×
سیاسی
شناسه خبر : 268577
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 10:38
تخریب چند آمبولانس و مصدومیت تکنسین‌های اورژانس

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت :

تخریب چند آمبولانس و مصدومیت تکنسین‌های اورژانس

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به حوادث اخیر کشور و تخریب چند دستگاه خودروی امدادی، گفت: تعدادی از تکنسین‌های اورژانس پیش بیمارستانی در این حوادث دچار مصدومیت شدند که تحت درمان قرار دارند.

نورنیوز-گروه سیاسی:حسین کرمانپور درباره آسیب به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در جریان اتفاقات روزهای اخیر افزود: در همین ارتباط تعداد محدودی از آمبولانس‌های اورژانس کشور نیز به دلیل آسیب های وارده در جریان در این حوادث، از رده خارج شده و قابلیت بازگشت به چرخه خدمت را ندارند.

وی اظهار کرد: در هر دستگاه آمبولانس ۲ تکنسین اورژانس (راننده و همراه) حضور دارد که در صدمات وارد شده به این خودروها، نیروها نیز دچار آسیب و مصدومیت شده اند.

وی ادامه داد: آمبولانس‌های اورژانس پیش بیمارستانی به دلیل اینکه به واسطه انجام ماموریت وارد فضا و میدان درگیری می شوند، آسیب دیده‌اند که بلافاصله با کمک بخش‌های فنی، تعمیر و به چرخه امدادرسانی بازگشته اند.

کرمانپور گفت: باید توجه کرد که بخشی از امدادرسانی آمبولانس‌ها در محیط اعتراضات انجام می‌شود، اما همچنان بسیاری از بیماران که در منازل هستند به شدت نیازمند ارائه خدمات درمانی هستند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: وجود آمبولانس‌ها برای ارائه بهینه و به موقع خدمات درمانی بسیار مهم است و از سوی دیگر تجهیزات درمانی موجود در این خودروها نیز بسیار گران قیمت است و بازگرداندن آمبولانس‌ها به خدمت، هزینه سنگینی را به نظام سلامت تحمیل می کند.

بیمارستان‌ها با تمام امکانات به خدمت رسانی مشغول هستند

کرمانپور گفت: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بر اساس استانداردها در مکان‌هایی قرار دارند که در دسترس افراد و مردم باشند که در جریان حوادث و اعتراضات، امکان دارد در معرض آسیب‌هایی قرار بگیرد چراکه نمی‌توان بیمارستان و مرکز درمانی را در محلی قرار داد که در دسترس نباشد.

آمبولانس+سوخته

وی تصریح کرد: البته آسیب‌های وارده به مراکز درمانی در حوادث اخیر به شکلی نبود که منجر به خارج شدن بیمارستان از چرخه خدمت رسانی باشد.

وی ادامه داد: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور همچنان با بهره گیری از تمام امکانات درحال ارایه خدمات درمانی به بیماران و عموم شهروندان است چراکه باور داریم حوزه سلامت از بخش‌هایی است که به آرامش مردم و کشور کمک می‌کنند.

گزارشی مبنی بر لغو اعمال جراحی به دلیل ازدحام مراجعه کنندگان نداشتیم

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به این سئوال که آیا شرایط بیمارستان‌ها به شکلی بوده که جراحی‌ها به تعویق بیفتد نیز اظهار کرد: در برخی از لحظات یا پیک بحران‌ها امکان تعویق یا تأخیر در انجام یک عمل جراحی وجود دارد، اما در روزهای اخیر با تلاش کادر درمان هیچ مشکلی در روند خدمات رسانی به مراجعه کنندگان پیش نیامده است.

وی ادامه داد: در این زمینه گزارش هم دریافت نشده که ارایه خدمات درمانی و جراحی‌ها به دلیل ازدحام مراجعه کنندگان، لغو شده باشد.

ضرورت حفظ آرامش بیماران و کادر درمان

کرمانپور گفت: پس از صدور بیانیه وزارت بهداشت مبنی بر این‌که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از لحاظ اخلاقی، دینی و حرفه‌ای باید مراکزی امن باشند، آرامش بیماران و کادر درمان حفظ شده است.

به گفته وی، اگر همان اضطراب و نگرانی جمعیت به کادر درمان منتقل شود، قدر مسلم کیفیت درمان کاهش پیدا می‌کند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: لازم است از مردم تشکر ویژه کنیم که در روزهای اخیر و شرایط پیش آمده، ضمن تلاش برای پیشگیری از هر گونه آسیب به مراکز درمانی، همراهی قابل توجهی در حفظ امنیت و آرامش بیمارستان‌ها و کادر درمان داشتند.

کرمانپور گفت: همچنین قدردان زحمات و تلاش‌های نیروهای انتظامی هستیم که در راستای بیانیه وزارت بهداشت، به خوبی حافظ امنیت و آرامش مراکز درمانی کشور بودند.

آتش+گرفتن
جمعیت هلال احمر هم در خصوص خسارت‌های ناشی از حوادث اخیر و اقدامات خرابکارانه عوامل نفوذی دشمن در جریان این حوادث، اعلام کرد که در جریان حمله اوباش به پایگاه‌ها و خودروهای امدادی هلال‌احمر در استان گیلان(شهر رشت)، امیرعلی لطیفی یکی از امدادگران داوطلب این جمعیت در نهایت مظلومیت به شهادت رسید ضمن اینکه پنج امدادگر داوطلب هم در حمله اغتشاشگران به پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر مجروح شدند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
واکنش هند به تصمیم جدید آمریکا درباره خریداران نفت روسیه
همکاری ایران و ترکیه در راستای برچیدن گروه‌های تروریستی در منطقه
فرمانده نیروی زمینی سپاه: نیروهای مسلح آماده پاسخ به هرگونه اقدام دشمن هستند
قیمت گوشت قرمز در بازار امروز پنجشنبه 26 شهریور؛ خبری از افزایش قیمت نیست
وزارت بهداشت: تلاش برای تأمین واکسن‌های اروپایی آنفلوآنزا به نتیجه نرسید
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر جلوگیری از قطع برق و گاز صنایع
چشم انداز نگران کننده انتخابات آمریکا برای ترامپ
قیمت گازوئیل در ترکیه برای نخستین بار سه‌رقمی می‌شود
«میدانِ» رقم زدن آینده ایران
حریق گسترده در کارخانه بازیافت میبد؛ آتش پس از 45 دقیقه مهار شد
یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری؛ ده‌ها فلسطینی زخمی و بازداشت شدند
حضیض گسترده اخلاق
انصارالله: ادعای هدف قرار گرفتن مکه توسط یمن کذب است
قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک
هشدار درباره کمبود شدید موشک‌های رهگیر عربستان؛ ریاض دست به دامن اروپا شد
آخرین وضعیت ترافیک در جاده‌های شمالی و تهران
آخرین قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405 + جدول قیمت ارز
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ گردوخاک در شرق و بارش در شمال
شروع تلخ میلان در لیگ اروپا؛ شکست 2 بر صفر برابر بنفیکا
تصادف مرگبار در آزادراه ساوه ـ تهران؛ 3 نفر کشته و 9 نفر مصدوم شدند+ علت حادثه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
فشار جنگ اوکراین و ایران بر بازار نفت؛ بنزین آمریکایی‌ها گران‌تر شد
مرگ تلخ امیرحسام پس از حمله سگ ولگرد؛ علت فوت اعلام شد
بارسلونا با طوفان 7 گله صدر جدول لالیگا را حفظ کرد
حکم سنگین دادگاه برای اسرائیلی متهم به جاسوسی برای ایران
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ از ادعای دوباره ترامپ تا درخواست چین برای احیای مذاکرات
تک ضرب | خیز قهرمانان ایران برای درخشش در «ناگویا»
وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل تهدید اصلی منطقه است
ادعای ترامپ درباره تماس مستقیم ایران با آمریکا
کی‌یف زیر حملات موشکی روسیه؛ 10 انفجار پایتخت اوکراین را لرزاند
پیام عراقچی پس از سفر به چین؛ تصمیم‌های امروز بر آینده منطقه اثر می‌گذارد
وزیر صمت میزان تعرفه خودروهای برقی را اعلام کرد
خبر بد برای استقلال؛ فرعباسی بازی با تراکتور را از دست داد
مسی تاریخ‌ساز شد؛ جام 48 ، قهرمانی اینتر میامی و صدمین گل ستاره آرژانتینی
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 26 شهریور 1405+ جدول پخش
وقتی ربات‌ها ربات می‌سازند/ چشم‌انداز ارتش رباتی
امیدهای تازه برای غربالگری آلزایمر
انار؛ میوه‌ای پاییزی یا گنجینه‌ای از ترکیبات دارویی؟
جرد کوشنر؛ چهره‌ای که سیاست آمریکا را به دنیای سرمایه پیوند زد
بلایی که فوتبال آمریکایی بر سر بازیکنان می‌آورد
نورویدئو | دویستمین شب؛ وقتی خیابان به سنگر تاب‌آوری تبدیل شد
امضای گوگل پای بزرگ‌ترین قرارداد حذف کربن
داور زن ایرانی در رقابت‌های بسکتبال ناگویا سوت می‌زند
استقلالی‌ها پس از دیدار با السد راهی ناگویا شدند
ارتش یمن: یک پهپاد سعودی RQ-20 سرنگون شد
نوری المالکی: عراق خواهان روابط متوازن با همه کشورهاست
رئیس اتاق اصناف رامسر بازداشت شد
الیور استون: آمریکا تشنه جنگ است
دیدار پاریسی عبدالله دوم و جوزف عون برای حمایت از ارتش لبنان!
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد