×
سیاسی
شناسه خبر : 268420
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/22 ساعت 15:51
سراج: حقوق شهروندی و امنیت مردم اولویت اصلی حاکمیت است

سراج: حقوق شهروندی و امنیت مردم اولویت اصلی حاکمیت است

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به ناآرامی‌های اخیر در کشورمان گفت: هیچ حاکمیتی خدشه و آسیب به نظم، امنیت عمومی و آسیب به شهروندان، حافظان امنیت و نیروهای پلیس را برنمی‌تابد و حفظ حقوق شهروندی و امنیت مردم اولویت اصلی حاکمیت است.

نورنیوز-گروه سیاسی:ناصر سراج، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در واکنش به حادثه‌ها و ناآرامی‌های اخیر در کشورمان گفت: در ناآرامی‌های اخیر عده‌ای دست به تخریب اموال عمومی و ایجاد ناامنی و اختلال در نظم جامعه زدند که این اقدام‌ها یکی از مصداق‌های بارز آشوب و ناامنی است.

وی با تاکید بر اینکه حاکمیت اعتراض‌های مسالمت‌آمیز را حق شهروندان و مردم می‌داند و آن را به رسمیت می‌شناسد، اظهار کرد: در حادثه‌های اخیر متاسفانه برخی با حمایت عوامل خارجی این اعتراض‌های مسالمت‌آمیز را به آشوب‌های خشونت‌بار و ناامنی برای مردم تبدیل کردند.

دبیر ستاد حقوق بشر در ادامه به تعرض و حمله آشوبگران به حافظان امنیت و پلیس کشورمان اشاره کرد و گفت: در تصاویر و ویدیوهای منتشرشده از حادثه‌ها و آشوب‌های اخیر با صحنه‌های دلخراش و وحشیانه‌ای ازسوی آشوبگران و عوامل وابسته خارجی مواجه می‌شویم که نیروهای پلیس و حافظان امنیت را مورد ضرب‌وشتم قرار داده و یا آن‌ها را به آتش کشیده‌اند؛ چنین اقدام‌های وحشیانه‌ای محکوم است و از طریق سازوکارهای حقوق بشری بین‌المللی و محاکم داخلی پیگیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه ایجاد، تشویق و تحریک به آشوب و ناامنی، موجبات نقض حقوق اشاسی شهروندان مانند حق آسایش، امنیت فردی، حق بر رفت‌وآمد، حق بر سلامت، ایمنی، ... را فراهم می‌آورد: تصریح کرد: حفظ حقوق شهروندی و امنیت مردم اولویت اصلی حاکمیت است؛ هیچ حاکمیتی خدشه و آسیب به نظم، امنیت عمومی و آسیب به شهروندان خود را برنمی‌تابد و با هرگونه آشوب و ناامنی برخورد می‌کند.

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه همچنین با اشاره به حمایت آشکار آمریکا و رژیم صهیونیستی و عوامل وابسته به دشمنان جمهوری اسلامی ایران از آشوب‌ها و ناآرامی‌ها در کشورمان، اظهار کرد: یکی از راهبردهای دشمنان و عناصر سرسپرده، سوءاستفاده از مشکلات داخلی کشور و تبدیل اعتراض‌های مسالمت‌آمیز مردم و شهروندان به آشوب و ناامنی برای بهره‌برداری‌های سیاسی است.

وی تاکید کرد: مردم بصیر و انقلابی ما می‌دانند که اعتراض‌های مسالمت‌آمیز با آشوب و برهم زدن نظم عمومی کاملا جدا و مشخص است و نسبت به توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان بیدار و هوشیار باشند.


نظرات

آخرین اخبار
راز افزایش طول عمر بعد از 40 سالگی؛ فقط کافی است این عادت را تغییر دهید
چرا ترامپ از حمله به ایران عقب‌نشینی کرد؟ نقش بازدارندگی و مذاکرات
گچ نانویی در قالب آتل ارتوپدی
چگونگی بهبود اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان تخم‌مرغ
تشخیص فیبروز کیستیک با یک برچسب
عارضه پنهان مصرف داروهای لاغری
نشت گاز کلر در استخر تبریز؛14 نفر مصدوم شدند
تدوین نسخه نهایی طرح مدیریت تنگه هرمز در دستور کار مجلس
سازی که برای وطن کوک است
اعزام هوایی تیم‌های عملیاتی برای مهار آتش در مناطق سخت‌گذر دزفول
سفر معنادار بارزانی به سوریه
توقیف کشتی روسی از سوی بریتانیا
بازیگر جوان سینما درگذشت+ علت فوت
تریلی در محور سبزوار-بردسکن به خاکستر تبدیل شد + فیلم
انتقاد نماینده کنگره از پنتاگون درباره جنگ ایران و اوکراین
پیام تسلیت سپاه در پی درگذشت مادر شهیدان آدمی
پیکر دریانورد جان‌باخته کشتی «آنا» به ایران بازگشت
کاهش 40 درصدی حوادث جاده‌های اربعین
نابغه پینگ‌پنگ ایران در مسابقات لائوس قهرمان شد
رایزنی ایران و عربستان بر سر کاهش تنش در منطقه
جزئیات کاهش ساعت اداری و دورکاری ادارات خوزستان در این روزها اعلام شد
هشدار قرمز حمله سایبری در سرزمین‌های اشغالی
شهادت سرباز ارتش در درگیری مرزی مریوان
برقراری دوباره پرواز مستقیم اصفهان-استانبول
در دیدار سفیر پاکستان با معاون وزیر خارجه ایران چه گذشت؟
تفاهم‌نامه، مرکز ثقل روابط خارجی ما در آینده خواهد بود
گزارش وال‌استریت از لابی امارات برای تشدید حملات علیه ایران
استارت بسکتبالیست‌ها با مانولوپولوس برای جام جهانی
زمان پخش سریال ماه عسل با بازی مرحوم اکبر عبدی اعلام شد
چهار تالاب سمنان در تصویب‌نامه هیأت وزیران ثبت رسمی شد+فیلم
بررسی قصور احتمالی دستگاه‌ها در حادثه مرگ 5 جوان در ساحل رامسر
عکس های منتخب ایران: یکشنبه 11 مرداد 1405
بیانیه وزارت خارجه در سالگرد شهادت اسماعیل هنیه
جزئیات تفاهم ایران و عمان درباره مدیریت و مسیر جدید تنگه هرمز
بندر شهید رجایی هوشمند می‌شود
یک سوم آمریکایی‌ها: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است
تجاوز اشغالگران به قنیطره
عربستان ائتلاف دریایی تشکیل داد
ورود 586 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا
حماس: حملات اسرائیل به غزه برای برهم زدن آتش‌بس است
کشتی آزاد نوجوانان ایران روی سکوی دوم جهان ایستاد
پیام مصری به ویتکاف درباره چه بود؟
پیشرفت گفتمان ایران و عمان
رکورد تردد در پررفت‌وآمدترین روز پیاده‌روی اربعین
مرگ 10 زائر در تصادفات مسیر مهران؛ 465 نفر مصدوم شدند
فرش قرمز بغداد برای ناتو!
بوفون: به جای مانچینی باید کونته سرمربی ایتالیا می‌شد
سرمربی تیم فوتبال بانوان پرسپولیس معرفی شد
نابغه پینگ‌پنگ ایران رقیب هندی را شکست داد و قهرمان شد
بحران آتش در یونان؛ برخورد دو بالگرد امدادی در غرب آتن