×
ورزشی
شناسه خبر : 268618
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 16:12
فولادهرمزگان صفر - 2 استقلال؛ صعود بی‌دردسر آبی ها به یک چهارم جام حذفی+ فیلم گل ها

فولادهرمزگان صفر - 2 استقلال؛ صعود بی‌دردسر آبی ها به یک چهارم جام حذفی+ فیلم گل ها

مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران امروز برگزار شد.استقلال از ساعت 14 به مصاف فولاد هرمزگان در ورزشگاه شهید نصیری یزد رفت و بادو گل سامان فلاح و اسماعیل قلی زاده به پیروزی رسیدوبه یک چهارم نهایی جام حذفی صعود کرد.دردیگر مسابقه امروز شمس آذر میزبان تراکتور بوداما تراکتوری هابه قزوین سفر نکردند و دراین بازی حاضر نشدند تا نتیجه را کمیته انضباطی مشخص کند.

نورنیوز- گروه ورزشی: مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران، امروز (سه‌شنبه) با برگزاری ۲ بازی به پایان خواهد رسید. در آخرین بازی این مرحله، استقلال از ساعت ۱۴ در ورزشگاه شهید نصیری یزد، به مصاف فولاد هرمزگان  رفت. قضاوت این بازی بر عهده امیر عرب‌براقی بود و میثم حیدری نیز داور VAR  بود. در دقیقه 3 بازی سامان فلاح دروازه فولاد را باز کرد تا نیمه اول آبی ها با پیروزی به رختکن بروند. در نیمه دوم و در دقیقه 78 قلی زاده مهاجم استقلال گل دوم را به ثمر رساند. 

این دیدار قرار بود حدود ۳ هفته پیش برگزار شود، اما به دلیل رقابت حساس آبی‌ها در آسیا، به تعویق افتاد تا نهایتاً امروز (۲۳ دی‌ماه) برگزار شود که البته این مسئله بعداً با اعتراض کادرفنی تیم فولاد هرمزگان به دلیل فاصله کم بین مسابقات این تیم همراه شد و یک روز دیگر به تعویق افتاد.

شرح گل:

فولاد هرمزگان صفر – استقلال یک (دقیقه 3: سامان فلاح): استقلالی‌ها صاحب یک ضربه کاشته شدند و ابتدا کار را زمینی و سریع آغاز کردند. در ادامه ارسال آبی‌ها برگشت داده شد و توپ به سحرخیزان رسید. ارسال او حوالی نقطه پنالتی به سامان فلاح رسید و او با یک شوت سهمگین تماشایی توپ را به طاق دروازه چسباند و گل نخست را به ثمر رساند.


 

فولاد هرمزگان صفر – استقلال 2 (دقیقه 78: اسماعیل قلی‌زاده): منیر الحدادی از زمین خودی با یک پاس بلند دیدنی توپ را به جناح مخالف و در سمت چپ خط حمله فرستاد. اسماعیل قلی‌زاده نیز در محوطه جریمه توپ را کنترل کرد و توپ را روی پای راست خود آورد و با یک شوت دیدنی به گوشه دروازه، موفق شد اختلاف را افزایش دهد.


 

بخت گره‌خورده استقلال در تقابل با لیگ دویی‌ها

استقلال در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی مقابل پادیاب خلخال لیگ دویی با نتیجه ۲ بر یک به برتری رسید و در قرعه‌کشی مرحله بعد نیز به فولاد هرمزگان برخورد کرد تا باز هم مقابل تیمی از لیگ دو قرار گیرد.

فولاد هرمزگان که در لیگ دسته دوم فعالیت می‌کند، در فرم ایده‌آلی قرار دارد و در ۵ بازی اخیر خود به ۴ برد و یک تساوی رسیده است. فولادی‌ها در جام حدفی ابتدا اسپاد را از پیش رو برداشت و در مرحله قبل نیز ۲ بر صفر چوکا تالش را از پیش رو برداشته بود.  

هدایت فولاد هرمزگان بر عهده رضا مرتضی‌زاده است؛ سرمربی باتجربه‌ای که چندین سال است در سطح دوم و سوم فوتبال ایران فعال است.

دست بسته ساپینتو با غایبان پرتعداد

استقلال که در ۵ بازی آخر خود پیش از پایان نیم‌فصل اول به ۲ پیروزی، ۲ مساوی و یک باخت رسیده بود، با پیروزی در هفته پانزدهم لیگ مقابل سپاهان، تا حدود زیادی از زیر فشار خارج شد و به تعطیلات رفت. ریکاردو ساپینتو قصد دارد تا در بدو آغاز نیم‌فصل دوم، با یک پیروزی قاطع مقابل فولاد هرمزگان، افزون بر صعود به جمع ۸ تیم برتر جام حذفی، شروع مقتدرانه‌ای داشته باشد.

البته سرمربی پرتغالی برای این بازی یک چالش بزرگ خواهد داشت. دیدیه اندونگ پس از حضور در اردوی تیم ملی گابن در جام ملت‌های آفریقا، هنوز به ایران بازنگشته و موسی جنپو هم در تمرین استقلال حاضر نشده. مهران احمدی مصدوم است و امیرمحمد رزاقی‌نیا نیز همراه تیم ملی امید در عربستان حضور دارد. رامین رضاییان و عارف آقاسی هم قصد جدایی دارند و قطعا در این بازی حاضر نخواهند بود؛ بنابراین تعداد غایبان استقلال در این بازی به ۶ رسید و دست ساپینتو برای انتخاب ۱۱ نفر ابتدایی خود مقداری بسته خواهد بود، علی‌الخصوص که با غیبت اندونگ، رزاقی‌نیا و احمدی، میانه زمین آبی‌پوشان خالی‌تر از همیشه شده است.

شگفتی‌سازی هرمزگانی‌ها یا تداوم موفقیت‌های آبی‌ها در جام حذفی؟

استقلال که در سال‌های گذشته، همواره عملکرد خوبی در جام حذفی داشته و سال گذشته هم به قهرمانی رسید، بار دیگر این تورنمنت را جدی گرفته و می‌خواهد با صعود به جمع ۸ تیم، برخلاف رقیب دیرینه خود یعنی پرسپولیس، همچنان در جام حذفی باقی بماند و رقابت کند.

از سوی دیگر فولادی‌ها قصد دارند تا از فرصت رویارویی با استقلال نهایت استفاده را ببرند و خودی نشان دهند تا اهالی بندرعباس را غرق در شادی کنند. باید دید آیا جام حذفی شاهد یک شگفتی بزرگ دیگر خواهد بود یا استقلال مطابق انتظار پیروز خواهد شد تا از مدعیان جدی قهرمانی به شمار رود.

ترکیب استقلال مقابل فولاد هرمزگان

ترکیب استقلال: حبیب فرعباسی، عارف غلامی، سامان فلاح، صالح حردانی، آرمین سهرابیان، روزبه چشمی، ابوالفضل زمانی، اسماعیل قلی‌زاده، سعید سحرخیزان، کوشکی، محمدحسین اسلامی


نظرات

آخرین اخبار
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده