×
سیاسی
شناسه خبر : 268039
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/20 ساعت 23:31
اساتید دانشگاه اغتشاشات و حمایت‌های آمریکا را محکوم کردند

در بیانیه ای؛

اساتید دانشگاه اغتشاشات و حمایت‌های آمریکا را محکوم کردند

12 هزار و 400 استاد از دانشگاه‌های سراسر کشور در بیانیه‌ای جنایات آمریکا و ایادی آن‌ها علیه ملت ایران را محکوم کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: 12 هزار و 400 استاد از دانشگاه‌های سراسر کشور در بیانیه‌ای جنایات آمریکا و ایادی آن‌ها علیه ملت ایران را محکوم کردند.

مشروح این بیانیه به شر زیر است:

واقتلوهم حیث ثقفتموهم و اخرجوهم من حیث اخرجوکم والفتنه اشد من القتل بقره آیه 191

وقتی رئیس‌جمهور متوهم و ابله آمریکا جهانخوار با اظهارات مداخله‌جویانه‌خویش به حمایت از اغتشاشگران و گروه‌های تروریستی پرداخت مشخص شد که شیطان بزرگ برای انتقام از ملت ایران که در جنگ 12روزه با انسجام خود زمینه‌ی شکست طرح 20ساله‌ی جبهه عبری_غربی را فراهم کردند، راهبرد اغتشاش و تخریب از درون را جایگزین حمله نظامی از بیرون ساخته و در همین راستا گروهک‌های تروریستی و عوامل مزدور خویش را سازمان‌دهی و مسلح نموده تا از هر فرصتی سواستفاده نمایند.

گروهک‌های ضدانقلاب هم به وعده‌های صهیونیست‌ها در اجلاس بروکسل دل خوش کرده و خواب حکومت بر بخشی از ایران را دیده بودند عمق عصبانیت و کینه عمیق خودشان نسبت به اسلام و ایران، ملت متحد و عوامل وحدت‌بخش آن نشان دادند و در جنایاتی کم‌سابقه به جان و مال مردم، امام‌زادگان و مساجد، قرآن و کتب ادعیه، اموال عمومی و ... وحشیانه و زبونانه حمله‌ور شدند.

این در حالی است که ترامپ نادان و عوامل مزدور وی می‌دانند وقتی طرح تجزیه ایران و براندازی نظام اسلامی با 22 سال تمرین و برنامه‌ریزی ظرف 12 روز با شکستی مفتضح رو‌به‌رو می‌شود، ناکامی در سیاست شکست‌خورده بی‌ثبات‌سازی و اغتشاش که در سال 1401 مورد آزمون قرار گرفته است بدون شک با ناکامی مواجه خواهد شد و بر پرونده سیاه مستکبران و مزدوران خواهد افزود.

از این رو ما جمعی از اساتید دانشگاه‌های کشور ضمن محکوم کردن جنایات وحشیانه گروهک‌های تروریستی و جسارت به ساحت مقدسات مذهبی و ملی، با سلام و درود فراوان به پیشگاه بزرگ ملت ایران اعلام می‌داریم:

1_خاشعانه و متواضعانه خدای سبحان را به‌خاطر وجود چنین ملت نجیب و شریفی ستایش نموده و توفیق آحاد مردم ایران را در تحمل مشکلات و ناکام گذاردن دشمنان اسلام و ایران تاظهور دولت یار از درگاه رحمت و سخاوتش خواهان و خواستاریم.

2_ همچنین خداوند قادر متعال را بر وجود رهبری حکیم و شجاع شاکریم که با راهبری‌های پیامبرگونه و هدایت‌های ولایی خویش سکینه و آرامش را بر قلوب مسلمین و دوستداران ایران عزیز جاری و بدخواهان را ناامید و مایوس می‌سازد.

3_ مراتب تقدیر و تشکر خویش را از تمامی حافظان امنیت به‌ویژه نیروهای پر تلاش و غیور انتظامی، بسیجیان عزیز و قهرمان، نیروهای امنیتی و اطلاعاتی، سپاه و ارتش همیشه سرافراز ابراز می‌داریم که برای برقراری نظم و آرامش، دفاع از جان و مال مردم دلیرانه و هئشیارانه از جان خود مایه گذاشتند اعلام می‌داریم.

4_ از جامعه نخبگی کشور اساتید و دانشجویان عزیز دانشگاه‌ها انتظار داریم تا همچنان در ادای تکلیف الهی جهاد تبیین کوشیده و روشنگری لازم را برای بیداری عوامل فریب‌خورده و در معرض خدعه دشمن به عمل آورند.

5_ از دولت پرتلاش مدیران زحمت‌کش کشور درخواست می‌شود اکنون که مردم بیدار و آگاه کشورمان صفوف خود را از اغتشاشگران جدا نمودند نسبت به حل مشکلات اقتصادی بیش از پیش تلاش نمایند.

6_ از دستگاه قضایی، مسئولان امنیتی و انتظامی درخواست می‌شود با اغتشاشگران و عوامل بیگانه که از همه خطوط قرمز ملت عبور نموده و نسبت به جان و مال مردم و مقدسات مذهبی و ملی تعرض نمودند قاطعانه و عبرت‌آموز برخورد و برای همیشه شر آن‌ها را از سر اسلام و مسلمین کم نمایند.

در خاتمه به دشمنان اسلام و مسلمین، ایران و ایرانیان خواست عوامل خود فروخته و فریب‌خورده هشدار می‌دهیم تا پیش از مواجهه با قهر و طرد ملت بزرگ ایران دست از یاری دشمن برداشته و به آغوش نظام اسلامی بازگردند.

بدون تردید مردم ایران از این موانع به سرعت عبور نموده و به امضای الهی پایه پیروزی انقلاب خویش امید بسته‌اند.

و من نصر الا من عندالله العزیز الحکیم

12 هزار و 400 استاد از دانشگاه‌های سراسر کشور

20 دی‌ماه 1404


نظرات

آخرین اخبار
101 نفر از عوامل مرتبط با رژیم صهیونی _ آمریکایی در گیلان دستگیر شدند
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به بندر ماهشهر و پتروشیمی‌های بندر امام
صنوف آسیب‌دیده از جنگ بخوانند؛ ارائه تسهیلات حمایتی تا سقف 3 میلیارد تومان
موج جدید حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی
خسارت به 72 هزار واحد مسکونی و تجاری در جنگ رمضان
پاسخ آقای مجری به اظهارات اخیر ترامپ
بحران در تامین سوخت؛ گازوئیل 150 درصد رشد کرد
آغاز موج 95 وعده صادق 4 / حمله به سامانه پاتریوت آمریکا باموشک‌های حاج قاسم، خیبرشکن و قدر
قیمت گازوئیل در فرانسه رکورد زد
عبور کشتی تجاری فرانسه از تنگه هرمز با هماهنگی ایران
محسن رضایی: شگفتی‌ها ادامه دارد
بالگردهای سنگین شینوک ارتش آمریکا آسیب‌پذیر در برابر پهپادهای ایرانی
انهدام موشک کروز بر فراز آسمان استان مرکزی
واکنش عراقچی به حملات مجدد آمریکا و رژیم صهیونیستی به نیروگاه بوشهر
تداوم شلیک به غیرنظامیان و زیرساخت‌ها
ترافیک فوق سنگین در مسیر تهران
2 نفر از مدافعان امنیت در دلگان سیستان و بلوچستان به شهادت رسیدند
دفاع قدرتمند ایران جبهه اشرار را سرافکنده کرد
چند نکته درباره یادداشت پرحاشیه و جنجال‌ساز «ظریف»
تسریع در اجرای طرح تأمین بخشی از خسارت‌های جنگ از محل عوارض تامین امنیت در تنگه هرمز
سپهبد موسوی مجاهدت‌های خاموش برای «تثبیت اقتدار ملی» داشت
به کشورهای منطقه درباره تبعات تداوم حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران هشدار داده‌ایم
تمسخر آمریکا برای برکناری فرماندهان ارشد نظامی سوژه روزنامه آلمانی شد
شهادت یک عراقی در حمله دشمنان به پایانه تجاری شلمچه
وضعیت پتروشیمی ماهشهر تحت کنترل است
ترامپ بودجه نظامی یک‌ونیم تریلیون دلاری آمریکا را به کنگره می‌برد
ریشه های دشمنی نظام سلطه با ایران
وضعیت لیگ برتر فوتبال فردا مشخص‌ می‌شود
حمله پهپادی امروز دشمن متجاوز به کارخانه سیمان بندر خمیر
جمهوری آذربایجان و ایران در روزهای سخت در کنار یکدیگرند
گاز سی‌ان‌جی روزانه 6 میلیون لیتر مصرف بنزین را کاهش داد
بازار انرژی زیر سایه جنگ؛ قیمت سوخت جت 2 برابر شد
بازگشایی کامل میادین میوه و تره‌بار تهران از امروز
جهان با بزرگترین بحران انرژی تاریخ روبه‌رو است
آسیب به 360 زیرساخت سلامت و 46 آمبولانس
حملات موشکی سنگین ایران به تل‌آویو؛ فرودگاه بن گوریون همچنان تعطیل است
بازار سیب زمینی و پیاز متعادل است
پس از سال‌ها انتظار؛ آب دریاچه ارومیه به کشتی آرتمیا رسید+ فیلم
نورنما| مذاکره بچه های سپاه با یک کشتی که میخواست رد بشه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 15 فروردین 1405
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 فروردین 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 15 فروردین 1405
قالیباف: کارگران، کسبه و تجار ستون فقرات جنگ ملی هستند
آسیب حملات دشمن به بیمارستان روانپزشکی دل‌آرام سینا
شرکت «امارات گلوبال آلومینیوم»: احیای خط تولید احتمالا یک سال طول بکشد
گروهک تروریستی منافقین وابستگی منتظر و بنی‌عامریان را تایید کرد
منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر تخلیه شد
49 درصد مخازن سدهای تهران خالی است
اجرای محدودیت‌های ترافیکی از مسیر مازندران
ایران نخستین کشور سرنگون‌کننده جنگنده آمریکایی در 24 سال گذشته است