×
اقتصادی
شناسه خبر : 268011
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/20 ساعت 15:13
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 20 دی 1404

قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 20 دی 1404

بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران امروز شنبه 20 دی ماه 1404 فعال بود و نرخ رسمی دلار اسکناسی و حواله به ترتیب 130 هزار و 654 تومان و 126 هزار و 848 تومان اعلام شد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران امروز شنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۴ با فعالیت دوباره معاملات مستقیم، به کارگزاران اجازه ثبت سفارش بازرگانان را می‌دهد. این فعال‌سازی پس از تغییرات اخیر در بازار و یک شدن تالارهای معاملاتی صورت گرفته است.

بر اساس گزارش مرکز مبادله ایران، از ساعت ۸ صبح امروز، بانک‌های عامل به ثبت سفارش صادرکنندگان و واردکنندگان در سامانه ارز تجاری پرداخته‌اند که این دوره ثبت سفارش تا ساعت ۱۲ ادامه داشته است. همچنین، معاملات غیرمستقیم نیز با توجه به تغییرات فناورانه فراهم شده و تجار می‌توانند معاملات خود را به این روش نیز انجام دهند.

گفتنی است، هفته گذشته حجم معاملات ارزی در این مرکز به ۷۰۰ میلیون دلار رسید که نشان‌دهنده افزایش اعتماد فعالان اقتصادی به سازوکارهای جدید مبادلاتی است. این تحولات، همراه با کاهش نرخ رسمی دلار در انتهای هفته گذشته و حجم بی‌سابقه معاملات (۲۹۸ میلیون دلار در یک روز)، نشان‌دهنده بازگشت آرامش به فضای ارزی کشور است.

در همین راستا، قیمت اسکناس و حواله دلار در بازار ارز تجاری امروز شنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۴، نسبت به روز کاری قبل بدون تغییر باقی ماند و همچنان با نرخ‌های ۱۳۰ هزار و ۶۵۴ تومان برای اسکناس و ۱۲۶ هزار و ۸۴۸ تومان برای حواله دلار معامله شد.

قیمت توافقی برای هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز بدون تغییر، به مبلغ ۱۵۲ هزار و ۷۱۹ تومان رسیده و نرخ حواله یورو نیز با همان مبلغ ۱۴۸ هزار و ۲۷۰ تومان اعلام شده است.

درهم امارات نیز با ثبات در بازار ارز تجاری، به ترتیب با قیمت‌های ۳۵ هزار و ۵۷۶ تومان برای اسکناس و ۳۴ هزار و ۵۴۰ تومان برای حواله معامله شد.

شایان ذکر است افت حدود ۲ هزار تومانی نرخ رسمی دلار در انتهای هفته گذشته، در کنار جهش چشمگیر حجم معاملات ارزی تا سطح بی‌سابقه‌ی ۲۹۸ میلیون دلار در یک روز، نشانه‌ای روشن از بازگشت آرامش به فضای ارزی کشور است. عبور ارزش کل مبادلات از مرز ۰.۶ میلیارد دلار آن هم طی ۲ روز سه‌شنبه و چهارشنبه هفته قبل با مشارکت فعال صادرکنندگان بزرگ، بیانگر اعتماد فزاینده فعالان اقتصادی به سازوکارهای جدید مبادلاتی و عمق‌یافتگی واقعی در بازار ارز تجاری است.

این تحولات نه‌تنها می‌تواند موجب تثبیت نرخ ارز رسمی و کاهش فشارهای سفته‌بازانه شود، بلکه انتظار می‌رود به‌تدریج اثر خود را بر بازار غیررسمی نیز نشان دهد؛ به‌ویژه با کم‌رنگ‌تر شدن انتظارات تورمی و کاهش فضای روانی بازار، احتمالاً در روزهای پیش رو شاهد ادامه روند آرام و تعدیل نرخ‌ها در بازار آزاد خواهیم بود — روندی که می‌تواند سیگنال مثبتی برای ثبات اقتصادی و تقویت چشم‌انداز صادرات کشور باشد.


نظرات

آخرین اخبار
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد