×
اقتصادی
شناسه خبر : 268393
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/22 ساعت 12:56
تاثیر مثبت حذف ارز ترجیحی بر بازار سرمایه

تاثیر مثبت حذف ارز ترجیحی بر بازار سرمایه

یک عضو شورای عالی بورس گفت: حذف ارز ترجیحی و انتقال برخی کالاها از تالار اول به تالار دوم، ایجاد مزیت نسبی برای صادرات و بهبود پیش‌بینی گزارش‌های سه ماهه چهارم برخی شرکتها باعث شد اقبال به بازار سرمایه افزایش پیدا کند و در صورت بهبود وضعیت کشور، می‌توان به آینده بورس امیدوار بود.

نورنیوز- گروه اقتصادی: معصومه آقاپور  درباره رشد دو روز اخیر بازار سرمایه اظهار کرد: در شرایط فعلی با توجه به اینکه یک سری از اقلام کالا از تالار اول به تالار دوم منتقل شد توجیه اقتصادی و مزیت صادرات پیدا کرد. به همین دلیل پیش‌بینی گزارش‌های سه ماهه چهارم رو به بهبودی رفت و اقبال به سمت بازار سرمایه افزایش پیدا کرد.

وی افزود: در این شرایط با وجود آنکه اوضاع سختی را به لحاظ اقتصادی و اجتماعی داریم، در رابطه با مزیت نسبی صادرات از شرایط خوبی نسبت به سایر کشورهای همجوار برخورداریم.

عضو شورای عالی بورس درباره اثرات حذف ارز ترجیحی بر بازار سرمایه گفت: انتقال دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان از ابتدای زنجیره به انتهای زنجیره یعنی مصرف‌کننده منجر به آزادسازی قیمت‌ها شد. این آزادسازی باعث می‌شود که بازار شفافتر شود، رقابت به شکل واقعی اتفاق بیفتد و عرضه و تقاضای واقعی شکل بگیرد.

آقاپور تاکید کرد: زمانی که بازار واقعی شرایط خوبی را سپری کند معاملات هم شفاف خواهد بود. در حال حاضر به نوعی انحصار شکسته شده و به همین دلیل شرایط متفاوتی را در بازار سرمایه شاهدیم.

وی درباره پیش بینی بورس در هفته های آینده بیان کرد: اگر حرکت‌های سینوسی مقداری متعادل شود و وضعیت کشور به ثبات نسبی برسد به به آینده بورس امیدواریم.

عضو شورای عالی بورس درباره احتمال تغییر دامنه نوسان گفت: فعلا یک حرکتی در رابطه با برخی از کالاها انجام شد. یک اهرم دیگر هم که در نظر گرفتیم که از ساعت ۱۲:۳۰ به بعد معاملات در برخی نمادها انجام شود. انشاءالله در صورت مساعدتر شدن شرایط به صورت پلکانی درباره دامنه نوسان تصمیم‌گیری خواهد شد.

آقاپور خاطرنشان کرد: از روز گذشته کم‌کم شرایط کشور به سمت عادی شدن رفته است که وزیر کشور نیز به این موضوع اشاره کرد. این ثبات اجتماعی و اقتصادی می‌تواند در بهبود وضعیت بازار سرمایه اثرگذار باشد.

بنابراین گزارش، بازار سهام از ۲۴ آبان روند افزایشی داشته و طی این مدت رکوردهای جدیدی را با ورود به کانال‌های ۳.۳، ۳.۴، ۳.۵، ۳.۶، ۳.۷، ۳.۸، ۳.۹، ۴، ۴.۱، ۴.۲، ۴.۳ و ۴.۴ میلیون واحد به ثبت رسانده است.


ایسنا
اخبار مرتبط
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس : چاره‌ای جز حذف ارز ترجیحی نداشتیم
سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 14:16
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس : چاره‌ای جز حذف ارز ترجیحی نداشتیم
سید شمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه شرایط ارزی کشور طوری بود که چاره‌ای جز حذف ارز ترجیحی نداشتیم، گفت: پیش‌بینی نهادهای مالی دولت این بود که تا پایان سال می‌توانستیم 8.5 میلیارد دلار تأمین کنیم لذا عملا ارز ترجیحی نداشتیم و مجبور شدیم آن را حذف کنیم.
حذف ناگهانی ارز ترجیحی درمان یا شوک ناگهانی به تولید؟
شنبه 1404/10/27 ساعت 12:08
رئیس کارگروه طیور ایران:
حذف ناگهانی ارز ترجیحی درمان یا شوک ناگهانی به تولید؟
رئیس کارگروه طیور ایران ضمن اشاره به شوک حذف ناگهانی ارز ترجیحی اظهار کرد: گزارش‌ها از واحدهای تولیدی کشور حاکی از ناتوانی در تأمین خوراک گله‌ها، افت شدید کیفیت جیره، افزایش تلفات و در نهایت فروش اضطراری یا حذف گله‌هاست.
وضعیت بازارهای تهران امروز 22 دی
دوشنبه 1404/10/22 ساعت 16:13
وضعیت بازارهای تهران امروز 22 دی
مشاهدات میدانی از بازارهای تهران طی امروز دوشنبه 22 دی ماه بیانگر بازگشت نسبی جنب و جوش به بازارها و باز بودن مغازه هاست.
ضرورت اعلام برنامه‌های آتی اقتصادی دولت بعد از حذف ارز ترجیحی
دوشنبه 1404/10/22 ساعت 15:55
ضرورت اعلام برنامه‌های آتی اقتصادی دولت بعد از حذف ارز ترجیحی
نایب رئیس کمیسیون مالیات، ‌کار و تامین اجتماعی اتاق ایران به تشریح نتایج حذف ارز ترجیحی و سیاست جدید ارزی دولت پرداخت و تصریح کرد: دولت باید به طور شفاف و واضح برنامه اقتصادی خود را برای آینده اعلام کند تا بخش خصوصی و اقتصاد بداند دولت تا چه مدت دیگر سیاست‌های اقتصادی و ارزی‌اش ثبات دارد.
رشد 111 هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
دوشنبه 1404/10/22 ساعت 11:31
رشد 111 هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش 103 هزار واحدی به 4 میلیون و 472 هزار واحد رسید.
نظرات

آخرین اخبار
رژیم صهیونیستی دوباره آتش‌بس را نقض کرد؛ حزب‌الله واکنش نشان داد
ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر تکذیب شد
نورنما | بازسازی مصائب روز عاشورا با هوش مصنوعی
مستاجران بخوانند؛ سقف مجاز افزایش اجاره بها تعیین شد
تلاش سازمان ملل برای صلح در یمن
بازگشت سومین نفتکش به دستور سپاه از مسیر خود
ثبات انرژی جهان در گروی خروج بیگانگان از منطقه است
مراقب سوء استفاده کلاهبرداران از اختلالات بانکی باشید
اعلام ظرفیت رشته‌های کارشناسی ناپیوسته 1405
آزادی 150 زندانی خوزستان در ایام محرم
اقامه نماز ظهر عاشورا در سراسر ایران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 4 تیر 1405 +جدول
حمله به ایران؛ زلزله سیاسی در ایتالیا
مذاکرات لبنان و اسرائیل بر سر خروج ارتش اسرائیل
عارف: اصلی‌ترین میزبانان بدرقه رهبر شهید، مردم هستند
خلیفه، سکاندار تیم صنعت نفت شد
مامور مهار محمدصلاح کیست؟
پشت‌پرده معامله بزرگ واشنگتن و آنکارا
حضور پزشکیان در میان عزاداران عاشورا در تبریز
کره جنوبی در آستانه حذف؛ سرمربی در خطر اخراج
خواهان توافق با ایران هستیم، اما نه به هر قیمتی
فؤاد حسین: توافق تهران و واشنگتن زمینه ساز ثبات منطقه است
زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی؛حق همسر و برخی مزایا پرداخت نمی‌شود
هشدار واردکنندگان نهاده دامی؛ بدهی 4 میلیارد یورویی دولت بازار را تهدید می‌کند
چگونه از پوست و چشم در برابر آفتاب محافظت کنیم؟
نورنما | صدای موکب دونفره ....!
نتایج جام جهانی 2026 به سود ایران؛ معادلات صعود ساده‌تر شد
صعود 9 پله‌ای شمشیربازان ایران
افزایش خروجی آب زاینده‌رود از فردا
چرا قیمت جهانی طلا سقوط کرد؟نقره هم وارد مدار نزولی شد
سیاه‌ترین رنگ خودرو جهان ساخته شد؛ جذب 99.9 درصد نور
700 زخمی در 2 زلزله 7ریشتری کاراکاس؛ هشدار سونامی در کارائیب
هزینه جنگ‌های اسرائیل از 205 میلیارد دلار گذشت؛ سنگین‌ترین بحران اقتصادی تاریخ تل‌آویو
سهمیه جدید شیرخشک نوزادان و کودکان اعلام شد
سازمان ملل گزارش داد: شهادت 20هزار کودک فلسطینی
جام جهانی 2026 درتب و تاب؛صعود مقتدرانه برزیل و مکزیک در شبی که خاطره زلزله رودبار زنده شد
عاشورا؛ تفسیر جاودان حق
جهان به دنبال افزایش ذخایر راهبردی انرژی
واکنش جنجالی رونالدو به نام مسی پس از دبل مقابل ازبکستان
تحولات منطقه، محور گفتگوی روبیو و امیر کویت
آتش‌سوزی مهیب در پنسیلوانیا؛ دستور تخلیه فوری صادر شد
ستاره مراکشی، رکورد «محمد صلاح» را شکست
اسکان زائران مراسم تشییع رهبر شهید در زائرسراها
نفت برنت به 72 دلار سقوط کرد
همکاری مناسب فیفا برای دیدار ایران و مصر
تحلیلگر فلسطینی: مقاومت تنها گزینه مقابله با اشغالگران است
تردد روان در جاده‌های شمال؛ مه‌گرفتگی در چالوس و فیروزکوه
بارش‌های سیل‌آسا در بشاگرد؛ سد جگین سرریز کرد+فیلم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 4 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم