×
سیاسی
شناسه خبر : 268386
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/22 ساعت 12:51
آمادگی مرزبانان برای تأمین امنیت مرزهای کشور

آمادگی مرزبانان برای تأمین امنیت مرزهای کشور

فرمانده مرزبانی انتظامی با محکوم کردن آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر به دست مزدوران استکبار جهانی در کشور، از آمادگی صد در صدی عملیاتی و اطلاعاتی مرزبانان در تأمین امنیت مرزهای کشور خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار احمدعلی گودرزی با محکوم کردن آشوب ها و اغتشاشات اخیر در برخی از شهرهای کشور توسط مزدوران استکبار جهانی، گفت: در جنگ ۱۲ روزه، آمریکا و رژیم نامشروع صهیونیستی و حامیانشان از نیروهای مسلح و مقتدر مردم ایران اسلامی شکستی سنگین خوردند و همین باعث شد درصدد انتقام از نیروهای مسلح و مردم با ایجاد آشوب و اغتشاش و همچنین تخریب اموال عمومی و مردمی در داخل کشور باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه دشمن در محاسباتشان نسبت به کشور جمهوری اسلامی ایران و مردم ولایت مدار آن دچار اشتباه هستند، افزود: به لطف خداوند متعال و حضور شجاعانه و با بصیرت نیروهای مقتدر انتظامی و امنیتی، این نقشه شوم ایادی استکبار نیز همانند فتنه‌های گذشته آنان نقشه برآب خواهد شد.

فرمانده مرزبانی انتظامی در بخش دیگر سخنان خود به اشاره به آمادگی اطلاعاتی و عملیاتی و رزمی مرزبانان در تأمین امنیت مرزهای کشور در این ایام، اظهار کرد: مرزبانان انتظامی جمهوری اسلامی ایران با حضوری مقتدر در مرزهای خاکی و آبی و با آمادگی صد در صدی اطلاعاتی و عملیاتی و ضمن همکاری با عوامل انتظامی در کنترل و برقراری امنیت شهرهای مرزی کشور، به کسانی که چشم طمع به مرزهای این کشور دوخته و قصد سوء استفاده و اقدامات خرابکارانه در مرزها و در داخل کشور را دارند با آنها قاطعانه برخورد خواهند کرد.

سردار گودرزی افزود: مرزبانان ادامه دهنده راه رزمندگان دفاع مقدس در مرزها هستند و بحمدالله با بصیرت و آگاهی و پیروی از ولایت فقیه برای تأمین امنیت مرزها گام بر می‌دارند و شبانه روز با بصیرت کامل، هوشیاری و موفقیت با هرگونه ناامنی مبارزه و به یقین مدافع امنیت هموطنان هستند و سهمی شایسته در پایداری امنیت و صلابت مرزهای کشور دارند.

وی عنوان کرد: امنیت مرزهای کشور خط قرمز مرزبانان است و مرزبانی، چشم بیدار نظام و حاکمیت در حفاظت از منافع ملی و مصالح کشور است.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران میلیون ها نفر مرزنشین غیور و دلاور در کشور دارد. مرزبانی با مرزنشینان کشور که عموما عشایر و روستایی هستند، تعامل و همکاری خوبی دارد و مردم نیز مرزبانی را از خود می‌دانند؛ ایران سرافراز مدیون خون‌ پاک شهدا و جانفشانی مرزنشینان به ویژه عشایر مرزنشین است که تا پای جان در برابر دشمن متجاوز ایستادند و آن را مفتضحانه از مرزها بیرون کردند.

سردار گودرزی با هشدار به دشمنان ایران اسلامی، گفت: این نقل قول را از طرف مرزبانان به همه ملت غیور ایران و بالاخص مردم مرزنشین می‌رسانم که مرزداران مجاهد و شهادت طلب مرزبانی با ایستادگی در حریم مرزها، تا آخرین قطره خون خود با هرگونه ناامنی در مرزها مقابله خواهند کرد تا امنیت مرزهای ایران بیش از پیش پایدار بماند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، وی در پایان وحدت و همدلی مردم را رمز پیروزی ایران اسلامی در برابر فتنه‌های دشمنان دانست و تأکید کرد: هوشیاری، وحدت و همدلی نیاز همیشگی ما برای مقابله با توطئه‌های دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی بوده و دشمنان قادر نخواهند بود در اراده پولادین ملت ایران خللی ایجاد کنند.

 


نظرات

آخرین اخبار
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت