×
بین الملل
شناسه خبر : 268182
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/21 ساعت 14:54
اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی نیمه‌متمرکز فوریت‌های پزشکی

اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی نیمه‌متمرکز فوریت‌های پزشکی

اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های تحصیلی نیمه‌متمرکز فوریت‌های پزشکی پیش‌بیمارستانی در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1404 اعلام شد.

نورنیوز-گروه فرهنگی:سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد؛ پیرو اطلاعیه ۲۶ مهر این سازمان مبنی بر اعلام زمان و محل انجام مراحل مصاحبه از معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های تحصیلی نیمه متمرکز کارشناسی ناپیوسته فوریت‌های پزشکی پیش‌بیمارستانی (کدرشته‌محل‌های ۱۱۳۵ تا ۱۱۸۲، ۵۲۹۲، ۵۲۹۳ و ۵۲۹۵ مربوط به کدمجموعه امتحانی ۱۱۴) دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۴، به اطلاع افرادی که در زمان مقرر برای انجام مراحل مصاحبه و سایر مراحل گزینش به موسسات ذی ربط مراجعه کرده‌اند، می‌رساند ، اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی در پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش اعلام شد.

پذیرفته‌شدگان، لازم است برای اطلاع از زمان و نحوه ثبت‌نام از ۲۳ دی پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه/ مؤسسه محل قبولی مراجعه و مطابق برنامه زمانی اعلام شده در پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه/مؤسسه محل قبولی و با توجه به مدارک ذیل برای ثبت‌نام خود به صورت قطعی اقدام نمایند.

بر اساس تاکید سازمان سنجش آموزش کشور، عدم اقدام به‌موقع پذیرفته‌شدگان برای ثبت‌نام، به منزله انصراف قطعی از تحصیل آنان در رشته قبولی تلقی خواهد شد.

*مدارک لازم برای ثبت‌نام:

۱- اصل شناسنامه.

۲- اصل کارت ملی.

۳- شش قطعه تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

۴- وضعیت نظام وظیفه (برادران) باید مطابق با یکی از کد‌های مندرج در صفحه ۱۱ دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۴ باشد.

۵- اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع.

۶- اصل یا گواهی مدرک کاردانی (فوق دیپلم) حداکثر تا ۳۰ بهمن ، برای آن‌دسته از پذیرفته‌شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان‌پذیر نباشد، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کاردانی با محتوی فرم شماره ۶ مندرج در دستورالعمل ثبت‌نامی (ارائه شده به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی) را ارائه نمایند که در آن قید شده باشد «اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌باشد.» در صورتی که فرد پذیرفته در تاریخ مقرر فارغ‌التحصیل نشده باشد، قبولی وی «لغو» می‌شود.

۷- ارائه اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر (طرح لایحه نیروی انسانی): پذیرفته‌شدگان دارای مدرک کاردانی گروه آموزشی پزشکی که پایان طرح نیروی انسانی آنان تا ۱۴۰۴/۰۶/۳۱یا ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ باشد یا گواهی معافیت از خدمت لایحه طرح.

۸- ثبت‌نام و ادامه تحصیل دارندگان مدرک کارشناسی پیوسته به شرط داشتن شرایط لازم مطابق مفاد بند «و» مندرج در صفحه ۶ دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۴ بلامانع خواهد بود.

۹- دارندگان مدرک معادل که واجد شرایط ثبت‌نام و شرکت در این آزمون بوده‌اند، لازم است مطابق توضیحات مندرج در صفحات ۶ و ۷ دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۴ نسبت به ارائه گواهی مربوط به دانشگاه محل قبولی اقدام کنند.


نظرات

آخرین اخبار
دیسک‌های پلی‌استیشن به‌طور کامل حذف نمی‌شوند
پس از خروش تهران، قم قلب تپنده بدرقه «آقای شهید ایران» شد+ فیلم
اثر شگفت‌انگیز نگاه نوزادان به آینه بر رشد مغز
بهترین و بدترین غذاها در موج گرما
ایمپلنتی که حس واقعی دندان را باز می‌گرداند
عبور قابل مشاهده یک سیارک از کنار زمین در سال 2029
گزارش تصویری | روز باشکوه پایتخت
گزارش تصویری | روز باشکوه پایتخت
خنده شاید قدمتی 15 میلیون ساله داشته باشد
کارت قرمزِ سیاست؛ وقتی ترامپ قانون فوتبال را عوض می کند
رازهایی که دست‌خط شما از مغزتان فاش می‌کند
اسپانیا صعود کرد، رؤیای آخرین جام جهانی رونالدو فرو ریخت
پایان کار کمیته دولتی حماس در نوار غزه
هشدار نهاد مالی اروپا درباره ادامه جنگ با ایران
جی‌پی مورگان خبر داد: بازار نفت در آستانه موج عرضه جدید
وزیر فرهنگ: دشمنان از حضور میلیونی مردم در بدرقه رهبر شهید درس بگیرند
آلمان: جنگ آمریکا علیه ایران به اقتصاد ما آسیب زده است
قاتل فراری پس از دو سال در شوشتر دستگیر شد
آماده‌باش کامل پلیس برای مدیریت ترافیک تشییع رهبرشهید در قم
ذوالقدر: یک معادله جدید در تهران شکل گرفت/ترامپ با مردم ایران با احترام صحبت کن
مدافع گل‌گهر در آستانه پیوستن به پرسپولیس
وزارت امور خارجه روسیه سفیر سوئد را احضار کرد
تغییر محل اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در مسجد جمکران
محور چالوس و آزادراه تهران–شمال یک‌طرفه شد
بقائی:رهبر شهید میراثی از عزت و استقلال‌خواهی برای ملت به یادگار گذاشت
یزد برای شرکت در تشییع رهبر شهید فردا سه‌شنبه تعطیل است
عارف غلامی در آستانه جدایی از استقلال
نمایندگی ایران در سازمان ملل: تشییع رهبر شهید نمایش پیوند ملت و دولت بود
قالیباف: قاتلان قائد امت به سزای عمل‌شان خواهند رسید
کاهش مشارکت آمریکا در ناتو بجای خروج از ائتلاف
منطقه آزاد قشم هم به جمع شهرهای تعطیل پیوست
پیام فرزند آیت‌الله سیستانی به دفتر رهبر انقلاب چه بود؟
ترامپ: رئیس جمهور چین به آمریکا می‌آید
سی‌ان‌ان: امروز اوج مراسم تشییع در تهران بود
آماده‌سازی نجف برای استقبال رسمی از پیکر رهبر شهید
هشدار هواشناسی درباره بارش شدید و گردوخاک در 7 استان
کاشان و آران و بیدگل فردا تعطیل شد
امارات در پی طرح ضدایرانی در شورای آیمو
بدرقه‌ای که در تهران تاریخ ساز شد/پیکر مطهر رهبر شهید به قم رسید
اژه‌ای: ملت ایران رستاخیز ملی را در تاریخ ثبت کرد
تخلیه 10 هزار نفر در جنوب فرانسه در پی آتش‌سوزی گسترده
ادارات استان بوشهر هم فردا سه شنبه تعطیل است
ادارات و مراکز آموزشی مازندران فردا تعطیل است
بازگشت ساعات کاری متروی تهران به وضعیت عادی
رویترز: تشییع تهران پیام قدرت و انسجام ایران را به جهان مخابره کرد
اما و اگرهای افزایش حقوق نیروهای مسلح
عربستان بزرگ‌ترین تخفیف نفتی خود از دوران کرونا را اعمال کرد
از میدان تشییع تا میز مذاکره؛ نمایش قدرتی که جنگ نتوانست بشکند
زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد تغییر نکرد
ادارات استان سمنان دو روز تعطیل شد