×
سیاسی
شناسه خبر : 268577
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 10:38
تخریب چند آمبولانس و مصدومیت تکنسین‌های اورژانس

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت :

تخریب چند آمبولانس و مصدومیت تکنسین‌های اورژانس

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به حوادث اخیر کشور و تخریب چند دستگاه خودروی امدادی، گفت: تعدادی از تکنسین‌های اورژانس پیش بیمارستانی در این حوادث دچار مصدومیت شدند که تحت درمان قرار دارند.

نورنیوز-گروه سیاسی:حسین کرمانپور درباره آسیب به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در جریان اتفاقات روزهای اخیر افزود: در همین ارتباط تعداد محدودی از آمبولانس‌های اورژانس کشور نیز به دلیل آسیب های وارده در جریان در این حوادث، از رده خارج شده و قابلیت بازگشت به چرخه خدمت را ندارند.

وی اظهار کرد: در هر دستگاه آمبولانس ۲ تکنسین اورژانس (راننده و همراه) حضور دارد که در صدمات وارد شده به این خودروها، نیروها نیز دچار آسیب و مصدومیت شده اند.

وی ادامه داد: آمبولانس‌های اورژانس پیش بیمارستانی به دلیل اینکه به واسطه انجام ماموریت وارد فضا و میدان درگیری می شوند، آسیب دیده‌اند که بلافاصله با کمک بخش‌های فنی، تعمیر و به چرخه امدادرسانی بازگشته اند.

کرمانپور گفت: باید توجه کرد که بخشی از امدادرسانی آمبولانس‌ها در محیط اعتراضات انجام می‌شود، اما همچنان بسیاری از بیماران که در منازل هستند به شدت نیازمند ارائه خدمات درمانی هستند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: وجود آمبولانس‌ها برای ارائه بهینه و به موقع خدمات درمانی بسیار مهم است و از سوی دیگر تجهیزات درمانی موجود در این خودروها نیز بسیار گران قیمت است و بازگرداندن آمبولانس‌ها به خدمت، هزینه سنگینی را به نظام سلامت تحمیل می کند.

بیمارستان‌ها با تمام امکانات به خدمت رسانی مشغول هستند

کرمانپور گفت: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بر اساس استانداردها در مکان‌هایی قرار دارند که در دسترس افراد و مردم باشند که در جریان حوادث و اعتراضات، امکان دارد در معرض آسیب‌هایی قرار بگیرد چراکه نمی‌توان بیمارستان و مرکز درمانی را در محلی قرار داد که در دسترس نباشد.

آمبولانس+سوخته

وی تصریح کرد: البته آسیب‌های وارده به مراکز درمانی در حوادث اخیر به شکلی نبود که منجر به خارج شدن بیمارستان از چرخه خدمت رسانی باشد.

وی ادامه داد: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور همچنان با بهره گیری از تمام امکانات درحال ارایه خدمات درمانی به بیماران و عموم شهروندان است چراکه باور داریم حوزه سلامت از بخش‌هایی است که به آرامش مردم و کشور کمک می‌کنند.

گزارشی مبنی بر لغو اعمال جراحی به دلیل ازدحام مراجعه کنندگان نداشتیم

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به این سئوال که آیا شرایط بیمارستان‌ها به شکلی بوده که جراحی‌ها به تعویق بیفتد نیز اظهار کرد: در برخی از لحظات یا پیک بحران‌ها امکان تعویق یا تأخیر در انجام یک عمل جراحی وجود دارد، اما در روزهای اخیر با تلاش کادر درمان هیچ مشکلی در روند خدمات رسانی به مراجعه کنندگان پیش نیامده است.

وی ادامه داد: در این زمینه گزارش هم دریافت نشده که ارایه خدمات درمانی و جراحی‌ها به دلیل ازدحام مراجعه کنندگان، لغو شده باشد.

ضرورت حفظ آرامش بیماران و کادر درمان

کرمانپور گفت: پس از صدور بیانیه وزارت بهداشت مبنی بر این‌که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از لحاظ اخلاقی، دینی و حرفه‌ای باید مراکزی امن باشند، آرامش بیماران و کادر درمان حفظ شده است.

به گفته وی، اگر همان اضطراب و نگرانی جمعیت به کادر درمان منتقل شود، قدر مسلم کیفیت درمان کاهش پیدا می‌کند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: لازم است از مردم تشکر ویژه کنیم که در روزهای اخیر و شرایط پیش آمده، ضمن تلاش برای پیشگیری از هر گونه آسیب به مراکز درمانی، همراهی قابل توجهی در حفظ امنیت و آرامش بیمارستان‌ها و کادر درمان داشتند.

کرمانپور گفت: همچنین قدردان زحمات و تلاش‌های نیروهای انتظامی هستیم که در راستای بیانیه وزارت بهداشت، به خوبی حافظ امنیت و آرامش مراکز درمانی کشور بودند.

آتش+گرفتن
جمعیت هلال احمر هم در خصوص خسارت‌های ناشی از حوادث اخیر و اقدامات خرابکارانه عوامل نفوذی دشمن در جریان این حوادث، اعلام کرد که در جریان حمله اوباش به پایگاه‌ها و خودروهای امدادی هلال‌احمر در استان گیلان(شهر رشت)، امیرعلی لطیفی یکی از امدادگران داوطلب این جمعیت در نهایت مظلومیت به شهادت رسید ضمن اینکه پنج امدادگر داوطلب هم در حمله اغتشاشگران به پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر مجروح شدند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است
53 درصد آمریکایی‌ها از افزایش هزینه‌ها در دولت ترامپ می‌گویند
نتانیاهو: اشغال الشقیف بخشی از سیاست اسرائیل است!
آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مازندران
حاجی‌بابایی: ما محاصره را محاصره می‌کنیم/ فعال‌سازی فوری کریدورهای شمالی و زمینی
قتل پدر توسط پسر 17 ساله / اعتراف عجیب متهم
وام بازنشستگان شارژ شد/ افزایش تسهیلات به 360 هزار فقره
تیم منتخب لیگ قهرمانان بدون سهمیه غالب قهرمان
اوکراین اتهام حمله به نیروگاه زاپوریژیا را رد کرد
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 10 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تازه از سریال «دزدی عاشقانه»؛ پروژه جدید نمایش خانگی
شرط هند برای فروش فناوری نظامی چیست؟
پخش یک سریال با حال و هوای قیام 15 خرداد+ فیلم
آغاز پویش بین‌المللی تلاوت قرآن به نیابت از رهبر شهید انقلاب
رکورد صرفه‌جویی گاز شکسته شد
اتهام سنگین سناتور وارن به ترامپ
بلیت 85 میلیونی بازی ایران-بلژیک
نگرانی صهیونیست‌ها از گسترش حملات پهپادی
رشد چشمگیر بازار فرابورس در هفته نخست خرداد
پرونده ارزی یک شرکت فولادی زیر ذره بین سازمان بازرسی
دولت به دنبال افزایش مبلغ کالابرگ است
بازگشت 3 سکوی آسیب دیده پارس جنوبی به مدار تولید
بختیاری‌زاده، سکاندار آبی ها می ماند
یک رکورد تازه برای چک های الکترونیک+جزئیات
جهش قدرتمند بورس در دومین روز هفته
خردادماه داغ با حراج شمش طلا+جزئیات
شیوع ابولا در کنگو سرعت گرفت