×
اجتماعی
شناسه خبر : 268538
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/22 ساعت 23:48
استاندار تهران: کمبود کالای اساسی نداریم

استاندار تهران: کمبود کالای اساسی نداریم

استاندار تهران با اشاره به اینکه بیش از نیاز استان تهران روغن و مرغ توزیع شده است، گفت: اقدام دولت در حذف رانت و فساد در سفره‌های مردم قابل لمس خواهد بود و بعد از عبور از تلاطم اخیر دیگر کمبودی در موجودی کالاهای اساسی در استان نداریم.

نورنیوز-گروه اجتماعی : محمدصادق معتمدیان امروز (دوشنبه) در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به آخرین وضعیت حوادث اخیر اظهار کرد: بیش از ۵۰ شعبه بانک و بیش از ۵۰ دستگاه اتوبوس به آتش کشیده شد. همچنین بیش از ۵۰ دستگاه آمبولانس و ۴۵ نفر از کارکنان آن‌ها مورد حمله قرار گرفت. این‌ها به مردم خدمات رسانی می‌کنند و هیچ اعتراضی اینگونه نیست؛ اغتشاشگران صحنه‌های دلخراشی را رقم زدند. این افراد نزدیک به ۸۰۰ میلیارد تومان به آتش نشانی خسارت وارد کردند و ۳۴ مسجد در تهران به آتش کشیده شد؛ خود مردم باید قضاوت کنند.  

وی ادامه داد: اغتشاشگران مسلحانه به کلانتری‌ها و پایگاه‌های بسیج حمله کردند و با این حال نیروهای امنیتی مماشات کردند اما تعداد زیادی از آن‌ها به شهادت رسیدند؛ مردم باید بدانند که چه اتفاقی افتاد. راهبرد دشمن این بود که از طریق جنگ ۱۲ روزه زمینه نارضایتی را فراهم کنند و امروز از طریق دیگری سعی دارند به کشور آسیب بزنند. ملت ما در دوران سخت در کنار هم هستند و مقابله می‌کنند.

استاندار تهران همچنین با بیان این‌که اعتراضات و اغتشاشات دو موضوع جدا از هم است، خاطرنشان کرد: ما اعتراضات را می‌شناسیم و در بالاترین سطح پیگیری می‌شویم. شخص رییس جمهور بحث معیشت مردم را پیگیری می‌کند و دولت همه توان کشور را پای کار می‌آورد. به جوانان توصیه دارم مراقب برخی رسانه‌ها باشند و فریب آن‌ها را نخورند. رسانه‌های ماهواره‌ای و دشمنان برنامه ریزی کرده بودند و از خانواده‌ها می‌خواهیم رفت و آمد فرزندانشان را کنترل کنند.

وی همچنین با بیان این‌که در گذشته، ارز چند نرخی و متعلق به عده محدودی بود، گفت: اکنون از حلقه اول زنجیره به آخر زنجیره منتقل شد و همه ملت ایران این ارز را دریافت می‌کنند. این کار رییس جمهور شجاعانه و سخت بود؛ طی روزهای اخیر این وضعیت باعث شد قیمت‌ها بالا برود اما خدا را شکر محدودیت‌های بازار کنترل و مدیریت شد. مرغ در استان و کشور به بیش از نیاز رسیده است و در مساله روغن از طریق ذخایر روغن مدیریت صورت گرفت و امروز بیش از نیاز بازار توزیع روغن انجام شد.

معتمدیان خاطرنشان کرد: توجه به خورده فروشان یکی از برنامه‌های دولت است و عدالت محوری در توزیع پیگیری شده است. شبکه توزیع ما کاملا وسیع و در سطوح مختلف است؛ در مساله برنج بسیاری از تجار ما مستقیما می‌توانند این کالا را وارد کنند. استانداران روزانه کارگروه‌ برگزار می‌کنند و این مسائل را بررسی می‌کنند. از نظر کالاهای اساسی در استان هیچ گونه مشکلی نداریم و این روزها در دوران گذار به سر می‌بریم. یک تلاطم به وجود آمد که در حال عبور از آن هستیم. کمبودی از نظر کالا نداریم و برای انواع نهاده‌ها نیز یک میلیون بارگذاری انجام شده است. اختلاف قیمت در ارز از طریق یارانه‌های واریزی به مردم جبران شده است و همچنین بسته‌ ۷۰۰ هزارمیلیاردی در اختیار بنگاه‌های تولیدی قرار می‌گیرد که تعادل را ایجاد کنیم.

وی همچنین عنوان کرد: حذف رانت و فساد کاری بود که دولت انجام داد و این تصمیمات در سفره‌های مردم قابل لمس خواهد بود. تلاش داریم تاب آوری و قدرت خرید مردم را افزایش دهیم و از مردم خواهش داریم صبوری کنند. بعد از تلاطم بازار ثبات در بازار را مشاهده خواهیم کرد و این مساله یکی از خواسته‌های مردم است. تک نرخی کردن ارز از برنامه‌های دولت است و می‌خواهیم این برنامه را اجرایی کنیم.

معتمدیان با اشاره به روند انتخابات شوراهای شهر و روستا بیان کرد: از روز گذشته فرآیند انتخابات شورای شهر آغاز شده است؛ این انتخابات دو تفاوت نسبت به قبل دارد و همه مراحل به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود و این نقطه قوت این انتخابات است. انتخابات شهر تهران در این دوره به صورت تناسبی انجام می‌شود و این تقویت نقش احزاب در انتخابات را به دنبال خواهد داشت. در استانداری تهران همه مقدمات را فراهم کردیم و در تعامل با هیات نظارت هستیم و جلسات لازم براساس کمیته‌ها برگزار می‌شود. برای تامین امنیت در انتخابات برنامه ریزی شده است و طرح جامع امنیت انتخابات در ستاد امنیت انتخابات ایجاد شده است و امنیت این انتخابات را در هر شعبه در شهر و روستا تامین خواهد شد و سلامت انتخابات و بازرسی‌ها نیز مدام انجام خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مولفه دیگر مساله رقابت در انتخابات و در نهایت مشارکت حداکثری مردم است؛ در استان تهران شاهد افزایش ثبت نام در دوره قبل بودیم و ۱۲۰ درصد ثبت نام افزایش پیدا کرده است. امیدواریم همه کسانی که توانایی و تعیین سرنوشت مدیریت شهر را دارند در این انتخابات ثبت نام کنند. 


نظرات

آخرین اخبار
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد