×
بین الملل
شناسه خبر : 268801
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/10/24 ساعت 09:22
تهران از لندن خواست در دام «فریب سیاسی» گرفتار نشود

تهران از لندن خواست در دام «فریب سیاسی» گرفتار نشود

سید علی موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در انگلیس در دیدار با «همیش فالکونر» معاون وزیر امور خارجه این کشور با تشریح مواضع تهران نسبت به حوادث اخیر، درباره توطئه خطرناک ناامنی‌سازی در غرب آسیا هشدار داد و از لندن خواست با هوشیاری و احتیاط راهبردی عمل کند و اجازه ندهد این توطئه به مسیر تشدید تنش‌ها و بی‌ثباتی بیشتر کشیده شود.

نورنیوز-گروه بین الملل:سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس سه‌شنبه (به وقت محلی) با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، محورهای این دیدار را تشریح کرد و نوشت : در این دیدار توضیح داد شد: « ناآرامی‌های اخیر در ایران در ابتدا به‌صورت اعتراض‌های محدودِ بخشی از کسبه و بازاریان آغاز شد؛ اعتراض‌هایی که عمدتاً ناشی از فشارهای اقتصادیِ حاصل از تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونیِ تحمیل‌شده بر مردم ایران، به‌ویژه از سوی ایالات متحده و چند کشور اروپایی از جمله انگلیس، بوده است.»

در ادامه این پیام آمده است که این اعتراض‌ها حدود یک هفته مسالمت‌آمیز باقی ماند و در این مدت، دولت جمهوری اسلامی ایران با رویکردی سازنده با نمایندگان معترضان وارد گفت‌وگو شد و رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان نیز به صورت مستقیم با هدف رسیدگی به مطالبات اقتصادیِ مشروع با آنان تعامل کرد.

سفارت ایران در لندن اضافه کرد: از ۸ ژانویه ۲۰۲۶ به بعد، تغییر محسوسی رخ داد و خشونت آشکار و سازمان‌یافته‌ای پدیدار و ادامه‌دار شد که توسط عناصر مشکوک و خصمانه تحریک می‌شد. دولت ایران اکنون شواهد کافی و معتبر در اختیار دارد که نشان می‌دهد این عناصر، عوامل تروریستی بوده‌اند که از سلاح استفاده کرده و آن را توزیع کرده‌اند و به‌طور عمدی نیروهای امنیتی و غیرنظامیان را هدف قرار داده‌اند.

در بخش دیگری از این پیام، رژیم صهیونیستی «مسئول مستقیم» این اقدامات تروریستی معرفی شده و آمده است که این حوادث به کشته‌شدن بیش از یکصد نفر از نیروهای پلیس ایران و نیز شماری از غیرنظامیان بی‌گناه منجر شده است. سفارت ایران در لندن در همین چارچوب، هشتم ژانویه را «سیزدهمین روز» جنگ دوازده‌روزه پیشین توصیف و تأکید کرده است که دولت ایران عاملان و حامیان آنان را کاملاً مسئول می‌داند و خود را موظف به پیگیری عدالت برای قربانیان می‌داند.

در ادامه پیام آمده است: این اقدامات بخشی از راهبرد گسترده‌تر رژیم صهیونیستی ارزیابی می‌شود که هدف آن «کشاندن دولت ترامپ به درگیری تازه» و شعله‌ور کردن بی‌ثباتی در سراسر خلیج فارس و منطقه غرب آسیا است؛ روندی که پیامدهای جدی برای امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد داشت.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس افزود که در این دیدار، از لندن خواسته شد هوشیاری و احتیاط راهبردی به خرج دهد و اجازه ندهد در «این توطئه خطرناک یا فریب سیاسی» گرفتار شود؛ توطئه‌ای که می‌تواند به تشدید تنش‌ها و بی‌ثباتی بیشتر منطقه بینجامد.

در پایان این پیام آمده است: دولت جمهوری اسلامی ایران کنترل وضعیت امنیت داخلی را در دست دارد و در برابر هر اقدام نابخردانه تجاوزکارانه در چارچوب دفاع کامل از حاکمیت، امنیت ملی و مردم ایران، قاطعانه و با قدرت پاسخ خواهد داد.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار نیویورک‌تایمز درباره فروپاشی نظم جهانی پس از جنگ جهانی دوم
جورج کلونی: آمریکا در دوره‌ای تأسف‌بار است
فرود اضطراری هواپیمای مقام آمریکایی
شکایت رسمی پرسپولیس از استقلال به‌خاطر حضور آسانی در دربی
تارتار: پرسپولیس کمی بهتر از استقلال بود؛ یک غفلت برد را گرفت
بختیاری‌زاده: داور پنالتی استقلال را ندید
اصلاحات دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد
اقدام نروژ علیه روسیه؛ کشتی روسی توقیف شد
گزارش تصویری | لیگ برتر فوتبال - پرسپولیس و استقلال (دربی 107)
صنعت نفت آبادان 0-0 سپاهان اصفهان/ شالوده سپاهان با فشار نفت از هم نپاشید
آیین تشییع شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه برگزار می‌شود
تاجرنیا: استقلال شایسته برد بود؛ حق‌مان سه امتیاز بود
فهرست شناورهای متخلف خلیج فارس به‌روزرسانی شد
بسکتبال ایران در رده 28 جهان؛ حفظ جایگاه چهارم آسیا
محکومیت 26 ماهه در آمریکا برای صادرات غیرمجاز کالا به روسیه
پایان مأموریت سفیر ترکیه در تهران
تیراندازی در مدرسه‌ای در ویرجینیا
گنج 1100 ساله در حیاط خانه
اروپا چگونه از «بازی شکست‌خورده» آمریکا حمایت می‌کند؟
مصطفی طرفی سرکنسول جدید ایران در بصره شد
تهدید تازه روبیو علیه ایران
مخالفت بلژیک با مصادره دارایی‌های روسیه؛ تبعات شدیدی خواهد داشت
مجلس: انگلیس 120 سال در پی تضعیف و کنترل ایران بوده است
هشدار دبیرکل نجبا به آمریکا
تودیع وثیقه از یک ماه به چند دقیقه رسید
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را تکذیب کرد
استقلال 1-1 پرسپولیس/ تساوی در نصف جهان، نمایش قابل قبول سرخابی ها در دربی 107+ فیلم‌گل ها
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ایران
خرابکاری‌های منتسب به روسیه به «هنجار جدید» در اروپا تبدیل شده است
عملیات انفجار کنترل‌شده در بوشهر
بازگشت حمید نعمت‌الله به سینما پس از 10 سال + تصویر
امتحانات جبرانی نهایی دوازدهم از 14 شهریور+ جدول زمانبندی
محمد ملاحی، هنرمند سیریکی، در حمله آمریکا زخمی شد
سناتور سندرز: باید همین حالا به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
هنوز حکمی برای احسان خدادادی صادر نشده است
درخشش ایران در بازی‌های جهانی عشایر؛ 4 مدال در روز دوم
انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در دستور کار است
مخبر: حقوق بشر غربی در میناب، لامرد و سیریک دفن شد
وزیر صمت: حفظ تولید نیازمند تقویت تاب‌آوری صنعت و رفع موانع است
میدل ایست آی: تونی بلر خواستار حذف نام «فلسطین» از کتب درسی شد
مصر و قطر خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
خیبر خرم‌آباد 2-0 فولاد خوزستان/ خیبر، فولاد را خم کرد
هلند طلاهای خود را از آمریکا و کانادا خارج کرد
اروپا به حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیوست
آمریکا کاردار جدید خود در بغداد را معرفی کرد
نیو ریپابلیک: جنگ با ایران آمریکا را تضعیف کرده؛ ایران قوی‌تر شده است
کارت آزمون کاردانی 1405 منتشر شد؛ جزئیات دریافت و رفع نقص
ذوب‌آهن 1-0 پیکان تهران/ موتور پیکان در فولادشهر خاموش شد
ملوان انزلی 0-1 نساجی مازندران/ شکست خانگی ملوانان
تغییر در فرماندهی ارتش اردن؛ رئیس جدید ارتش منصوب شد