×
بین الملل
شناسه خبر : 267776
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/18 ساعت 10:42
8 کشته و 54 زخمی در درگیری خونین حلب

8 کشته و 54 زخمی در درگیری خونین حلب

افزایش درگیری‌ها میان نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) و دولت موقت سوریه در حلب تاکنون 8 کشته و 54 زخمی برجای گذاشته است. قسد هشدار داد که هرگونه تلاش برای تحمیل واقعیت‌های نظامی جدید پیامدهای خطرناک خواهد داشت و اوضاع غیرنظامیان همچنان بحرانی است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از شبکه المیادین، شهر حلب روز چهارشنبه شاهد افزایش درگیری‌های خطرناک میان نیروهای قسد و نیروهای دولت موقت سوریه بود که بر اساس اعلام منابع سوری تاکنون ۸ کشته و ۵۴ زخمی بر جا گذاشته است.

پیشتر منابع سوری از کشته شدن چهار غیرنظامی و زخمی شدن ۲۷ نفر دیگر در درگیری بین نیروهای دولت موقت سوریه و شبه‌نظامیان قسد در شهر حلب خبر دادند.

در این زمینه ، قسد در بیانیه‌ای شایعات مربوط به دستیابی به آتش‌بس در جبهه‌های نبرد را رد کرد و افزود که همه تلاش‌ها به دلیل اصرار گروه‌های نظامی وابسته به دولت موقت سوریه برای ادامه حملات ناکام مانده است.

نیروهای قسد هشدار دادند: در حالیکه بمباران و پرواز پهپادهای نیروهای دولت موقت سوریه بر فراز محله‌های مسکونی همچنان ادامه دارد، نظامیان وابسته به دولت موقت سوریه در حال آماده‌سازی برای اجرای حمله‌ای گسترده در ساعات آینده هستند.

قسد افزود که نیروهای دمشق چهار حمله متوالی با استفاده از تانک‌ها و خودروهای زرهی انجام داده‌اند که با مقاومت نیروهای امنیت داخلی این گروه شبه نظامی و حمایت مردم محلی مواجه شد.

این نیروها هشدار دادند که هرگونه تلاش برای تحمیل واقعیت‌های جدید نظامی از طریق تبلیغات رسانه‌ای و تشدید درگیری های میدانی بدون پیامد نخواهد بود و مسئولیت کامل هرگونه عواقب خطرناک بر عهده طرف مهاجم است.

در مقابل، دولت موقت سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد که آنچه در بیانیه قسد درباره اوضاع حلب، به‌ویژه در محله‌های شیخ مقصود و اشرفیه آمده، مغلطه‌ و توصیفاتی است که حقیقت ندارد و برخلاف توافق اول آوریل ۲۰۲۵ است.

بیانیه دولت موقت سوریه افزود که اقدامات انجام‌شده در اطراف محله‌های شیخ مقصود و اشرفیه تنها در چارچوب حفظ امنیت و جلوگیری از فعالیت‌های مسلحانه در مناطق مسکونی یا استفاده از آن‌ها به‌عنوان ابزار فشار علیه شهر حلب صورت گرفته است.

دولت موقت سوریه همچنین بر تعهد کامل به حفاظت از غیرنظامیان، تضمین امنیت آنان و عدم تعرض به اموالشان تاکید کرد.

قسد در بیانیه جداگانه دیگری هشدار داد که اقدامات نیروهای وابسته به حکومت دمشق می‌تواند سوریه را دوباره به صحنه جنگی گسترده تبدیل کند و تاکید کرد که هیچ حضور نظامی در داخل شهر حلب ندارد.

گفته می شود نیروهای قسد و نیروهای امنیتی دولت خودخوانده کُردها که در مناطق نفوذ قسد در شمال شرقی سوریه شکل گرفتند، نزدیک به ۱۰۰ هزار نیرو دارند.

«مظلوم عبدی» فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه و «احمد الشرع» رئیس دولت موقت سوریه، چندی قبل در نشستی در دمشق با «تام باراک» فرستاده ویژه آمریکا و «برد کوپر» فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) در راستای تلاش واشنگتن برای پیشبرد مذاکرات، دیدار کرده بودند.

عبدی و الشرع ۱۰ مارس گذشته (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) توافقنامه‌ای را امضا کردند که شامل چندین ماده از جمله ادغام نهادهای مدنی و نظامی وابسته به دولت خود خوانده کُردها در نهادهای ملی تا پایان سال است اما اختلاف دیدگاه های طرفین، تاکنون مانع پیشرفت اجرای این توافق شده است.


نظرات

آخرین اخبار
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است
نسخه جدید رئیس کل بانک مرکزی برای مهار موتورهای تورم‌زا و شوک‌های خارجی
حمله به نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف یمن
فروش 30 میلیاردی سینما در سه روز نیم‌بها؛ «استخر» و «زنده شور» رکورد زدند
جزئیات قطعی برق استان البرز برای فردا سه‌شنبه 24 شهریور
گوترش خواستار تقویت نقش آژانس در راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران شد
برنامه قطعی برق تهران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
رویترز: تجهیزات نفتی دست‌دوم آمریکا راهی ونزوئلا شد
3 جوان گلستانی در یک قدمی قصاص بخشیده شدند
پسکوف: بی‌ثباتی در خلیج فارس بازار جهانی نفت را تهدید می‌کند
زمانبندی قطعی برق مازندران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
شوک جدید به بازار گاز اروپا؛ قیمت‌ها بیش از 5 درصد افزایش یافت
نظرسنجی فاکس‌نیوز: 65 درصد رأی‌دهندگان به ترامپ از او ناراضی‌اند
نورنما | کشف اجساد از کشتی مسافربری سوخته در فیلیپین
خبر طلایی وزیر کار برای بازنشستگان؛ خرید طلا با کسر از حقوق ماهانه
صف 1800 کامیون در مرز نوردوز؛ علت ترافیک جاده‌ای چیست؟
قطعی برق استان لرستان فردا سه‌شنبه 24 شهریور ؛ ساعت خاموشی خرم‌آباد ، بروجرد و ازنا
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا امروز دوشنبه23 شهریور؛ از تعویق نشست هرمز تا نفت 108 دلاری
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا سه‌شنبه 24 شهریور ؛ طلای 18 عیار در مرز 23 میلیون تومان