×
بین الملل
شناسه خبر : 267715
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 21:25
درگیری در سوریه 31 کشته و زخمی برجای گذاشت

درگیری در سوریه 31 کشته و زخمی برجای گذاشت

درپی درگیری‌ها میان دولت موقت سوریه و نیروهای دموکراتیک این کشور در شهر حلب، 31 نفر کشته و زخمی شدند.

نورنیوز- گروه بین الملل: نیروهای قسد با خمپاره و مسلسل سنگین محله‌های شهر حلب و اطراف میدان الشیحان را هدف قرار دادند.

بر اساس این گزارش، حمله نیروهای قسد به خیابان النیل و محله السریان با خمپاره و توپخانه همچنان ادامه دارد.

قسد: ارتش سوریه با تانک در حال پیشروی به حلب است

در همین ارتباط شبه‌نظامیان قسد در بیانیه‌ای ارتش دولت موقت سوریه به ریاست «احمد الشرع» را به پیشروی با تانک به سمت حلب متهم کرد و مدعی شد: تلاش آن‌ها برای پیشروی به سمت تپه کاستیلو شکست خورد که منجر به تلفات سنگین در میان آن‌ها شد؛ نیروهای مهاجم الشرع کشته‌های خود را در محل جا گذاشته و فرار کردند.

در بیانیه قسد آمده است: گروه‌های وابسته به الشرع با اسلحه سنگین به دو محله شیخ مقصود و الأشرفیه حمله کردند و نیروهای امنیت داخلی در حال مقابله با این حمله و حمایت از ساکنان هستند.

قسد همچنین مدعی شد که نیروهای الشرع در حملات خود با توپخانه و تانک محله‌های مسکونی در مناطق لیرمون، الشیحان و السریان و مناطق اطراف آن را هدف قرار دادند که منجر به زخمی شدن دو غیر نظامی شد.

ارتش سوریه: قسد در برابر خروج غیرنظامیان کارشکنی می‌کند

از سوی دیگر ارتش دولت موقت سوریه هر گونه تلاش برای پیشروی نظامی به سمت مناطق تحت سیطره قسد را تکذیب و تأکید کرد که اولویت آن، تخلیه امن غیرنظامیان از محله‌های شیخ مقصود و الأشرفیه است.

اداره عملیات ارتش سوریه اعلام کرد که قسد در برابر خروج غیرنظامیان از این محله‌ها کارشکنی می‌کند و هدف آن، استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی است.

در بیانیه این اداره آمده است: به زودی امنیت و ثبات در محله‌های الأشرفیه و شیخ مقصود به مناسبت‌ترین روش برای حمایت از اهالی آن در برابر وحشی‌گری قسد، برقرار خواهد شد.

همزمان با این درگیری‌ها، برخی رسانه‌ها تصاویری از فرار مردم از محله‌های حلب را منتشر کردند.

خبرگزاری فرانسه نیز روز سه‌شنبه اعلام کرد درگیری خونین در شهر حلب در شمال سوریه اتفاق افتاده است.

شبکه خبری العربیه نیز گزارش داد که نیروهای دموکراتیک سوریه، محله المیدان در حلب را با توپخانه گلوله باران کردند.

پیش تر نیز شبه‌نظامیان قسد تحت حمایت آمریکا با پهپاد، مرکز ایست‌بازرسی در شرق حلب را هدف قرار دادند.

گفته می شود نیروهای قسد و نیروهای امنیتی دولت خودخوانده کُردها که در مناطق نفوذ قسد در شمال شرقی سوریه شکل گرفتند، نزدیک به ۱۰۰ هزار نیرو دارند.

«مظلوم عبدی» فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه و «احمد الشرع» رئیس دولت موقت سوریه، چندی قبل در نشستی در دمشق با «تام باراک» فرستاده ویژه آمریکا و «برد کوپر» فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) در راستای تلاش واشنگتن برای پیشبرد مذاکرات، دیدار کرده بودند.

عبدی و الشرع ۱۰ مارس گذشته (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) توافقنامه‌ای را امضا کردند که شامل چندین ماده از جمله ادغام نهادهای مدنی و نظامی وابسته به دولت خود خوانده کُردها در نهادهای ملی تا پایان سال است اما اختلاف دیدگاه های طرفین، تاکنون مانع پیشرفت اجرای این توافق شده است.


اخبار مرتبط
ربودن 4 جوانان سوری توسط نظامیان رژیم صهیونیست
پنج‌شنبه 1404/10/18 ساعت 12:17
ربودن 4 جوانان سوری توسط نظامیان رژیم صهیونیست
نظامیان رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین تجاوزات خود به جنوب سوریه، چهار جوان سوری را از شهرک «جباتا» ربوده و به «الحمیدیه» در حومه قنیطره منتقل کردند. این اقدام در ادامه یورش‌های مکرر اسرائیل به خاک سوریه و نقض حاکمیت این کشور رخ داده است.
8 کشته و 54 زخمی در درگیری خونین حلب
پنج‌شنبه 1404/10/18 ساعت 10:42
8 کشته و 54 زخمی در درگیری خونین حلب
افزایش درگیری‌ها میان نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) و دولت موقت سوریه در حلب تاکنون 8 کشته و 54 زخمی برجای گذاشته است. قسد هشدار داد که هرگونه تلاش برای تحمیل واقعیت‌های نظامی جدید پیامدهای خطرناک خواهد داشت و اوضاع غیرنظامیان همچنان بحرانی است.
پایان مهلت ادغام نیروهای قسد در ارتش سوریه
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 17:38
پایان مهلت ادغام نیروهای قسد در ارتش سوریه
گفته می شود که سران حکومت، فرماندهان نظامی و سیاستمداران ائتلاف جمهور در ترکیه، مداوماً این روزها این عبارت را تکرار می‌کنند: مهلت توافق 10 مارس برای ادغام نیروهای قسد در ارتش سوریه پایان یافته و آنکارا حاضر نیست در برابر تعلل و وقت کشی قسد، سکوت اختیار کند.
توقف تحرکات نظامی اسرائیل و سوریه علیه یکدیگر
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 00:25
توقف تحرکات نظامی اسرائیل و سوریه علیه یکدیگر
طبق اعلام آکسیوس؛ تحرکات نظامی اسرائیل و سوریه علیه یکدیگر تا زمان بررسی جزئیات بعدی توافق، متوقف می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
رویترز: پاکستان فروش 1.5 میلیارد دلار سلاح به سودان را پس از مخالفت عربستان متوقف کرد
عبور 26 کشتی ناوگان سایه ایران از محاصره آمریکا
قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
نورنما | یکم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی گرامی باد
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عراق
اعلام جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
تمدید شد؛ مترو و اتوبوس تا اطلاع ثانوی رایگان است
انفجار کنترل شده در تبریز و کیش
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
حماس: بسته شدن گذرگاه رفح، نقض آشکار توافقات است
سفیر روسیه در آلمان احضار شد
انتخاب پرواز همای به عنوان خواننده ترانه تیم ملی فوتبال در جام جهانی
نگرانی روسیه از افزایش ایده هسته‌ای شدن متحدان غیرهسته‌ای آمریکا
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
پیش بینی میزان هزینه بازسازی غزه از سوی آسوشیتدپرس
مجارستان در پی بازداشت نتانیاهو در بوداپست
آمادگی مسکو برای کمک به توافق بین ایران و کشورهای عربی
جوزف عون خواهان دیدار با ترامپ بدون حضور نتانیاهو است
پس از رأی دیوان عالی؛ دولت آمریکا واریز غرامت ها را آغاز کرد
حمله پهپادی به جنوب لبنان/واکنش ها به تخریب مجسمه حضرت عیسی
روسیه پرواز بر حریم هوایی ایران را برقرار کرد
جریمه دو بازیکن پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی
تحول در تشخیص زودهنگام سرطان با کیت غیرتهاجمی محققان ایرانی
برنامه‌های جدید روس‌اتم در نیروگاه بوشهر
خبر اینترنشنال تکذیب شد
برگزاری اولین تمرین تیم ملی فوتبال زیر نظر قلعه نویی
رکورد 111 هزار میلیارد دلاری بدهی جهانی/ هشدار درباره خطر سقوط بازار اوراق قرضه
اهدای اعضای بدن یک سرباز شهید؛ تداوم زندگی در جان سه هم‌وطن
حضرتی: دستورات لازم برای جبران آسیب‌های جنگ داده شده است
ترامپ: اسرائیل هرگز مرا به جنگ با ایران ترغیب نکرد!
کشته شدن 2 کارمند سفارت آمریکا در مکزیک
رونمایی از قرآن نفیس خطی با تقریظ رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی
مخبر: هشیاریم که مذاکره پوششی برای «استراتژی فرسایش» و استمرار جنگ نشود
اظهارات متفاوت درباره عزیمت معاون ترامپ به اسلام‌آباد؛ ونس کجاست؟