×
بین الملل
شناسه خبر : 268044
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/20 ساعت 18:33
هشدار حماس نسبت به بازداشت اهالی کرانه باختری توسط تشکیلات خودگردان

هشدار حماس نسبت به بازداشت اهالی کرانه باختری توسط تشکیلات خودگردان

جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: تشدید بازداشت‌های سیاسی توسط تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری به ویژه جنین و هدف قرار دادن رهبران، فعالان و دانشجویان و همچنین اقشار مختلف مردم نوعی قلدرمآبی بوده که با اراده و فداکاری‌های ملت فلسطین در تضاد است.

 نورنیوز-گروه بین الملل: جنبش حماس در بیانیه‌ای نسبت به همدستی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی و بازداشت فعالان و مبارزان فلسطینی در کرانه باختری هشدار داد.

به گزارش  شبکه قدس، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: تشدید بازداشت‌های سیاسی توسط تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری به ویژه جنین و هدف قرار دادن رهبران، فعالان و دانشجویان و همچنین اقشار مختلف مردم نوعی قلدرمآبی بوده که با اراده و فداکاری‌های ملت فلسطین در تضاد است.

حماس هشدار داد که این اقدامات منجر به تشدید اختلافات داخلی می‌شود که یک خطر جدی برای مساله فلسطین به شمار می‌رود.

در ادامه این بیانیه آمده است: این موج بازداشت‌ها در خدمت اهداف رژیم صهیونیستی است؛ چراکه ملت ما در کرانه باختری در شرایط فعلی با کمپین متجاوزانه رژیم صهیونیستی و تلاش برای یهودی سازی مقدسات مواجه هستند.

این اظهارات پس از آن بیان شده که نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان اعلام کردند گروهی از مبارزان مقاومت را در مناطق مختلف کرانه باختری بازداشت کرده‌اند.

سابقه همکاری و هماهنگی امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی یکی از مهم‌ترین و بحث‌برانگیزترین ابعاد عملکرد این نهاد از زمان تأسیس آن پس از توافق‌نامه اسلو در سال ۱۹۹۳ تاکنون بوده است. بر پایه این توافق، تشکیلات خودگردان متعهد شد که با رژیم صهیونیستی در زمینه امنیتی همکاری کند؛ موضوعی که آن را عملاً به بازوی اطلاعاتی تل‌آویو در کرانه باختری بدل کرده است.

این همکاری در طول دو دهه گذشته به‌ویژه پس از انتفاضه دوم (۲۰۰۰–۲۰۰۵) شدت گرفت و نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان، تحت آموزش، تجهیز و نظارت نهادهای آمریکایی و اروپایی، مأمور مهار گروه‌های مقاومت، از جمله حماس، جهاد اسلامی و سایر گروه‌های فعال در کرانه باختری شدند. بارها دیده شده که این نیروها اقدام به بازداشت، شکنجه و سرکوب فعالان مقاومت و مبارزان فلسطینی کرده‌اند؛ آن‌هم در شرایطی که شهرک‌سازی صهیونیست‌ها ادامه دارد و ارتش رژیم اشغالگر، روزانه به عملیات یورش، تخریب منازل و ترور میدانی در کرانه باختری می‌پردازد.

در جریان تجاوزات خونین رژیم صهیونیستی به نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون با وجود قتل عام ده‌ها هزار شهروند غزه، تشکیلات خودگردان نه‌تنها موضعی قاطع در حمایت از مقاومت اتخاذ نکرده، بلکه نیروهای امنیتی آن در موارد متعددی اقدام به بازداشت مبارزان و حتی مصادره سلاح آن‌ها در شهرهایی چون نابلس، جنین، طولکرم و رام‌الله کرده‌اند. این عملکرد هم‌زمان با حملات شدید ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه‌ها و مناطق مسکونی، موجب خشم گسترده مردمی و متهم شدن این تشکیلات به همدستی با اشغالگران شده است.

در واقع، هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی امروز به یکی از مؤلفه‌های اصلی اختلافات داخلی فلسطینی‌ها بدل شده است؛ تا جایی که بسیاری از گروه‌ها، تشکیلات خودگردان را به «خیانت ملی» متهم کرده و خواهان پایان‌دادن فوری به این همکاری شده‌اند.


نظرات

آخرین اخبار
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود