×
اقتصادی
شناسه خبر : 268785
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 23:25
چرا اینترنت بین‌الملل وصل نمی‌شود؟

چرا اینترنت بین‌الملل وصل نمی‌شود؟

یکی از درخواست‌هایی که در دو روز اخیر و بعد از برقراری امنیت در شهرها از سمت مردم مطرح شده است، برقراری مجدد اتصال به اینترنت بین‌الملل بوده است. اما چرا اینترنت بین الملل متصل نمی شود؟

نورنیوز-گروه اقتصادی: اتصال مجدد اینترنت بین‌الملل یکی از مطالباتی است که در روزهای اخیر توسط مردم مطرح شده و نکات مهمی در خصوص آن وجود دارد.

 یکی از درخواست‌هایی که در دو روز اخیر و بعد از برقراری امنیت در شهرها از سمت مردم مطرح شده است، برقراری مجدد اتصال به اینترنت بین‌الملل بوده است.

سیدمحمد امین آقامیری، دبیر و سخنگوی شورای‌عالی فضای مجازی در خصوص محدودیت اینترنت بین‌الملل می‌گوید: «برای کنترل و تأمین آرامش و امنیت مردم، نیاز بود تصمیماتی سخت گرفته شود.»

وی با اشاره به سختی‌هایی که برای مردم در استفاده از خدمات اینترنتی ایجاد شده می‌گوید: «این سختی‌ها حتماً برای همه ناراحت‌کننده است، اما وقتی کنار این می‌گذاریم که این سختی‌ای که امروز تحمل می‌کنیم باعث می‌شود یک هم‌وطن آسیب کمتری ببیند، یک خانواده ناراحت نشود، آسیب کمتری به کشور برسد و آرامش بیشتری در کشور وجود داشته باشد، تحمل آن راحت‌تر و آسان‌تر می‌شود.»

بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد اتصال یک‌باره اینترنت بین‌الملل به سبب تسهیل ارتباط با سرویس‌های جاسوسی خارج از کشور، می‌تواند مجددا منجر به ایجاد ناامنی و به‌خطر افتادن جان و مال شهروندان شود. چرا که در برنامه طراحی‌شده از سمت گروه‌های مسلح و تروریستی، اینترنت بین‌الملل یکی از ابزارهای اصلی برای ارتباط با سرویس‌های جاسوسی و هدایت فعالیت‌های خرابکارانه است. این موضوع در عملیات‌های تروریستی پنج‌شنبه گذشته که منجر به جنایت‌های سازمان‌یافته و شهادت جمع زیادی از نیروهای حافظ امنیت و مردم بیگناه شد، بسیار مشهود بود.

از سویی در ماه‌های گذشته و به ویژه‌بعد از تجاوز آمریکا و اسرائیل به خاک ایران، کشور هدف حملات سنگین سایبری قرار گرفت که بررسی‌ها نشان می‌دهد موج گسترده‌ای از این حملات به قصد ناامنی در زیرساخت‌های اساسی مانند شبکه بانکی، سیستم سوخت‌رسانی و ... و با هدف ضربه به دارایی‌های مردم و ایجاد اختلال در خدمت‌رسانی به آن‌ها در حوزه‌های مختلف همزمان با عمیات‌های تروریستی  در دستور کار کشورهای معاند قرار داشته که محدودسازی اینترنت بین‌الملل توانسته این حملات را تا زمان شناسایی و مقابله کامل با آن، ناکام بگذارد.

کشف محموله سنگین تجهیزات پیشرفته الکترونیکی شامل صدها دستگاه گیرنده دوربرد، دستگاه تقویت‌کننده سیگنال بی‌تی‌اس، مودم‌های اینترنت نسل پنجم (5G) در روزهای گذشته توسط نهادهای اطلاعاتی، نشان می‌دهد که جبهه دشمن به دنبال جایگزینی برای شبکه ارتباطی از دست رفته با محدودیت اینترنت بوده تا با این تجهیزات، به جاسوسی در حوزه‌های نظامی، امنیتی و صنعتی و نیز هماهنگی و هدایت عملیات‌های خرابکاری در نقاط مختلف کشور بپردازد.

با این حال پیگیری ها نشان می‌دهد برنامه‌ریزی برای مدیریت تهدیدهای موجود و اتصال تدریجی سرویس‌های مختلف اینترنت بین‌الملل در دستور کار نهادهای ذیربط قرار دارد و در خصوص آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرده است: «دستگاه‌های امنیتی تمام تلاش خود را می‌کنند تا شرایط به حالت قبل برگردد و بتوانیم مثل قبل آن مسیری را که کشور در آن قرار داشت ادامه دهیم.امیدوار هستیم که بتوانیم هرچه زودتر، شرایطی کاملاً مناسب و در شأن مردم ایران از لحاظ توسعه خدمات داشته باشیم و بدون هیچ‌گونه تنش و استرسی، مردم بتوانند زندگی و فعالیت خود را در فضای مجازی ادامه دهند.»

در روزهای اخیر نیز به تدریج اینترنت مورد نیاز برای خدمات پراستفاده مردم مانند خدمات بانکی، خبری، فروشگاهی و حمل‌ونقل اینترنتی برقرار شده و اتصال مابقی سرویس‌های اینترنتی نیز دستور کار قرار دارد.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
وزیر خارجه ترکیه: آنکارا برای توافق تهران–واشنگتن تلاش می‌کند
پیش ‌بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 19 خرداد 1405 / دلار به کریدور 180 هزار تومانی می‌رسد؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 19 خرداد 1405 / فرمان بازار طلا در دست اونس جهانی
سه سناریو برای تحلیل تجاوزات اخیر اسراییل در منطقه
تل آویو مدعی شد: اسرائیل حملاتش به ایران را به خواست ترامپ متوقف کرد
مسکو کنار تهران در آژانس اتمی؛ هشدار درباره «وارونه‌سازی واقعیت»
15 نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی مجروح شدند/ تا کنون هیچ شهیدی گزارش نشده است
پیام صریح نیکزاد به دشمنان؛ جبهه مقاومت را از ایران جدا نمی‌دانیم
ماجرای عجیب در جاده قم–کاشان؛ کودک 9 ساله پشت فرمان کامیون خاور
نواف سلام: اسرائیل در طول آتش‌بس 3500 بار لبنان را بمباران کرده است
لغو تمامی پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی
لغو بیش از 5 هزار بلیت قطار در جنگ رمضان
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد
نورویدئو | پنتاگون علیه تل آویو؟؛ پشت پرده هشدار بی‌سابقه آمریکا
ادعای معاریو: نتانیاهو از ایران شکست سختی خورد
سفیر ایران در روسیه: اروپا از معادلات مذاکره حذف شده است
دوشنبه سیاه در شرق دور؛ خاورمیانه نبض بورس‌های جهانی را لرزاند