×
ورزشی
شناسه خبر : 268604
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 11:38
بازی‌های ملوان مقابل تراکتور و استقلال 3- صفر به سود حریفان شد

با حکم کمیته انضباطی

بازی‌های ملوان مقابل تراکتور و استقلال 3- صفر به سود حریفان شد

با حکم کمیته انضباطی بازی های ملوان مقابل تراکتور و استقلال به دلیل استفاده از بازیکن غیرمجاز سه بر صفر به سود حریفان اعلام شد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز حکم خود درباره پرونده شکایت دو باشگاه استقلال و تراکتور از ملوان را به خاطر استفاده از بازیکن غیرمجاز در بازی های رودررو اعلام کرد که بر این اساس نتیجه دو مسابقه مذکور سه بر صفر به سود تراکتور و استقلال اعلام شده است.

ملوان در هفته سیزدهم لیگ برتر مقابل استقلال در تهران به تساوی یک بر یک رسید و در بازی معوقه باقیمانده از هفته هفتم هم در تبریز تراکتور را با تساوی بدون گل متوقف کرد. این دو امتیاز باارزش اما حالا با حکم کمیته انضباطی از دست شاگردان مازیار زارع رفته است.

بعد از انجام این دو مسابقه در زمان قانونی باشگاه‌های استقلال و تراکتور نسبت به استفاده ملوانان از بازیکن غیرمجاز(سینا خادم‌پور) به کمیته انضباطی شکایت کردند و خواهان رسیدگی به وضعیت این بازیکن شدند. حالا با گذشت چند هفته کمیته انضباطی اعتراض استقلال و تراکتور را صحیح دانسته و با تشخیص این موضوع که خادم‌پور به علت مسائل مربوط به خدمت سربازی حق حضور در ترکیب ملوان را نداشته، او را بازیکن غیرمجاز تشخیص داده و رای به سه بر صفر شدن دو مسابقه مذکور به سود تراکتور و استقلال داده است.

 

در بخشی از حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آمده است: «آقای سینا خادم‌پور از تاریخ 10 خرداد تا 29 مرداد یعنی در بازه زمانی ثبت نام برای فصل جاری لیگ برتر مجاز به فعالیت ورزشی و اشتغال در هیچ باشگاهی نبوده و مستند باشگاه طرف شکایت در جهت ثبت نام بازیکن مذکور نیز که مبنای صدور کارت بازی این بازیکن قرار گرفته(برگه آماده به خدمت مشمولان خدمت وظیفه عمومی) که به موجب آن تاریخ اعزام به انجام خدمت وظیفه عمومی مورخ اول مهر مشخص گردیده است.»

کمیته+انضباطی
 

همچنین کمیته انضباطی اعلام کرده که خادم‌پور در موعد مقرر خود را به نظام وظیفه معرفی نکرده و مشمول غایب محسوب شده و 180 روز اضافه خدمت برایش ثبت شده است!

در بخش دیگری از حکم صادر شده نوشته شده است:«به لحاظ اینکه بازیکن طرف شکایت مطابق مقررات نقل و انتقالات و دستور العمل اجرایی آن ثبت نام نگردیده ، غیرمجاز و از مصادیق ماده 61 مقررات انضباطی تشخیص و بر همین اساس ضمن بازنده اعلام نمودن تیم ملوان انزلی با نتیجه سه بر صفر در هردو بازی موصوف باشگاه، این تیم نیز به پرداخت مبلغ 2 میلیارد ریال جریمه نقدی و بازیکن غیرمجاز نیز به دو جلسه محرومیت از همراهی تیم خود در مسابقات رسمی محکوم می‌گردد.»

رای صادر شده به مدت 7 روز در کمیته استیناف قابل تجدیدنظرخواهی است و ملوانان می‌توانند برای بازگرداندن حکم تلاش کنند.

با این تفاسیر و بر اساس سه بر صفر شدن دو بازی ملوان مقابل تراکتور و استقلال، دو امتیاز کسب شده از انزلی‌چی ها کسر خواهد شد و جمع امتیازات این تیم به 20 کاهش پیدا خواهد کرد. همچنین دو امتیاز به تراکتور و استقلال اضافه خواهد شد تا سرخپوشان تبریزی در جدول 25 امتیازی شوند و استقلال امتیازاتش به 27 افزایش پیدا کند.


نظرات

آخرین اخبار
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان