×
ورزشی
شناسه خبر : 268604
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 11:38
بازی‌های ملوان مقابل تراکتور و استقلال 3- صفر به سود حریفان شد

با حکم کمیته انضباطی

بازی‌های ملوان مقابل تراکتور و استقلال 3- صفر به سود حریفان شد

با حکم کمیته انضباطی بازی های ملوان مقابل تراکتور و استقلال به دلیل استفاده از بازیکن غیرمجاز سه بر صفر به سود حریفان اعلام شد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز حکم خود درباره پرونده شکایت دو باشگاه استقلال و تراکتور از ملوان را به خاطر استفاده از بازیکن غیرمجاز در بازی های رودررو اعلام کرد که بر این اساس نتیجه دو مسابقه مذکور سه بر صفر به سود تراکتور و استقلال اعلام شده است.

ملوان در هفته سیزدهم لیگ برتر مقابل استقلال در تهران به تساوی یک بر یک رسید و در بازی معوقه باقیمانده از هفته هفتم هم در تبریز تراکتور را با تساوی بدون گل متوقف کرد. این دو امتیاز باارزش اما حالا با حکم کمیته انضباطی از دست شاگردان مازیار زارع رفته است.

بعد از انجام این دو مسابقه در زمان قانونی باشگاه‌های استقلال و تراکتور نسبت به استفاده ملوانان از بازیکن غیرمجاز(سینا خادم‌پور) به کمیته انضباطی شکایت کردند و خواهان رسیدگی به وضعیت این بازیکن شدند. حالا با گذشت چند هفته کمیته انضباطی اعتراض استقلال و تراکتور را صحیح دانسته و با تشخیص این موضوع که خادم‌پور به علت مسائل مربوط به خدمت سربازی حق حضور در ترکیب ملوان را نداشته، او را بازیکن غیرمجاز تشخیص داده و رای به سه بر صفر شدن دو مسابقه مذکور به سود تراکتور و استقلال داده است.

 

در بخشی از حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آمده است: «آقای سینا خادم‌پور از تاریخ 10 خرداد تا 29 مرداد یعنی در بازه زمانی ثبت نام برای فصل جاری لیگ برتر مجاز به فعالیت ورزشی و اشتغال در هیچ باشگاهی نبوده و مستند باشگاه طرف شکایت در جهت ثبت نام بازیکن مذکور نیز که مبنای صدور کارت بازی این بازیکن قرار گرفته(برگه آماده به خدمت مشمولان خدمت وظیفه عمومی) که به موجب آن تاریخ اعزام به انجام خدمت وظیفه عمومی مورخ اول مهر مشخص گردیده است.»

کمیته+انضباطی
 

همچنین کمیته انضباطی اعلام کرده که خادم‌پور در موعد مقرر خود را به نظام وظیفه معرفی نکرده و مشمول غایب محسوب شده و 180 روز اضافه خدمت برایش ثبت شده است!

در بخش دیگری از حکم صادر شده نوشته شده است:«به لحاظ اینکه بازیکن طرف شکایت مطابق مقررات نقل و انتقالات و دستور العمل اجرایی آن ثبت نام نگردیده ، غیرمجاز و از مصادیق ماده 61 مقررات انضباطی تشخیص و بر همین اساس ضمن بازنده اعلام نمودن تیم ملوان انزلی با نتیجه سه بر صفر در هردو بازی موصوف باشگاه، این تیم نیز به پرداخت مبلغ 2 میلیارد ریال جریمه نقدی و بازیکن غیرمجاز نیز به دو جلسه محرومیت از همراهی تیم خود در مسابقات رسمی محکوم می‌گردد.»

رای صادر شده به مدت 7 روز در کمیته استیناف قابل تجدیدنظرخواهی است و ملوانان می‌توانند برای بازگرداندن حکم تلاش کنند.

با این تفاسیر و بر اساس سه بر صفر شدن دو بازی ملوان مقابل تراکتور و استقلال، دو امتیاز کسب شده از انزلی‌چی ها کسر خواهد شد و جمع امتیازات این تیم به 20 کاهش پیدا خواهد کرد. همچنین دو امتیاز به تراکتور و استقلال اضافه خواهد شد تا سرخپوشان تبریزی در جدول 25 امتیازی شوند و استقلال امتیازاتش به 27 افزایش پیدا کند.


نظرات

آخرین اخبار
آینده توافق و سئوال مهمی که آمریکا باید به آن پاسخ بدهد
قدرت ایران در مقابله با اسرائیل نباید دست‌کم گرفته شود
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
واکنش رهبر اکثریت سنا به توافق ایران
گزارش جدید از منابع آلودگی هوای تهران منتشر شد
جزئیات شهادت مأمور انتظامی در خاش
چند احتمال درباره دلایل لغو مذاکرات سوئیس
سرنوشت تلخ نوجوان 15 ساله در نزاع خیابانی
هشدار تند معاون رئیس‌جمهور آمریکا به نتانیاهو
هشدار نسبت به کاهش شدید سرانه آب تجدیدپذیر در ایران
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 29 خرداد+ وضعیت استان ها
بامداد جمعه در جنوب لبنان چه گذشت؟؛ از کمین مرگبار مقاومت تا بمباران روستاهای نبطیه
تصاویر جنجالی مهاجم تیم ملی تکذیب شد
درخواست جدید پنتاگون از کنگره برای تأمین هزینه‌های جنگ
جدال دیپلماتیک درباره بحران انسانی غزه در شورای امنیت
خبر خوش برای بازنشستگان ؛ اعلام زمان واریز حقوق خرداد
عاشورا؛ مکتب انسان مسئول
برگزاری آزمون سمپاد در 418 شهرستان کشور ؛ سوالات آزمون چه بود؟
شرط لبنان برای اجرای آتش بس با رژیم صهیونیستی
اظهارنظر جنجالی ترامپ در مراسم اعطای مدال افتخار
جنایت جدید اسرائیل در نبطیه؛ نقض آشکار توافق آتش‌بس و پاسخ کوبنده مقاومت
تأکید شورای عالی امنیت ملی بر استیفای حقوق ملت و خونخواهی «رهبر شهید» در مسیر مذاکرات
شب تلخ آسیایی‌ها در جام جهانی؛ صعود مکزیک و تحقیر سنگین قطر
قالیباف در پاسخ به پیام رهبر انقلاب: تضمین اجرای تفاهم، جان ماست
استقبال مصر از تفاهم‌نامه ایران و آمریکا
روایت آسوشیتدپرس از نامه الحاقی ایران و آژانس برای انجام یک ماموریت
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ شنبه 30 خرداد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 29 خرداد
نخبگان در آستانه سربازی بخوانند+جزئیات
تشخیص افسردگی کودکان از چشم آنها
انتقال جدید لژیونر ایرانی به اروپا
کدام شیر برای استخوان‌ها بهتر است؟
کلاژن؛ «معجزه جوانی» یا محصولی تحت تأثیر تبلیغات؟
بینی الکترونیکی مواد غذایی فاسد را تشخیص می دهد
پیام رهبری،مسئولیت اجزای مؤثر در فرآیند مذاکره را تبیین کرد
عزاداری شب چهارم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
عاشورا، جدال جاودان حقیقت با قدرت
اولیسه در مسیر زیدان و پلاتینی
توافق ایران و آمریکا امتیازات گسترده ای به تهران می دهد
توافق صلح در ایران، روز شکرگزاری در پاکستان
لغو سفر هیات ایرانی به ژنو به دلیل تداوم حملات به لبنان
وزیر امور خارجه: هدایت‌های دلسوزانه رهبر انقلاب، پشتوانه‌ صیانت از عزت ملی است
نمایش درخشان وفایی؛ صعود مقتدرانه به ووهان چین
رامین رضاییان خلاق‌ترین‌ بازیکن جام جهانی شد
بازتاب گسترده تفاهم‌نامه ایران و آمریکا/ رسانه ها، افراد و محافل سیاسی چه گفتند؟
سطح هشدار مسافرت به ایران کاهش می یابد
رکورد 18 ساله 50 متر قورباغه ایران شکسته شد
مهلت دو ماهه مقاومت به صهیونیست ها برای خروج از لبنان
ونس: متن توافق با ایران به کنگره ارسال شد
لفاظی دوباره ترامپ: خبر پرداخت 300 میلیارد دلار به ایران جعلی است