×
اقتصادی
شناسه خبر : 268011
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/20 ساعت 15:13
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 20 دی 1404

قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 20 دی 1404

بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران امروز شنبه 20 دی ماه 1404 فعال بود و نرخ رسمی دلار اسکناسی و حواله به ترتیب 130 هزار و 654 تومان و 126 هزار و 848 تومان اعلام شد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران امروز شنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۴ با فعالیت دوباره معاملات مستقیم، به کارگزاران اجازه ثبت سفارش بازرگانان را می‌دهد. این فعال‌سازی پس از تغییرات اخیر در بازار و یک شدن تالارهای معاملاتی صورت گرفته است.

بر اساس گزارش مرکز مبادله ایران، از ساعت ۸ صبح امروز، بانک‌های عامل به ثبت سفارش صادرکنندگان و واردکنندگان در سامانه ارز تجاری پرداخته‌اند که این دوره ثبت سفارش تا ساعت ۱۲ ادامه داشته است. همچنین، معاملات غیرمستقیم نیز با توجه به تغییرات فناورانه فراهم شده و تجار می‌توانند معاملات خود را به این روش نیز انجام دهند.

گفتنی است، هفته گذشته حجم معاملات ارزی در این مرکز به ۷۰۰ میلیون دلار رسید که نشان‌دهنده افزایش اعتماد فعالان اقتصادی به سازوکارهای جدید مبادلاتی است. این تحولات، همراه با کاهش نرخ رسمی دلار در انتهای هفته گذشته و حجم بی‌سابقه معاملات (۲۹۸ میلیون دلار در یک روز)، نشان‌دهنده بازگشت آرامش به فضای ارزی کشور است.

در همین راستا، قیمت اسکناس و حواله دلار در بازار ارز تجاری امروز شنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۴، نسبت به روز کاری قبل بدون تغییر باقی ماند و همچنان با نرخ‌های ۱۳۰ هزار و ۶۵۴ تومان برای اسکناس و ۱۲۶ هزار و ۸۴۸ تومان برای حواله دلار معامله شد.

قیمت توافقی برای هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز بدون تغییر، به مبلغ ۱۵۲ هزار و ۷۱۹ تومان رسیده و نرخ حواله یورو نیز با همان مبلغ ۱۴۸ هزار و ۲۷۰ تومان اعلام شده است.

درهم امارات نیز با ثبات در بازار ارز تجاری، به ترتیب با قیمت‌های ۳۵ هزار و ۵۷۶ تومان برای اسکناس و ۳۴ هزار و ۵۴۰ تومان برای حواله معامله شد.

شایان ذکر است افت حدود ۲ هزار تومانی نرخ رسمی دلار در انتهای هفته گذشته، در کنار جهش چشمگیر حجم معاملات ارزی تا سطح بی‌سابقه‌ی ۲۹۸ میلیون دلار در یک روز، نشانه‌ای روشن از بازگشت آرامش به فضای ارزی کشور است. عبور ارزش کل مبادلات از مرز ۰.۶ میلیارد دلار آن هم طی ۲ روز سه‌شنبه و چهارشنبه هفته قبل با مشارکت فعال صادرکنندگان بزرگ، بیانگر اعتماد فزاینده فعالان اقتصادی به سازوکارهای جدید مبادلاتی و عمق‌یافتگی واقعی در بازار ارز تجاری است.

این تحولات نه‌تنها می‌تواند موجب تثبیت نرخ ارز رسمی و کاهش فشارهای سفته‌بازانه شود، بلکه انتظار می‌رود به‌تدریج اثر خود را بر بازار غیررسمی نیز نشان دهد؛ به‌ویژه با کم‌رنگ‌تر شدن انتظارات تورمی و کاهش فضای روانی بازار، احتمالاً در روزهای پیش رو شاهد ادامه روند آرام و تعدیل نرخ‌ها در بازار آزاد خواهیم بود — روندی که می‌تواند سیگنال مثبتی برای ثبات اقتصادی و تقویت چشم‌انداز صادرات کشور باشد.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
تصادف زنجیره‌ای 30 خودرو در آزادراه قزوین-زنجان
گلوگاه پتروشیمی عربستان در تیررس پاسخ ایران
تصویب طرح اعمال عوارض برای تنگه هرمز
سپاه: پهپاد MQ9 دیگری منهدم شد
یک رسانه عبری: جهش قابل توجه درآمدهای ایران از قِبَل جنگ
کیانوش عیاری: یکی از غم انگیزترین اتفاق‌ها برای من تجزیه ایران است
پهپادهای کم‌هزینه ایرانی چالش جدی برای سیستم دفاعی آمریکا
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
سپاه: رادار هشدار هوایی ارتش آمریکا منهدم شد
تاکسی‌‍‌رانان بخوانند؛ نحوه پرداخت خسارت به تاکسی‌های آسیب دیده در جنگ
تاکنون چند واحد غیر نظامی در جنگ آسیب دیدند؟
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
قدردانی معاون وزارت ارشاد از رسانه‌ها و چند توصیه
کاهش شدید ترافیک کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز
اعلام محتمل‌ترین گزینه‌ میزبانی متمرکز لیگ برتر فوتبال
وقتی میز مذاکره روی مین چیده می‌شود
خط لوله‌ای که تنگه هرمز را دور می‌زد، آتش گرفت
کشتی کانتینری با پرچم انگلیس هدف 2 پرتابه قرار گرفت
مأموریت سخت نظامیان اسرائیل در لبنان
کشف منابع جدید گازی در عسلویه
پیام دریادار ایرانی درپی شهادت سردار تنگسیری
نفوذ سایبری به ایمیل رئیس پیشین موساد و افشای اسناد حساس
وال‌ استریت ژورنال از هک 50 دوربین در اسرائیل از ابتدای جنگ خبر داد
گفت‌وگوی تلفنی نخست وزیر پاکستان و رئیس شورای اتحادیه اروپا
بازداشت 48 عامل اصلی و شبکه‌ساز گروه‌های تروریستی
زلنسکی: خواهان آتش بس در حوزه انرژی هستیم
حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو و تجهیزات پزشکی نقض آشکار حقوق بین‌الملل است
سی‌ان‌ان: از بین رفتن آواکس، ضربه‌ای جدی به توانایی‌ هوایی آمریکاست
در حمله اسرائیل؛ نظامی لبنانی کشته و 5 نفر زخمی شدند
تشییع پیکر شهید تنگسیری در تهران
بازار سرمایه به صندوق‌های طلا روی خوش نشان نداد
صالحی‌امیری: صیانت از میراث‌فرهنگی، مسئولیتی تمدنی و بین‌نسلی است
پویش خواننده موسیقی برای ساخت خانه‌های تخریب‌شده در جنگ
دیدارهای بن‌سلمان با امیر قطر و پادشاه اردن محور تحولات منطقه
نگرانی وزیر دفاع ایتالیا از پیامدهای جنگ ایران
تاکید دادستان کل کشور بر تشدید نظارت تعزیرات و کنترل قیمت‌ها
بیش از 313 میلیون تردد ثبت شد
روبیو: ناتو چه فایده ای برای آمریکا دارد؟
پهپادهای ارتش، مراکز زیرساختی رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند
مهاجرانی: بخش‌های آسیب‌دیده فولاد مبارکه به خط تولید باز می گردد
برق‌رسانی در کشور، شرایط پایدار و مطمئن دارد
آخرین تمرین تیم ملی در ترکیه برگزار شد
مهلت تسویه قراردادها با بورس کالا تمدید شد
تداوم اسکان نوروزى فرهنگیان تا زمان بازگشایى مدارس