×
بین الملل
شناسه خبر : 267783
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/18 ساعت 10:10
اسرائیل در آستانه فروپاشی

حسن هانی‌زاده:

اسرائیل در آستانه فروپاشی

استعفای دسته جمعی ژنرال‌های اسرائیلی از بدنه ارتش، ترور مرموز برخی افسرانی که در کشتار مردم غزه در طول دو سال گذشته نقش داشته‌اند به گسترش وحشت و ناامنی در فلسطین اشغالی منجر شده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: عنوان سرزمین شیر وعسل برای نخستین بار از سوی دیوید بن گوریون، اولین نخست وزیر   رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ و اندکی پس از تاسیس رژیم اسرائیل روی اراضی اشغالی فلسطین اطلاق شد. هدف بن گوریون از این تعبیر تشویق یهودیان سراسر جهان برای مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی و کمک به پایداری و قوام رژیم تازه تاسیس اسرائیل بود. اما اکنون با گذشت نزدیک به ۸ دهه از تاسیس رژیم صهیونیستی مفهوم سرزمین شیر و عسل جای خود را به سرزمین وحشت و ناامنی داده و دیگر جذابیتی برای ساکنان فلسطین اشغالی ندارد.

استعفای دسته جمعی ژنرال‌های اسرائیلی از بدنه ارتش، ترور مرموز برخی افسرانی که در کشتار مردم غزه در طول دو سال گذشته نقش داشته‌اند به گسترش وحشت و ناامنی در فلسطین اشغالی منجر شده. کاهش مشوق‌های مالی برای افسران نیرو‌های مسلح و مهاجرت بیش از ۱۵۰ هزار یهودی از اراضی اشغالی به خارج نشانه آشکاری از ورود رژیم صهیونیستی به چرخه فروپاشی است. مهاجرت معکوس یهودیان به آمریکا و اروپا نگرانی مقامات رژیم صهیونیستی را برانگیخته و کنست اسرائیل یک کمیته بحران برای جلوگیری از این مهاجرت‌های بی‌رویه تشکیل داد. کابینه افراطی نتانیاهو قوانین شدید و بی‌سابقه‌ای را برای منع یهودیان دارای تابعیت دوگانه از مهاجرت معکوس تصویب کرد که این امر نارضایتی‌ها را در میان صهیونیست‌ها تشدید کرده. این مهاجرت‌ها که عمدتا ساکنان شهرک‌های شمال اراضی اشغالی را شامل می‌شود به دلیل بی‌اعتمادی آنان نسبت به توانمندی ارتش برای تامین امنیت شهرک نشینان تلقی می‌شود.

 در حوزه اقتصادی نیز رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ طلبی و ماجراجویی بنیامین نتانیاهو در ایجاد بحران‌های داخلی و منطقه‌ای با تورم بی‌سابقه و کاهش قدرت خرید ساکنان فلسطین اشغالی مواجه شده. جنگ غزه و حملات مکرر ارتش رژیم صهیونیستی به کشور‌های پیرامون اراضی اشغالی بیش از یکصد میلیارد دلار برای کابینه بنیامین نتانیاهو بار مالی سنگینی به همراه داشته است. از سوی دیگر پس از آتش‌بس ناپایدار بین حماس و رژیم صهیونیستی در غزه تاکتیک مبارزاتی جنبش‌های فلسطینی تغییر کرده و راهبرد ترور در برابر ترور در دستور کار این جنبش‌ها قرار گرفت. گزارش‌ها نشان می‌دهد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در سفر اخیر خود به آمریکا و دیدار با دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا درخواست یک کمک فوری ۳۰ میلیارد دلاری کرد، اما ظاهرا با مخالفت کنگره آمریکا مواجه شده.

مجموعه رخداد‌های اراضی اشغالی و ناکامی بنیامین نتانیاهو در تغییر معادله جنگ غزه به سود اسرائیل به ناامیدی ساکنان اراضی اشغالی از آینده زندگی در سرزمین شیر وعسل منجر شده؛ لذا پیش‌بینی‌ها این است که رژیم صهیونیستی در آینده نزدیک با یک سلسله بحران‌های داخلی و منطقه‌ای در حوزه‌های امنیتی، نظامی، اجتماعی و سیاسی روبه‌رو خواهد شد که این بحران‌ها فروپاشی داخلی این رژیم را رقم خواهند زد.


آرمان ملی
اخبار مرتبط
هراس رژیم صهیونیستی از حمله ایران
دوشنبه 1404/10/22 ساعت 19:12
هراس رژیم صهیونیستی از حمله ایران
منابع خبری گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی از ترس حمله ایران در حال برگزاری تمرین در پایگاه‌های نظامی خود است.
ارتش رژیم صهیونیستی آماده عقب‌نشینی از رفح است
شنبه 1404/10/20 ساعت 11:21
ارتش رژیم صهیونیستی آماده عقب‌نشینی از رفح است
روزنامه رژیم صهیونیستی مدعی شد که ارتش این رژیم آماده عقب‌نشینی از بخش‌هایی از شهر رفح است.
رسانه عبری: تحرک غیرعادی از سوی ایران در حال حاضر وجود ندارد
پنج‌شنبه 1404/10/18 ساعت 12:17
رسانه عبری: تحرک غیرعادی از سوی ایران در حال حاضر وجود ندارد
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بر اساس ارزیابی‌های اطلاعاتی، در حال حاضر هیچ تحرک غیرعادی از سوی ایران علیه اسرائیل وجود ندارد و احتمال فروپاشی حکومت ایران نیز پایین ارزیابی می‌شود، در حالی که نتانیاهو از لحظه تاریخی مردم ایران سخن گفته است.
87 درصد اعراب با به‌رسمیت شناختن اسرائیل مخالفند
پنج‌شنبه 1404/10/18 ساعت 09:48
87 درصد اعراب با به‌رسمیت شناختن اسرائیل مخالفند
بر اساس نظرسنجی مرکز عربی پژوهش و مطالعات سیاسی در 15 کشور عربی، 87 درصد از شهروندان با به‌ رسمیت شناختن اسرائیل مخالفند و آن را تهدیدی برای امنیت خود می‌دانند. در مقابل، تنها 6 درصد موافق بودند و بسیاری شرط تشکیل دولت فلسطینی را مطرح کردند.
نظرات

آخرین اخبار
آمادگی عراق برای میزبانی زائران اربعین از مهران تا کربلا
راه اندازی اولین قطار هیدروژنی در هند
فوتبال، جدال انگلیس و آرژانتین را تشدید کرد
عملیات مقابله به مثل ادامه دارد؛ انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی
وقتی پیمانکار جنگ برای قربانیان اشک می‌ریزد!
تصاویر مستند از انهدام مرکز اسکان نیروهای آمریکایی در اردن
تیم ملی والیبال نشسته ایران قهرمان جهان شد
پایان ماراتن آزمون کارشناسی ارشد
رقابت 392 تیم روباتیک و هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
تجاوز زمینی اسرائیل به خاک سوریه
حمله موشکی به مقر گروه‌های کُرد مخالف ایران در شمال عراق
وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی در جنوب یمن
وقوع حادثه برای یک نفتکش در خلیج فارس
چین اتهام دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرد
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در ندامتگاه
یک قدم تا قهرمانی تنیس ایران
قیمت بلیت اتوبوس‌های اربعین اعلام شد+جزئیات
کشف 13 کیلو قارچ جنگلی در بهشهر؛ باند قاچاق متلاشی شد
«کاسپین»، قهرمان لیگ دراگون‌بوت مردان شد
جاده هراز دو روز بسته می‌شود؛ رانندگان مسیر جایگزین انتخاب کنند
درخواست وزارت نیرو برای کمک به مردم جنوب با مدیریت مصرف برق
مرز تمرچین آماده میزبانی از زائران اربعین می‌شود
یمن: پاسخ به حمله عربستان مستقیم و متقابل خواهد بود
پیشنهادآلمان برای استقرار نیروی اروپایی در لبنان
برنامه حرکت قطارهای بندرعباس تغییر کرد
فشار نظامی آمریکا مواضع ایران را سرسخت‌تر می‌کند
مدیریت تنگه هرمز باید بر پایه حقوق بین‌الملل حل شود
برزیل تسلیم تعرفه‌های آمریکا نمی‌شود
بروزترین قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه 26 تیر اعلام شد + جدول
ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج؛ برخی محورهای جنوب مسدود شد
رقابت 322 هزار نفر در دومین روز آزمون کارشناسی ارشد 1405
ترکیب نهایی والیبال ایران مقابل اسلوونی اعلام شد
اینترنت رایگان مسیر نجف تا کربلا برای زائران اربعین
مناطق گرمسیر و جنگ‌زده در اولویت تأمین برق قرار گرفتند
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان
38 شهید و بیش از 400 مصدوم در حملات تیرماه به ایران
گیشه سینما با اکران سه فیلم جدید جان گرفت
قیمت دلار امروز جمعه 26 تیر اعلام شد + قیمت انواع ارز در بازار آزاد
چین و پاکستان خواستار ازسرگیری مذاکرات تهران و واشنگتن شدند
کشف اسرار سرطان با کمک یک مارمولک!
کنست اسرائیل رسماً منحل شد
هلال‌احمر چابهار در آماده‌باش کامل امدادی قرار گرفت
گشایش نشست مرزبانی سازمان شانگهای در اسلام‌آباد با حضور فرمانده مرزبانی فراجا + فیلم
تردد در محورهای شمالی روان است
بزرگ‌ترین افت 6 هفته اخیر؛ طلا به زیر 4000 دلار سقوط کرد
خسارت18 میلیارد دلاری ناترازی انرژی به صنعت فولاد
هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول قرار گرفت
کاظمی: مشارکت خیران توسعه زیرساخت‌های آموزشی را شتاب داد
نفت برنت به مرز 85 دلار رسید
تأمین اجتماعی برای کاهش ناترازی مالی وارد فاز اصلاحات شد