×
سیاسی
شناسه خبر : 268033
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/20 ساعت 17:25
عارف: مردم یکبار دیگر کار دشمن را یکسره می‌کنند

عارف: مردم یکبار دیگر کار دشمن را یکسره می‌کنند

معاون اول رئیس جمهور گفت:مردم فهیم ما همیشه در بحرانها در صحنه هستند و این‌بار هم کار دشمنان را یکسره می‌کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف در جلسه ستاد تنظیم بازار که وزرای صنعت، معدن و تجارت، دادگستری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اقتصاد و امور دارایی و جهاد کشاورزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، دبیر هیأت دولت، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، با بیان اینکه طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی کشور یک ضرورت جدی برای اصلاحات ساختاری اقتصادی و به ویژه کالاهای اساسی مردم بود، افزود: راهبرد اصلاحات ساختاری در بخش مدیریتی روند رو به جلویی دارد و همچنین در بخش اقتصادی نیز اصلاحات ساختاری از ابتدای دولت چهاردهم در دستور کار قرار گرفت که به این نتیجه رسیدیم باید یک اقدام اساسی در زمینه کالاهای اساسی انجام شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اگر اصلاح ساختاری در بخش کالاهای اساسی که در برنامه سوم توسعه دیده شده بود، با مخالفت روبرو نمی‌شد با آثار تورمی کنونی روبرو نبودیم که هرسال قدرت خرید مردم کمتر شود، تأکید کرد: باید یک جراحی اقتصادی انجام می‌شد که با حضور مردم و عنایت خداوند دولت چهاردهم توانست وارد این اقدام مهم در زمینه کالاهای اساسی شود.

عارف ادامه داد: در طول یکسال گذشته گام به گام تصمیمات درستی گرفتیم که ممکن است در بخش‌هایی از شاخص‌های اقتصادی همانند نرخ تورم مسائلی ایجاد کند اما مهار تورم همواره دغدغه این دولت بوده است که البته در تصمیم‌گیری اصلاح قیمت، تورمی کوتاه‌مدت تحمیل می‌شود اما اگر در این برنامه اصلاحی منافع بلندمدت و میان‌مدت  تضمین شود می‌توانیم آثار تورمی کوتاه‌مدت را بپذیریم.

معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: در دوره‌های گذشته نتوانستیم وابستگی اقتصاد و کالاهای اساسی را به ارز کاهش دهیم که در نتیجه آن مسائلی ایجاد شد و بازاریان حق داشتند که به این وضعیت اعتراض کنند تا نرخ ارز در کشور به ثبات برسد البته نرخ دلار نیز در اعتراضات آنها مطرح نشد که این خواسته درستی بود.

وی خاطرنشان کرد: از نظر سیاسی قابل توجیه بود که دشمن شکست خورده در جنگ 12 روزه که به دنبال این بود تا به زعم خودشان کار را تمام کند اما در نهایت پیشنهاد آتش‌بس داد و پس از آنکه متوجه شد از طریق نظامی نمی‌تواند دستاوردی داشته باشد وارد فاز فروپاشی اجتماعی و آسیب زدن به کشور از طریق اقتصاد شد.

عارف ادامه داد: دشمنی که این مسیر را طراحی کرده بود توانست سوار بر حوادث شود. واقعیت این است انسان تعجب می کند چگونه یک جوان ایرانی و با شناختی که از ملت و تمدن ایران داریم می‌تواند اینگونه در دام دشمن بیفتد. برخی از جوانان احساسی عمل می‌کنند و برخی نیز برنامه‌ریزی شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه امروز دشمن فرماندهی خود را در حوادث اخیر به صورت واضح اعلام کرده و به میدان آمده است، بیان کرد: حوادث اخیر به ما نشان داد که با چه دشمنی روبرو هستیم و جوانی که فریب خورده و یا تحت تأثیر احساسات است به اموال عمومی آسیب می‌زند  اما مردم فهیم ما که همیشه در بحران‌ها حضور دارند کار دشمنان را این‌بار نیز یکسره می‌کنند و به این غائله پایان خواهند داد.

وی تصریح کرد: امیدواریم جوانانی که تحت تأثیر القائات دشمن در فضای مجازی قرار گرفته‌اند صف خود را از دشمنان جدا کنند و از ملت شریف ایران عذرخواهی کنند.

عارف همچنین با قدردانی از اصناف، نهادهای نظارتی، بخش خصوصی و اتاق‌های بازرگانی و تعاون برای همراهی با دولت در طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی کشور ادامه داد: ستاد تنظیم بازار که نخبگان و دستگاه‌های اقتصادی و بخش خصوصی حضور فعال دارند با دو دبیرخانه فعال در دو دستگاه اصلی مسئولیت تنظیم بازار را به عهده دارد که باید به مسئولین اعتماد کنیم. یکی از نتایج اجرای طرح جدید دولت بهبود معیشت است که تصمیمی درست اتخاذ شد.

عارف با اشاره به اقدامات پلیس امنیت اقتصادی و همچنین نهادهای نظارتی برای مقابله با محتکرین ادامه داد: کارگروه ویژه طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی کشور اختیارات ویژه دارد تا این مرحله از اصلاحات اقتصادی کشور را به خوبی جلو ببریم. در اجرای این طرح به دنبال این هستیم که فشار غیرمنطقی به مردم وارد نشود که در این راستا طرح جدید کالابرگ الکترونیکی در اختیار مردم قرار گرفت و همه آحاد جامعه تحت پوشش این یارانه نقدی قرار خواهند گرفت.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: پس از اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و در صورت نیاز یک سبد کالا در ماه مبارک رمضان به مردم تقدیم خواهد شد.

عارف با بیان اینکه همزمان با تدوین آیین‌نامه طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی کشور سازوکارهای ساماندهی ارز بخش بازرگانی و صنعت و همچنین برنامه حمایت از تولید توسط بانک مرکزی در حال پیگیری است گفت: همزمان با اصلاحات ساختاری نگرانی وجود داشت که بخش‌های صنعتی و خدماتی در خصوص سرمایه در گردش با مشکلاتی روبرو باشند که در نهایت یک سند حمایتی از بخش تولید تنظیم شده است و منابع مورد نیاز آن را تأمین خواهیم کرد.

در این جلسه طرح ساماندهی ارز بخش صنعت و بازرگانی در کنار برنامه حمایت از تولید بانک مرکزی برای افزایش سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بررسی و تصمیم‌گیری شد.

در ادامه این جلسه مقرر شد استانداری‌ها و دستگاه‌های مربوطه، همکاری‌های لازم را برای تعیین محل و تسهیل امور برپایی نمایشگاه‌های بهاره و ماه مبارک رمضان انجام دهند.

همچنین مصوب شد، کمک هزینه نانوایان برای سه ماه پرداخت شود.


نظرات

آخرین اخبار
10 درصدکمتر بخور، بیشتر زندگی کن
اثرات پنهان آلودگی هوا بر بدن که تازه آشکار شده است
اسکلت یک دایناسور تی‌رکس در حراجی زیر چکش می‌رود
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور