×
سیاسی
شناسه خبر : 267563
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 10:25
فرمانده کل ارتش: تهدیدات لفظی دشمن علیه ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند

فرمانده کل ارتش: تهدیدات لفظی دشمن علیه ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند

فرمانده کل ارتش با تأکید بر آمادگی فزاینده نیروهای مسلح هشدار داد ایران اسلامی، تشدید ادبیات تهدیدآمیز دشمنان علیه ملت را تهدید تلقی کرده و در صورت تداوم، پاسخ قاطع و بازدارنده خواهد داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: امیر سرلشکر امیر حاتمی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، در جمع دانشجویان دوره ۸۶ دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، با اشاره به تحولات پرشتاب جهانی، شرایط کنونی جهان را دوره تلاش قدرت‌ها برای شکل‌دهی به نظم نوین جهانی دانست و تأکید کرد این روند موجب افزایش ناامنی، بی‌ثباتی و چالش‌های امنیتی در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.

وی با اشاره به نقش تاریخی قدرت‌های جهانی در غرب آسیا، فروپاشی امپراتوری عثمانی و تأسیس رژیم صهیونیستی را بخشی از همین مداخلات برشمرد و گفت حمایت همه‌جانبه آمریکا از این رژیم، به‌رغم جنایات گسترده آن، نشان‌دهنده جایگاه رژیم صهیونیستی به‌عنوان پایگاه مقدم و نیابتی غرب در منطقه است؛ موجودیتی که حفظ آن برای حامیانش اهمیت راهبردی دارد.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه موقعیت ژئوپلیتیکی ایران در کنار اندیشه و آرمان‌های انقلاب اسلامی ظرفیت‌های ملی کشور را مضاعف کرده است، تصریح کرد دشمن به‌دنبال تضعیف منابع قدرت ایران بوده و تلاش می‌کند با ابزارهای مختلف، این ظرفیت‌ها را هدف قرار دهد. وی افزود ملت ایران و رهبری معظم انقلاب اسلامی دو رکن اصلی قدرت ملی هستند و بیشترین کینه‌توزی دشمنان متوجه همین دو عنصر است.

امیر حاتمی تحریم‌های ظالمانه را بخشی از برنامه دشمن برای فشار اقتصادی و آسیب به مردم دانست و اظهار کرد هرچند کشور با برخی مشکلات روبه‌روست و اصلاح آن‌ها ضرورت دارد، اما تمرکز دشمن بر ایجاد نارضایتی عمومی، موضوعی است که نباید از آن غفلت کرد. وی اعتراض را پدیده‌ای طبیعی در همه کشورها توصیف کرد اما تبدیل سریع اعتراض به اغتشاش را امری غیرعادی و برنامه‌ریزی‌شده از سوی دشمنان دانست که با فرهنگ و نجابت ملت ایران همخوانی ندارد.

فرمانده کل ارتش با قدردانی از رفتار هوشمندانه مردم در حوادث اخیر گفت مردم ایران با وجود مطالبات خود، حاضر نشدند در کنار اغتشاش‌گران قرار بگیرند و صف خود را از دشمنان جدا کردند؛ رفتاری که نشان‌دهنده بصیرت، صبوری و آگاهی ملت است. وی تأکید کرد نیروهای مسلح کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، افتخاری تاریخی رقم زدند و امروز نیز آمادگی ارتش، سپاه و سایر نیروهای امنیتی در مقایسه با گذشته به‌مراتب افزایش یافته است.

امیر سرلشکر حاتمی در پایان با هشدار نسبت به تشدید لفاظی‌ها و دخالت دشمنان در امور داخلی ایران گفت هرگونه خطای دشمن با پاسخی قاطع‌تر از گذشته مواجه خواهد شد و ایران اسلامی، تهدیدات لفظی علیه ملت خود را بدون پاسخ نخواهد گذاشت. وی تأکید کرد ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام توان از استقلال، تمامیت ارضی و امنیت مردم دفاع می‌کند و آمادگی دارد جان خود را فدای ملت ایران کند.


نظرات

آخرین اخبار
واقعیت جنگ ایران با روایت پیروزی ترامپ فاصله دارد
آغاز بازی؛ ایران (0)- بلژیک (0)
حمایت مشاور ترامپ از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
عبور 25 میلیون بشکه نفت از «خط محاصره»
بقایای پیکر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب تشییع می شود+زمان مراسم
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ+ شروط جدید
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
نتانیاهو: اشغال جنوب لبنان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد
طوفان در آتلانتا؛ اسپانیا دروازه عربستان را 4 بار باز کرد
مذاکرات پرسپولیس با اسکوچیچ در ترکیه پایان یافت
استقلال به شایعات نقل‌وانتقالات واکنش نشان داد
شرکت جدید برای بیمه‌گری در تنگه هرمز تشکیل شد
رئیس‌جمهور: وحدت ملی بزرگ‌ترین دستاورد کشور در شرایط کنونی است
زمان پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1406 اعلام شد
حزب‌الله: امیدی به مذاکرات مستقیم لبنان و اسرائیل در واشنگتن نیست
آخرین وضعیت جسمی شاپور رحیمی
چین جنگنده‌هایش را به نزدیکی تایوان اعزام کرد
اعلام نتایج قرعه‌کشی طرح فروش عادی ایران‌خودرو +آدرس
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید
افسر پیشین کلمبیا: عاملان قتل‌های جمعی توسط آمریکا آموزش دیدند
وقوع حادثه دریایی در آب‌های جنوب‌شرق الشحر یمن
دبیرکل حزب‌الله: پروژه حذف ایران و مقاومت شکست خورد
بلومبرگ: تورم ناشی از تحولات تنگه هرمز دامنگیر اقتصاد آمریکا شد
ستاره تراکتور در فهرست خرید پرسپولیس
دستیار فصل قهرمانی مجیدی در فهرست گزینه‌های کادر فنی استقلال
فرصت دوباره برای شرکت در جشنواره شهید آوینی فراهم شد
تکلیف امتحانات تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد مشخص شد
ستاد حقوق بشر ایران خواستار رسیدگی شورای امنیت به نقض آتش‌بس اسرائیل شد
وزیر صمت از بسته حمایتی برای صنایع خبر داد
از بمب تا دیپلماسی؛ چرا ترامپ در کنار میز مذاکره چنگ و دندان نشان می دهد؟
حماس: 91 اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل جان باختند
پایان انزوای جنوب شرق؛ پل حمیری نجات‌بخش روستاهای سیل‌زده شد
هشدار جدی درباره آینده زعفران ایران؛ از بحران تکنولوژی تا تهدید «مدل اسپانیایی»
عقل سرخ
مس رفسنجان در آستانه یک نبرد حساس
هدف‌گذاری رسمی یزدانی برای المپیک 2028 لس‌آنجلس
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار
برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین نماینده آسیا قطعی شد
همه‌چیز آرام به نظر می‌رسد؛ اما این نقشه چیز دیگری می‌گوید
وقت سلطنت بی بی به پایان رسیده است
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی