×
سیاسی
شناسه خبر : 268847
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/10/24 ساعت 11:53
راز ساعت 8 شب!

عبدالله گنجی:

راز ساعت 8 شب!

فراخوانی پنج شنبه و جمعه زمانی انجام شد که تحرکات اعتراضی و حتی اغتشاشی با کمترین تلفات انسانی همراه بود و این روند قول کمک ترامپ را محقق نمی‌کرد، زیرا او شرط ورود را کشته شدن افراد اعلام کرده بود. آیا برای اینکه حرف ترامپ محقق شود، برنامه‌ریزی نشده بود؟!

نورنیوز-گروه سیاسی: فراخوانی پنج شنبه و جمعه زمانی انجام شد که تحرکات اعتراضی و حتی اغتشاشی با کمترین تلفات انسانی همراه بود و این روند قول کمک ترامپ را محقق نمی‌کرد، زیرا او شرط ورود را کشته شدن افراد اعلام کرده بود. آیا برای اینکه حرف ترامپ محقق شود، برنامه‌ریزی نشده بود؟! کسی که دنبال اثبات سرمایه اجتماعی خویش است به‌شدت علاقه دارد که مانور انسانی خود را در روز رقم بزند و برای آن تدارک رسانه‌ای پیش‌بینی کند، زیرا حرکت شبانه معمولاً از جهت کمیت انسانی قابل بازتاب و راست‌آزمایی نیست؛ بنابراین فراخوانی شبانه به این دلیل بود که می‌دانستند که کمیت انسانی گسترده نخواهد بود. اما در تاریکی می‌شود با اقلیتی خشن غائله آفرید و پیگیری رد تروریست هم در شب به سختی قابل تحقق است؛ بنابراین اصلاً نیاز به مانور رسانه‌ای نداشتند. 

۱- فراخوان شبانه به این دلیل انجام شد که امکان کشته‌سازی با هدف ترغیب ترامپ محقق شود. در روز به‌خاطر وجود روشنایی و حضور مردم در خیابان آوردن سلاح به میدان سخت است، اما تاریکی این مهم را میسر می‌کند. 

۲- نبود جمعیت پرحجم در فراخوان برای طراحان غائله روشن بوده است؛ بنابراین با مانور تخریب و کشتار درصدد نشان دادن چندبرابر «نمود» نسبت به «بود» است. 

۳- طراحی ترور و کشتار در تاریکی حتماً بهتر از روز انجام می‌شود، زیرا تروریست می‌تواند به‌سرعت از مقابل چشم پنهان شود. 

۴- آنچه در پنج شنبه و جمعه انجام شد، اجتماع و اعتراض نبود که کم‌کم به اغتشاش تبدیل شود، بلکه هدف‌گذاری از ابتدا خشن بوده است. یکسان بودن رفتار تروریست‌ها در سراسر کشور نشان می‌دهد هدف‌گذاری اولیه ترور و قتل و تخریب بوده است. 

۵- نیروی آموزش‌دیده می‌داند که در یک استان سه مرکز، حیاتی هستند یعنی استانداری، صدا و سیما و دفتر امام جمعه تقریباً هدف اصلی قرار می‌گیرد که در قزوین، مشهد و کیش این مهم بارزتر است. اینکه ترامپ در یک آبروریزی خبر سقوط مشهد را می‌دهد، خود شاخصی از لو دادن طراحی است. حمله به استانداری و صداوسیما به‌صورت شبانه مؤثرتر از روز است، زیرا غیبت مردم در خیابان موانع سرعت عمل را برمی‌دارد. 

۶- امر کشته‌سازی موضوعی جدی با هدف ترغیب ترامپ است که متأسفانه دستگاه‌های امنیتی-انتظامی و رسانه‌ها در مستند کردن آن کوتاهی کردند. وقتی در شهرستانی نسبتاً کوچک در پنج شنبه در محیطی که هیچ نیروی انتظامی و نظامی در صحنه نبوده از ۱۴ کشته ۹ نفر با چاقو بوده مؤید این مهم است. هیچ نیروی امنیتی با چاقو نمی‌جنگد و این اعداد نشان می‌دهد هدف‌گذاری کشتار حداکثری بوده است تا بتوانند با تصویرسازی از نظام با عنوان «سرکوبگر» حمله یا دخالت خارجی را توجیه کنند. طبیعی است که در روز نمی‌توان جنایتی با این حجم در شهری کوچک که همه، همدیگر را می‌شناسند انجام داد. شهادت ۳۰ حافظ امنیت در اصفهان که امری بی‌سابقه در این شهر بعد از دوران دفاع مقدس است، نیز نشان می‌دهد که راز فراخوان در شب چیست. 

۷- اگر اغتشاشات قبل از فراخوان پنج شنبه و جمعه منجر به کشته شدن افراد زیادی می‌شد، حتماً این فراخوان انجام نمی‌شد، زیرا خود آن روند هدف‌گذاری قول ترامپ را محقق می‌کرد. 

۸- همزمان با فراخوان، شش گروه تروریستی در غرب کشور نیز به غائله پیوستند و این اولین‌بار است که این گروه‌ها، منافقین و سلطنت‌طلبان -به‌رغم آن همه اختلاف- در یک پروژه مشترک شرکت کردند و این خود شاخصی برای وجود یک دست «هماهنگ‌کننده» در نقطه هدف‌گذاری است و قطعاً آن سیستم امنیتی صهیونیست‌ها و امریکاست. 

آنچه اهمیت دارد و نگارنده در غائله بنزینی سال ۱۳۹۸ نوشتم، باید آمار دقیق کشته‌های بی‌گناه، تروریست‌ها، اغتشاشگران، پلیس و بسیج به مردم به‌صورت شفاف گفته شود وگرنه دشمن ده‌ها روایت چندهزارنفری را تثبیت خواهد کرد و روایت دوم بی‌تأثیر خواهد بود و برگ دیگری بر مظلومیت نظام جمهوری اسلامی با آن همه تساهل افزوده می‌شود.


جوان
نظرات

آخرین اخبار
دستگیری 3 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
نورویدیو | خاموشی مطلق در بیمارستان الشفإ در شهر غزه
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس