نورنیوز- گروه حوادث: فرمانده انتظامی استان البرز از کشف یکی از بزرگترین پروندههای احتکار برنج در این استان خبر داد. سردار حمید هداوند اعلام کرد در جریان اجرای طرح تشدید نظارت بر بازار کالاهای اساسی، مأموران کلانتری ۴۱ خرمدشت با رصد اطلاعاتی موفق به شناسایی یک انبار مشکوک شدند.
به گفته وی، با هماهنگی مقام قضائی، محل مورد نظر که ظاهراً به عنوان انبار مصالح ساختمانی فعالیت میکرد، مورد بازرسی قرار گرفت و در جریان آن، ۶۰۰ تن برنج وارداتی که بهصورت حرفهای احتکار شده بود، کشف شد.
فرمانده انتظامی البرز ارزش این محموله را بیش از ۱۸۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در این رابطه پرونده قضائی تشکیل شده و متهم برای طی مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح معرفی شده است.
سردار هداوند با تأکید بر ادامه برخورد جدی پلیس با اخلالگران اقتصادی، تصریح کرد: پلیس با هرگونه احتکار و اقداماتی که امنیت اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.