ پرواز مستقیم از کنگو به آمریکا را ممنوع کرد
ضربه تجاری به شهرک‌های اسرائیلی با موافقت اکثریت اعضای اتحادیه اروپا
پایان تلخ جست‌وجو در رودخانه کشکان؛ نوجوان 15 ساله به خانه بازنگشت
چرا قوانین بازنشستگی نیازمند اصلاح است؟
خواهر گراهام با زدوبند راهی سنا شد
چند درصد آمریکایی ها با جنگ این کشور با ایران مخالف هستند؟
تغییرات قیمت نجومی زعفران در بازار ایران
هشدار گرمای 50 درجه‌ای در خوزستان؛ توده هوای گرم مستقر شد
خبر خوش برای کاربران اینترنت؛ زمان قطعی برق پایداری اینترنت برقرار می شود؟
چندین کشته و مصدوم در بارش‌های سنگین پاکستان
زمان مسابقه تیم نساجی تغییر کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل عمان
رازگشایی پلیس از قتل عجیب در گچساران؛قاتل چگونه گرفتار شد؟
دبیر انجمن غلات: انبارهای کشور از کالاهای اساسی پر شده‌اند
وزیر نفت: صادرات نفت بی وقفه ادامه دارد
فینال قبل از فینال در دالاس؛ امباپه یا یامال، کدام ستاره جام را به آتش می‌کشد؟
برخورد دو کشتی در آب‌های منطقه؛ انتقال 23 خدمه به قشم
رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی تهران روی میز شورای شهر
سایپا دوباره محصولات خود را گران کرد!
نورویدئو | ایران چگونه معادله جنگ را تغییر داد
چرا بازار رمزارزها 10 میلیارد دلار کوچک‌تر شد؟
علت حضور اف‌بی‌آی درخانه سناتور لیندسی گراهام چه بود؟
قیمت گوشت قرمز امروز 23 تیر 1405 + جدول
قضاوت دیدار آرژانتین و انگلیس به چه کسی سپرده شد؟