×
سیاسی
شناسه خبر : 268572
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 10:27
حافظان امنیت طومار فتنه  آمریکایی - صهیونی را درهم می‌پیچند

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش:

حافظان امنیت طومار فتنه آمریکایی - صهیونی را درهم می‌پیچند

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه حافظان امنیت طومار فتنه آمریکایی - صهیونی را درهم می‌پیچند، گفت: چنانچه دشمنان بخواهند مرتکب خطایی شوند، ممکن است که با تغییر دکترین دفاعی به تهاجمی از سوی ایران مواجه شوند.

نورنیوز-گروه سیاسی:امیر «احمدرضا پوردستان» درباره حوادث تروریستی چند روز گذشته در برخی شهر‌های کشور، اظهار داشت: در رابطه با شرایط داخل کشور و اتفاقاتی که توسط عناصر مزدور و بعضاً فریب‌خورده در چند شهر صورت گرفت و سردمداران کفر و نفاق (آمریکا و رژیم صهیونیستی) از آنان حمایت کردند؛ خوشبختانه خیلی زودتر از برآورد‌های اطلاعاتی انجام شده، دست‌های پنهان سرویس اطلاعاتی عملیاتی دشمن در قضایای داخلی چند در روز اخیر آشکار شد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش ادامه داد: دشمن صهیونی-آمریکایی پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و عدم دستیابی به اهداف راهبردی خود، اولویت راهبردی‌اش را از جنگ مستقیم بی‌نتیجه و پرهزینه به جنگ ترکیبی شناختی تغییر داد و به این نتیجه رسید که با افزایش فشار‌های اقتصادی و تنگ‌کردن حلقه تحریم‌ها از یک سو و فشار بر کشور‌های اروپایی عضو برجام برای فعال‌کردن مکانیسم «ماشه» و همچنین ایجاد اخلال در ورود ارز‌های خارجی به کشور، وضعیت را به گونه‌ای رقم بزند که شرایط اقتصادی کشور مطابق برنامه‌های دولت پیش نرود تا با افزایش تورم و سخت‌شدن اوضاع اقتصادی مواجه شویم.

امیر سرتیپ پوردستان افزود: درواقع دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، جنگ اقتصادی پنهان را که یکی از حلقه‌های جنگ ترکیبی است، همراه با جنگ سنگین رسانه‌ای-شناختی و از طریق رسانه‌های فارسی‌زبان همچون اینترنشنال که امروز دشمنی آنها برای مردم ایران کاملاً آشکار شده است، اجرا کردند و خروجی آن، ایجاد بستری برای نارضایتی مردم و شروع اعتراضاتِ به‌حق مردم شد؛ اما عناصر وابسته و نفوذی دشمن در پوشش چهره‌های مردمی و با موج‌سواری بر این اعتراضات، وارد عمل شدند و فاز دوم جنگ تحمیلی ۱۲ روزه -که در آن مقطع با بصیرت مردم هوشیار ایران خنثی شده بود- را با شش ماه تأخیر اجرا کردند.

وی عنوان کرد: بر هیچ انسان آزاده‌ای پوشیده نیست که اقدامات تخریبگرانه چند روز اخیر و اقدامات مسلحانه در کف خیابان‌ها نمی‌تواند کار مردم عادی، حتی معترض و اغتشاشگر عادی باشد، بلکه دشمن از بستر اعتراضات استفاده و برنامه‌های خود را با احساسات عمومی و هیجانات جوانان کم سن و سال ترکیب کرد و صحنه‌گردان اصلی رخداد‌ها در خیابان‌ها شد؛ موضوعی که بی‌تردید هوشیاری مردم عزیز و با بصیرت ایران را در این جریان می‌طلبد.

امیر سرتیپ پوردستان گفت: قطعاً این اتفاقات باعث نگرانی بسیاری از مردم شریف ایران عزیز شده است، اما بحمدالله نیرو‌های انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی از توان، تجربه و آمادگی لازم برای مهار این‌گونه حرکات مذبوحانه برخوردار هستند و بنده به‌عنوان شخصی که از نزدیک با این عزیزان آشنا هستم، به هموطنانم وعده می‌دهم که خیلی زودتر از آنچه که فکرش را کنند، طومار این فتنه آمریکایی، عبری و غربی را در هم می‌پیچند و اقتدار سربازان و بسیجیان ولایتمدار را به جهان نشان خواهند داد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش یادآور شد: در این وقایع، هوشمندی و بلوغ سیاسی ملت عزیز ایران اسلامی را مشاهده کردیم که خیلی زود صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند و با اعلام حمایت از سربازان وطن، مراتب انزجار خود را از مزدوران صهیونیستی-آمریکایی نشان دادند.

وی تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران با محکوم‌کردن دخالت بیگانگان در امور داخلی کشور در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه تحرکات دشمن را در زمین، هوا و دریا رصد کرده و هشدار می‌دهد که چنانچه دشمنان بخواهند مرتکب خطایی شوند، ممکن است که با تغییر دکترین دفاعی به تهاجمی ما رو‌به‌رو شوند.

امیر سرتیپ پوردستان اضافه کرد: در چنین شرایطی، مسئولیت گسترش دامنه جنگ و بحران با کسانی است که مدام ملت‌ها را به حمله و تهاجم تهدید می‌کنند.


نظرات

آخرین اخبار
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد