در

ترافیک سنگین در آزادراه‌های غرب تهران

جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در آزادراه‌های غرب تهران خبر داد و اعلام کرد که آزادراه کرج–تهران در محدوده پیکان‌شهر برای نصب پل عابر پیاده به مدت دو شب از ساعت 23 تا 5 بامداد مسدود خواهد بود. مسیرهای جایگزین نیز تعیین شده‌اند.

ترافیک سنگین در آزادراه‌های غرب تهران
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ سیاوش محبی، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور در روز جاری(۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴)، افزود: هم‌اکنون ترافیک در آزادراه کرج-قزوین در محدوده کمالشهر سنگین گزارش شده است.

وی ادامه داد: در آزادراه تهران - کرج - قزوین حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک و همچنین در محدوده وردآورد نیز شاهد ترافیک سنگین هستیم، ضمن اینکه محور شهریار _ تهران هم در برخی مقاطع با ترافیک سنگین همراه است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا اظهار کرد: تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران-بومهن، آزادراه تهران-پردیس، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت در مسیر رفت و برگشت روان گزارش شده و فاقد مداخلات جوی هستند.

سرهنگ محبی با اشاره به اجرای یک پروژه عمرانی جاده‌ای مهم در آزادراه تهران _ کرج، گفت: این مسیر به دلیل عملیات نصب پل عابر پیاده بتنی در محدوده پیکان شهر، امروز و فردا(۱۷ تا ۱۸ دی‌) به مدت دو شب از ساعت ۲۳ تا ۵ بامداد مسدود می شود.

وی افزود: در زمان اجرای این عملیات، تردد خودروها از محورهای جایگزین بزرگراه شهید همدانی و بزرگراه شهید لشگری انجام می‌شود.

به گفته جانشین پلیس راه راهور فراجا، محور پونل-خلخال به‌عنوان محور غیرشریانی مسدود است و محورهای گنجنامه-تویسرکان، سروآباد-پاوه (گردنه تته) و سی‌سخت-پادنا نیز به‌دلیل شرایط فصلی همچنان مسدود است.

سرهنگ محبی در پایان از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، ضمن توجه به اطلاعیه‌های پلیس راه، با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و انتخاب مسیرهای جایگزین، از بروز ترافیک و حوادث احتمالی جلوگیری کنند.


ارسال نظر