×
اقتصادی
شناسه خبر : 268785
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 23:25
چرا اینترنت بین‌الملل وصل نمی‌شود؟

چرا اینترنت بین‌الملل وصل نمی‌شود؟

یکی از درخواست‌هایی که در دو روز اخیر و بعد از برقراری امنیت در شهرها از سمت مردم مطرح شده است، برقراری مجدد اتصال به اینترنت بین‌الملل بوده است. اما چرا اینترنت بین الملل متصل نمی شود؟

نورنیوز-گروه اقتصادی: اتصال مجدد اینترنت بین‌الملل یکی از مطالباتی است که در روزهای اخیر توسط مردم مطرح شده و نکات مهمی در خصوص آن وجود دارد.

 یکی از درخواست‌هایی که در دو روز اخیر و بعد از برقراری امنیت در شهرها از سمت مردم مطرح شده است، برقراری مجدد اتصال به اینترنت بین‌الملل بوده است.

سیدمحمد امین آقامیری، دبیر و سخنگوی شورای‌عالی فضای مجازی در خصوص محدودیت اینترنت بین‌الملل می‌گوید: «برای کنترل و تأمین آرامش و امنیت مردم، نیاز بود تصمیماتی سخت گرفته شود.»

وی با اشاره به سختی‌هایی که برای مردم در استفاده از خدمات اینترنتی ایجاد شده می‌گوید: «این سختی‌ها حتماً برای همه ناراحت‌کننده است، اما وقتی کنار این می‌گذاریم که این سختی‌ای که امروز تحمل می‌کنیم باعث می‌شود یک هم‌وطن آسیب کمتری ببیند، یک خانواده ناراحت نشود، آسیب کمتری به کشور برسد و آرامش بیشتری در کشور وجود داشته باشد، تحمل آن راحت‌تر و آسان‌تر می‌شود.»

بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد اتصال یک‌باره اینترنت بین‌الملل به سبب تسهیل ارتباط با سرویس‌های جاسوسی خارج از کشور، می‌تواند مجددا منجر به ایجاد ناامنی و به‌خطر افتادن جان و مال شهروندان شود. چرا که در برنامه طراحی‌شده از سمت گروه‌های مسلح و تروریستی، اینترنت بین‌الملل یکی از ابزارهای اصلی برای ارتباط با سرویس‌های جاسوسی و هدایت فعالیت‌های خرابکارانه است. این موضوع در عملیات‌های تروریستی پنج‌شنبه گذشته که منجر به جنایت‌های سازمان‌یافته و شهادت جمع زیادی از نیروهای حافظ امنیت و مردم بیگناه شد، بسیار مشهود بود.

از سویی در ماه‌های گذشته و به ویژه‌بعد از تجاوز آمریکا و اسرائیل به خاک ایران، کشور هدف حملات سنگین سایبری قرار گرفت که بررسی‌ها نشان می‌دهد موج گسترده‌ای از این حملات به قصد ناامنی در زیرساخت‌های اساسی مانند شبکه بانکی، سیستم سوخت‌رسانی و ... و با هدف ضربه به دارایی‌های مردم و ایجاد اختلال در خدمت‌رسانی به آن‌ها در حوزه‌های مختلف همزمان با عمیات‌های تروریستی  در دستور کار کشورهای معاند قرار داشته که محدودسازی اینترنت بین‌الملل توانسته این حملات را تا زمان شناسایی و مقابله کامل با آن، ناکام بگذارد.

کشف محموله سنگین تجهیزات پیشرفته الکترونیکی شامل صدها دستگاه گیرنده دوربرد، دستگاه تقویت‌کننده سیگنال بی‌تی‌اس، مودم‌های اینترنت نسل پنجم (5G) در روزهای گذشته توسط نهادهای اطلاعاتی، نشان می‌دهد که جبهه دشمن به دنبال جایگزینی برای شبکه ارتباطی از دست رفته با محدودیت اینترنت بوده تا با این تجهیزات، به جاسوسی در حوزه‌های نظامی، امنیتی و صنعتی و نیز هماهنگی و هدایت عملیات‌های خرابکاری در نقاط مختلف کشور بپردازد.

با این حال پیگیری ها نشان می‌دهد برنامه‌ریزی برای مدیریت تهدیدهای موجود و اتصال تدریجی سرویس‌های مختلف اینترنت بین‌الملل در دستور کار نهادهای ذیربط قرار دارد و در خصوص آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرده است: «دستگاه‌های امنیتی تمام تلاش خود را می‌کنند تا شرایط به حالت قبل برگردد و بتوانیم مثل قبل آن مسیری را که کشور در آن قرار داشت ادامه دهیم.امیدوار هستیم که بتوانیم هرچه زودتر، شرایطی کاملاً مناسب و در شأن مردم ایران از لحاظ توسعه خدمات داشته باشیم و بدون هیچ‌گونه تنش و استرسی، مردم بتوانند زندگی و فعالیت خود را در فضای مجازی ادامه دهند.»

در روزهای اخیر نیز به تدریج اینترنت مورد نیاز برای خدمات پراستفاده مردم مانند خدمات بانکی، خبری، فروشگاهی و حمل‌ونقل اینترنتی برقرار شده و اتصال مابقی سرویس‌های اینترنتی نیز دستور کار قرار دارد.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
تبریک سرپرست وزارت دفاع به محسن رضایی به مناسبت انتصاب جدید
انفجارهای کنترل‌شده در خارج از محدوده شهری دزفول
مرگ تلخ پاکبان مهابادی بر اثر رانندگی دختر 11 ساله
سه سال حبس برای حفار غیرمجاز در محوطه ثبت ملی دامغان
تغییرات جدید در کاخ سفید: وکیل ترامپ مشاور ارشد شد
هزار و چهارصد و چهار
فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره به پرواز برگشتند
اطلاعات رایگان واشنگتن به کی‌یف برای حمله به عمق خاک روسیه
هیروشیما، سلاح هسته‌ای و روابط بین‌المللی
توافق مکه یعنی چه؟
ضرورت بررسی کارشناسی لایحه کاسپین
قیمت دلار توافقی امروز 19 مرداد 1405؛دلار به قله 155 هزار تومانی نزدیک شد
تهدید صهیونیست‌ها به رویارویی با واشنگتن
قیمت خودروهای سایپا امروز 19 مرداد 1405؛ شاهین اتوماتیک پلاس گران‌ترین محصول سایپا
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
صیانت از اقتدار جمهوری اسلامی یک واجب عینی است
فوق‌العاده خاص پرستاران چه زمانی اجرا می‌شود؟
دوفوریتی | فروش مو، بازاری خطرناک در حال انفجار
رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید
قیمت دینار عراق امروز 19 مرداد 1405؛ بالاترین و پایین‌ترین نرخ اعلام شد
دبیر کل جنبش نجبا: نفت عراق باید از قیمومیت آمریکا آزاد شود
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 19 مرداد 1405؛ فاصله قیمت بازار و کارخانه
تأکیدعارف بر تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 19 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / چرا اونس جهانی عقب نشست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 مرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 + وضعیت استانها
چاپ سه‌بعدی هوشمند بدون قطعات الکترونیکی
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان