×
اجتماعی
شناسه خبر : 267937
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/19 ساعت 19:40
اعترافات عناصر دستگیرشده دشمن در تجمعات اخیر به زودی منتشر می‌شود

سخنگوی پلیس:

اعترافات عناصر دستگیرشده دشمن در تجمعات اخیر به زودی منتشر می‌شود

سخنگو و معاون فرهنگی اجتماعی پلیس گفت: تعدادی از عناصر عملیاتی و میدانی دشمن در تجمعات اخیر به هلاکت رسیده و تعدادی شناسایی و دستگیر شدند که اظهارات و اعترافات آنان به زودی منتشر خواهد شد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سردار سعید منتظرالمهدی، در این باره اظهار کرد: همانگونه که همه می دانیم افزایش نرخ ارز، گرانی ها و تورم اخیر در کشور موجب اعتراض کسبه و بازاریان و ناپایداری بازار شد که معیشت مردم را تحت تاثیر قرار داد.

وی افزود: پلیس ضمن انتقال این دغدغه‌ها به افراد مسئول در کشور تلاش کرد بر اساس استانداردها بالاترین میزان سعه صدر را در کنترل اعتراضات به کار گیرد. 

او با بیان این که این رویکرد پلیس طی چند روز اخیر مورد تایید نخبگان اجتماعی مردم بوده است، گفت: بارها و بارها در اعتراضات شکل گرفته، فرمانده کل انتظامی و فرماندهان واحدهای عملیاتی نیز تاکید کرده‌اند که میان معترضان و اغتشاشگران تفاوت وجود دارد و بر همین اساس میدان اعتراضات مدیریت شد اما عده ای مردم‌نما با تحریک جوانان و نوجوانان و سوءاستفاده از هیجانات آنی با ورود و مداخله رسانه های خارج نشین و رسانه‌های ضد ایرانی بر طبل آشوب کوبیدند.

سخنگوی پلیس خاطرنشان کرد: بر این اساس، ضرورت دارد تا خانواده ها جوانان را از خطرات میدانی تاریک و نامعلوم که با حضور عاملان دشمن خارجی همراه است، آگاه کنند.

سردار منتظرالمهدی ادامه داد: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته برخی از افراد به طور سازمان یافته و کاملا هدفمند با هدایت سرپل های اطلاعاتی و سرویس های خارجی و به کارگیری تعدادی اوباش و آشوبگر از خط قرمزها عبور و با آتش کشیدن اموال عمومی از جمله آمبولانس ها، خودروهای امدادی، آتش‌نشانی، اتوبوس ها و خودروهای شخصی مردم و حتی به آتش کشیدن مغازه ها و کسب و کارها، تخریب بانک ها، بیمارستان ها و اماکن مذهبی آسیب جدی به روان و آرامش جمعی مردم  وارد کردند. 

وی با بیان اینکه تماس های متعدد مردمی با مرکز فوریت های پلیس حکایت از درخواست امدادخواهی برای  حفظ اموال و جانشان است گفت: تعدادی از مردم به صورت داوطلبانه درخواست حضور و همراهی با پلیس برای حفظ امنیت جامعه داشته‌اند. به گفته این مقام انتظامی، در این بین متاسفانه نه تنها شماری از حافظان نظم و امنیت کشور به شهادت رسیدند، بلکه با اقدامات ضد انسانی و رفتارهای وحشیانه این عناصر جنایتکار، جان تعدادی از شهروندان بی گناه کشور گرفته شد. البته تعدادی از عناصر عملیاتی و میدانی دشمن در تجمعات به هلاکت رسیده و تعدادی شناسایی و دستگیر شدند که اظهارات و اعترافات آنان به زودی منتشر خواهد شد. 

سخنگوی پلیس خطاب به مردم اظهار کرد: ما با عهدی که با شما بسته ایم تا از امنیت و ایمنی شما و شهر و دیارمان جانانه حراست و حفاظت کنیم، محکم تر از همیشه پایبندیم و همان گونه که نشان داده ایم از جان خود می گذریم تا جان شما در امان باشد و البته پیگیر مطالبات معیشتی شما و استیفای حقوقتان از مقامات مسئول خواهیم بود.

وی در پایان تاکید کرد: از این پس در مواجه با آشوبگران غوغاطلب و مزدوران بیگانه که با سوءاستفاده از هیجانات جوانان این مرز و بوم، جان آنان را به خطر می اندازند به شدت برخورد خواهیم کرد.


نظرات

آخرین اخبار
کنکور 1406 تغییر می‌کند؟ جزئیات ایده جدید «آزمون جامع» برای ورود به دانشگاه
برادران نجفی اعدام شدند؛ پایان کار باند «مافیای سرقت مسلحانه»
قیمت خودرو امروز 4 شهریور 1405؛ جهش سنگین قیمت تارا، شاهین و اکستریم + جدول
اقتصادنگار | افزایش 23 درصدی کالابرگ با نرخ تورم 66 درصدی
جایگاه علمی ایران و طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
کشف 300 هزار ماینر غیرمجاز؛ مصرف برق آنها از نیروگاه اتمی بوشهر بیشتر است
موضع صریح اسلواکی درباره غزه؛ اظهارات بن‌گویر صلح خاورمیانه را تهدید می‌کند
جدول قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 4 شهریور
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ رئال مادرید و نیوکسل روی آنتن
شوک ایران چگونه به قلب اقتصاد سیاسی آمریکا رسید؟
قطعی برق ایلام امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 4 شهریور+ وضعیت استانها
قیمت دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
قیمت طلا امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق کرمان امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
برنامه قطعی برق خوزستان امروز چهارشنبه 4 شهریور+ لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد+ لینک
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405