×
فرهنگی
شناسه خبر : 268547
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 10:12
اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری: ایران مهد همزیستی مسالمت‌آمیز همه ادیان است

اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری: ایران مهد همزیستی مسالمت‌آمیز همه ادیان است

اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری ایران را مهد همزیستی مسالمت‌آمیز همه ادیان دانست و با اشاره به اقدامات اخیر اغتشاشگران، گفت: سوزاندن اماکن مقدس و از بین بردن مردم بی‌گناه توسط تروریست‌ها امری نابخشودنی است.

نورنیوز-گروه فرهنگی: اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری بنیامین مارنرسای در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ خبرگزاری فارس با اشاره به هتک حرمت به مساجد توسط اغتشاشگران، اظهار داشت: اتفاق بسیار ناگواری در کشورمان صورت گرفته و آن هم سوزاندن وسایل نقلیه عمومی و اماکن مقدس است.وی با بیان اینکه اغتشاشگران اموال خصوصی و عمومی را به آتش کشیده و به جان و مال مردم بی‌گناه افتادند، افزود: این اقدامات دل هر ایرانی را به درد آورده است.اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری با اشاره به اینکه مردم در مساجد و کلیساها مشغول عبادت هستند و ارتباط معنوی با پروردگارشان دارند، افزود: برای هر انسان آزاده‌ای از بین بردن و سوزاندن اماکن مقدس ناراحت کننده است.مارنرسای از مسئولان کشور خواست تا نسبت به مرتفع کردن مشکلات مردم فکری کنند و گفت: سوزاندن اماکن مقدس و از بین بردن مردم بی‌گناه توسط تروریست‌ها امری نابخشودنی است. ما نمی‌خواهیم هیچ جوانی از نیروی انتظامی، پلیس و همه عزیزانی که شب و روز در خدمت این جامعه هستند، جانشان در خطر باشد و مردم عزیز داغدار باشند.

وی با بیان اینکه مردم ایران شهادت را امری مقدس می‌دانند، تاکید کرد: من از طرف جامعه کلیسای شرق آشوری از دست دادن جمعی از مردم توسط اغتشاشگران و هتک حرمت به اماکن مقدس را تسلیت می‌گویم و برای همه خانواده‌های داغدار از اعماق قلب دعا می‌کنم و از خداوند می‌خواهم تا به دولتمردان ما حکمت و درایت بیشتری برای حل معضلات اقتصادی کشور عطا کند تا شاهد سواستفاده دشمنان ایران نباشیم.وی سوزاندن کتاب‌های مقدس را حرکتی مذموم دانست و آن را به نمایندگی از جامعه آشوریان محکوم کرد و افزود: ایران مهد همزیستی مسالمت‌آمیز همه ادیان است. امیدواریم با رهبری حکمیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و دولتمردان و مجلسی‌ها و حمایت‌های مردمی که همواره پشت نظام هستند، شاهد شکوفایی هر چه بیشتر کشورمان باشیم و این اقدامات شوم دیگر تکرار نشود.
مارنرسای با اشاره به سفر اخیرش به کرواسی و گفت‌وگوهای بین ادیانی و نقش موثری که این نشست‌ها و گفت‌وگوها در حل معضلات و گرفتاری جهانی و بین‌المللی دارد، گفت: موضوع شناخت ملت‌ها و ادیان از یکدیگر بسیار اهمیت دارد که امیدواریم مسئولان کشورمان هم نسبت به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند.
 


نظرات

آخرین اخبار
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه