×
سیاسی
شناسه خبر : 267974
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/20 ساعت 11:19
حاجی بابایی: تخصیص ارز ترجیحی دارو به شکل سابق خواهد بود

حاجی بابایی: تخصیص ارز ترجیحی دارو به شکل سابق خواهد بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی نگرانی‌ها از بابت تامین دارو با نرخ تک رقمی ارز، گفت: ارز ترجیحی دارو به شکل سابق همچنان وجود خواهد داشت.

نورنیوز- گروه سیاسی: حمید رضا حاجی بابایی در حاشیه سفر به استان سمنان در گفتگو با خبرنگاران ضمن اشاره به روند بررسی و تصویب بودجه سال ۱۴۰۵ و نگرانی‌های مردم از بابت افزایش حقوق و گرانی‌های اخیر، اظهار کرد: ما افزایش حقوق تا ۴۳ درصد را برای حقوق پایین در بودجه خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه از سوی دیگر میزان مالیات حقوقی نیز سقف ۴۰ میلیون تومان اعلام شده است، افزود: یعنی کسی که سال قبل ۱۷ میلیون تومان حقوق می‌گرفت و امسال ۲۳ میلیون تومان دریافت خواهد کرد، در واقع از شش میلیون تومان بخشودگی مالیاتی هم بهره مند خواهد شد و این دو موضوع هم در قانون دیده شده است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر این میزان بخشودگی مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان حقوق ماهانه را با افزایش حدوداً ۴۰ تا ۴۳ درصدی حقوق‌های پایین در نظر بگیریم در واقع افزایش حقوق مردم در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدوداً ۵۰ درصد خواهد بود.

حاجی بابایی با اشاره به برخی نگرانی‌ها از بابت تأمین دارو با نرخ تک رقمی ارز، گفت: ارز ترجیحی دارو به شکل سابق همچنین وجود خواهد داشت زیرا در این بخش دولت نمی‌تواند به یکباره همه مسائل را دنبال کند لذا ابتدا باید دولت از دارو مطمئن شود تا بعد بتواند سیاست‌های را تعریف کند.

وی با بیان اینکه هر وقت که دولت توانست سیاست‌های خودش را به صورت کامل اعمال کند، می‌تواند به دنبال ارز دارو هم باشد اما علی الحساب قدر مسلم اینکه مقوله دارو و درمان کاملاً با همان سیاست‌های گذشته دنبال خواهد شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: یکی از بحث‌های اساسی ما در مجلس مقوله کالا برگ است ما به دنبال این هستیم که از ابتدای فروردین ماه ۱۴۰۵ تا پایان سال، کالابرگی را برای مردم تعریف کنیم که در طول سال قیمت آن ثابت باشد و بتواند معیشت مردم را در اقلامی که مشخص شده، تأمین کند و این فراز و فرودهای بازار را جمع کند.

حاجی بابایی با بیان اینکه در طرف دیگر، دولت اقدامی را انجام داده که یارانه‌ها را به خصوص در کالاهای اساسی مورد نیاز مردم هدفمند کند، تاکید کرد: دولت به جای اینکه تأمین را به عده‌ای بسپرد که اقلام اساسی را به دست مردم برسانند، یارانه اقلام را به خود مردم می‌دهد زیرا این طرح در سال‌های متمادی دچار مشکلات عدیده بود.

وی با بیان اینکه اصلاح یارانه‌ها به این معنی است که یارانه به جای اینکه به برخی داده شود که کالاهای اساسی مورد نیاز مردم را تأمین کنند، طرحی که تلخی آن را سال‌ها چشیده بودیم، مستقیماً این یارانه‌ها به آخرین حلقه ذی نفعان یعنی مردم پرداخت شود، افزود: دولت علی الحساب این یارانه را به صورت نقدی دنبال می‌کند که یک نوع تمرین خوب هم است اما باید در نظر داشت که می‌بایست بازار هم به خوبی مدیریت شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خوشبختانه در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته و در استان‌ها هم استانداران شبانه روزی در حال کار هستند تا مدیریت بازار و سطح عرضه را شاهد باشیم و دولت بتواند بهتر طرح‌های خود را اجرا کند.


مهر
اخبار مرتبط
نایب رئیس مجلس: همه مسئولان کشور باید به دنبال جلب رضایت مردم باشند
دوشنبه 1404/10/22 ساعت 15:25
نایب رئیس مجلس: همه مسئولان کشور باید به دنبال جلب رضایت مردم باشند
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی،گفت: دولت، مجلس یا قوه قضائیه و همه مسئولان کشور باید برای حل مشکلات مردم پای کار بیایند و به سمت ایجاد رضایت برای مردم برویم، مردم ایران نه از آمریکا و نه از رژیم صهیونیستی خوششان نمی‌آید و تخریب اموال عمومی و تروریست‌ها را دوست ندارند.
بیم و امید قیمت دارو در سال آینده
یکشنبه 1404/10/21 ساعت 16:57
نورنیوز از وضعیت قیمت دارو در بودجه 1405 گزارش می‌دهد؛
بیم و امید قیمت دارو در سال آینده
برخی کارشناسان گفته‌اند که بودجه 1405، بیش از آنکه حامل یک «تصمیم روشن» درباره دارو باشد، بازتاب‌دهنده تعلیق و تردید است. نه حذف صریح ارز ترجیحی اعلام می‌شود، نه منابع کافی برای جبران آن پیش‌بینی شده است. نتیجه، سیاستی خاکستری است که بار مالی را به‌تدریج و بی‌سروصدا به مردم منتقل می‌کند.
ظفرقندی: سهم ارز دارویی افزایش می‌یابد
چهارشنبه 1404/10/03 ساعت 15:03
ظفرقندی: سهم ارز دارویی افزایش می‌یابد
وزیر بهداشت گفت: با هماهنگی صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مقرر شد سهم ارز دارو افزایش یابد.
نظرات

آخرین اخبار
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت
نمایندگان مجلس: برای جانفشانی آماده‌ایم
پیام پزشکیان به نخست‌وزیر ژاپن و تاکید بر تقویت همکاری‌های دوجانبه