×
سیاسی
شناسه خبر : 268572
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 10:27
حافظان امنیت طومار فتنه  آمریکایی - صهیونی را درهم می‌پیچند

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش:

حافظان امنیت طومار فتنه آمریکایی - صهیونی را درهم می‌پیچند

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه حافظان امنیت طومار فتنه آمریکایی - صهیونی را درهم می‌پیچند، گفت: چنانچه دشمنان بخواهند مرتکب خطایی شوند، ممکن است که با تغییر دکترین دفاعی به تهاجمی از سوی ایران مواجه شوند.

نورنیوز-گروه سیاسی:امیر «احمدرضا پوردستان» درباره حوادث تروریستی چند روز گذشته در برخی شهر‌های کشور، اظهار داشت: در رابطه با شرایط داخل کشور و اتفاقاتی که توسط عناصر مزدور و بعضاً فریب‌خورده در چند شهر صورت گرفت و سردمداران کفر و نفاق (آمریکا و رژیم صهیونیستی) از آنان حمایت کردند؛ خوشبختانه خیلی زودتر از برآورد‌های اطلاعاتی انجام شده، دست‌های پنهان سرویس اطلاعاتی عملیاتی دشمن در قضایای داخلی چند در روز اخیر آشکار شد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش ادامه داد: دشمن صهیونی-آمریکایی پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و عدم دستیابی به اهداف راهبردی خود، اولویت راهبردی‌اش را از جنگ مستقیم بی‌نتیجه و پرهزینه به جنگ ترکیبی شناختی تغییر داد و به این نتیجه رسید که با افزایش فشار‌های اقتصادی و تنگ‌کردن حلقه تحریم‌ها از یک سو و فشار بر کشور‌های اروپایی عضو برجام برای فعال‌کردن مکانیسم «ماشه» و همچنین ایجاد اخلال در ورود ارز‌های خارجی به کشور، وضعیت را به گونه‌ای رقم بزند که شرایط اقتصادی کشور مطابق برنامه‌های دولت پیش نرود تا با افزایش تورم و سخت‌شدن اوضاع اقتصادی مواجه شویم.

امیر سرتیپ پوردستان افزود: درواقع دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، جنگ اقتصادی پنهان را که یکی از حلقه‌های جنگ ترکیبی است، همراه با جنگ سنگین رسانه‌ای-شناختی و از طریق رسانه‌های فارسی‌زبان همچون اینترنشنال که امروز دشمنی آنها برای مردم ایران کاملاً آشکار شده است، اجرا کردند و خروجی آن، ایجاد بستری برای نارضایتی مردم و شروع اعتراضاتِ به‌حق مردم شد؛ اما عناصر وابسته و نفوذی دشمن در پوشش چهره‌های مردمی و با موج‌سواری بر این اعتراضات، وارد عمل شدند و فاز دوم جنگ تحمیلی ۱۲ روزه -که در آن مقطع با بصیرت مردم هوشیار ایران خنثی شده بود- را با شش ماه تأخیر اجرا کردند.

وی عنوان کرد: بر هیچ انسان آزاده‌ای پوشیده نیست که اقدامات تخریبگرانه چند روز اخیر و اقدامات مسلحانه در کف خیابان‌ها نمی‌تواند کار مردم عادی، حتی معترض و اغتشاشگر عادی باشد، بلکه دشمن از بستر اعتراضات استفاده و برنامه‌های خود را با احساسات عمومی و هیجانات جوانان کم سن و سال ترکیب کرد و صحنه‌گردان اصلی رخداد‌ها در خیابان‌ها شد؛ موضوعی که بی‌تردید هوشیاری مردم عزیز و با بصیرت ایران را در این جریان می‌طلبد.

امیر سرتیپ پوردستان گفت: قطعاً این اتفاقات باعث نگرانی بسیاری از مردم شریف ایران عزیز شده است، اما بحمدالله نیرو‌های انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی از توان، تجربه و آمادگی لازم برای مهار این‌گونه حرکات مذبوحانه برخوردار هستند و بنده به‌عنوان شخصی که از نزدیک با این عزیزان آشنا هستم، به هموطنانم وعده می‌دهم که خیلی زودتر از آنچه که فکرش را کنند، طومار این فتنه آمریکایی، عبری و غربی را در هم می‌پیچند و اقتدار سربازان و بسیجیان ولایتمدار را به جهان نشان خواهند داد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش یادآور شد: در این وقایع، هوشمندی و بلوغ سیاسی ملت عزیز ایران اسلامی را مشاهده کردیم که خیلی زود صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند و با اعلام حمایت از سربازان وطن، مراتب انزجار خود را از مزدوران صهیونیستی-آمریکایی نشان دادند.

وی تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران با محکوم‌کردن دخالت بیگانگان در امور داخلی کشور در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه تحرکات دشمن را در زمین، هوا و دریا رصد کرده و هشدار می‌دهد که چنانچه دشمنان بخواهند مرتکب خطایی شوند، ممکن است که با تغییر دکترین دفاعی به تهاجمی ما رو‌به‌رو شوند.

امیر سرتیپ پوردستان اضافه کرد: در چنین شرایطی، مسئولیت گسترش دامنه جنگ و بحران با کسانی است که مدام ملت‌ها را به حمله و تهاجم تهدید می‌کنند.


نظرات

آخرین اخبار
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد