×
سیاسی
شناسه خبر : 267473
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/16 ساعت 20:39
شهادت یک مأمور انتظامی در ملکشاهی/با هرگونه قصور در حادثه «ملکشاهی» برخورد خواهد شد

نمایندگان استان ایلام در بیانیه ای تاکید کردند:

شهادت یک مأمور انتظامی در ملکشاهی/با هرگونه قصور در حادثه «ملکشاهی» برخورد خواهد شد

نمایندگان استان ایلام با اشاره به حادثه در شهرستان ملشکاهی در بیانیه تاکید کردند که با هرگونه قصور یا تقصیر احتمالی، مطابق قانون برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

نورنیوز- گروه سیاسی: مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار در شهرستان ملکشاهی بیانیه‌ای صادر کردند که به شرح زیر است.

«بسم ‌الله ‌الرحمن‌ الرحیم

مجمع نمایندگان استان ایلام با نهایت تأسف و تأثر، وقوع حادثه ناگوار در شهرستان ملکشاهی را به عموم مردم شریف استان و به‌ویژه خانواده‌های داغدار تسلیت عرض نموده و ضمن ابراز همدردی صمیمانه، مراتب تسلیت و تعزیت خود را به بازماندگان این حادثه تلخ تقدیم می‌کند.

شهرستان ملکشاهی همواره نماد مقاومت، همبستگی و پایبندی به ارزش‌های والای انقلاب اسلامی بوده و مردم فهیم، متعهد و شجاع این دیار در طول تاریخ، چه در عرصه‌های دفاع، چه در مسیر سازندگی و چه در صحنه‌های اجتماعی و فرهنگی، نقشی ماندگار و افتخارآمیز ایفا کرده‌اند. بی‌تردید این حادثه اندوه‌بار، هرگز نمی‌تواند خللی در اراده راسخ، صبر مثال‌زدنی و همبستگی عمیق مردم شریف ملکشاهی ایجاد کند.

مجمع نمایندگان استان ایلام ضمن قدردانی از صبر، متانت و شکیبایی خانواده‌های محترم و تمامی مردم شهرستان ملکشاهی، از درگاه خداوند متعال برای بازماندگان، آرامش، صبر جمیل و برای درگذشتگان، علو درجات مسئلت می‌نماید.

بدین‌وسیله مجمع نمایندگان استان ایلام تأکید می‌نماید که موضوع این حادثه به‌صورت جدی و قاطع از طریق مراجع ذی‌ربط و قانونی پیگیری خواهد شد و با هرگونه قصور یا تقصیر احتمالی، مطابق قانون برخورد لازم صورت خواهد گرفت. این مجمع تمامی ظرفیت‌های قانونی، انسانی و نظارتی خود را در راستای کاهش آثار این حادثه و حمایت از آسیب‌دیدگان به کار خواهد بست و همواره در کنار مردم شریف شهرستان ملکشاهی خواهد بود.

مردم بزرگوار و شریف ملکشاهی، شما همواره مایه افتخار استان ایلام و کشور بوده‌اید و همبستگی، شجاعت و ایستادگی‌تان الگویی ارزشمند برای جامعه اسلامی است.»

گفتنی است در حاشیه مراسم تشییع دو تن از جانباختگان حوادث اخیر ملکشاهی یک مامور انتظامی به شهادت رسید.

عصر دوشنبه 13 دیماه شهر ارکواز مرکز شهرستان ملکشاهی شاهد اتفاقات پرتنشی بود. تجمعات در این شهر به حاشیه کشیده شده و متاسفانه تا به امروز 5 کشته ( سه کشته در همان روز و دو کشته در دو روز اخیر به دلیل شدت جراحات) و چندین زخمی بر جای گذاشت. 

طبق بررسی های میدانی از منابع آگاه و تصاویر و ویدئو های پخش شده معترضان قصد ورود به یکی از مراکز انتظامی را داشتند که به درگیری کشیده شد.هر چند با حضور نیروگاهای یگان این غائله در شهر ارکواز در آن روز تا حدودی خاتمه یافت اما درگیری ها به بیمارستان امام خمینی ره در شهر ایلام کشیده شد.جایی که زخمی های این درگیری ها برای دریافت خدمات درمانی به این بیمارستان انتقال داده شده بودند. 

متأسفانه طبق شواهد موجود عده ای در قامت معترض همراه خانواده های مجروحین به بیمارستان وارد شده و با تهدیدات خود فضای بیمارستان را ملتهب کرده بودند. این درگیری ها که در دوشنبه شب هم به اطراف بیمارستان کشیده شده بود و معترضین با پرتاب نارنجک به سمت پلیس اقدام کردند که خوشبختانه این نارنجک عمل نکرد و فرصتی برای ادامه ی جو متشنج از آنها گرفته شد و این نارنجک توسط نیروهای امنیتی خنثی شد. 

معترضین با آتش زدن لاستیک و سطل های زباله در چند محله در مرکز شهر ایلام سبب رعب و وحشت مردم شدند که خوشبختانه این اقدامات نیز با ورود نیروهای امنیتی و پلیس خاتمه یافت.

متاسفانه عصر امروز در حاشیه ی مراسم تشییع دو تن از جان باختگان مراسم تشییع ملکشاهی که در گلزار شهدای امام حسین (ع) برگزار شد. عناصری با سردادن شعارهای ساختارشکنانه و تفرقه‌افکنانه تلاش کردند تا فضای مراسم را ملتهب سازند.یک هسته مشخص از افراد که برخی غیر بومی بودند در حین تشییع با شعارهای هتاکانه اقدام به تهییج جمعیت کردند که موفق به ایجاد آشوب در خلال مراسم نشدند.

پس از پایان مراسم این افراد معدود (حدود 60 تا 70 نفر) اقدام به تخریب اموال مردم و رفتارهای ناهنجار کردند و با شلیک گلوله به ماموران فراجا یک پلیس را به شهادت رسانده و سه پلیس دیگر را مجروح کردند.این افراد با حمله به مراکز دولتی، ضمن تخریب کامل سه شعبه بانک در حوالی میدان شهید بهشتی ملکشاهی، اسناد و تجهیزات موجود در این بانک‌ها را به آتش کشیدند.

طبق مشاهدات در میان عناصر تحریک‌کننده، افرادی با هویت غیربومی حضور داشته‌اند که نقش پررنگی در تهییج افراد به اقدامات غیرقانونی ایفا کرده‌اند. برخی منابع محلی نیز از احتمال حضور و نفوذ عناصر گروهک‌های تروریستی در عملیات اخلالگری امروز خبر داده‌اند.

در حال حاضر، با استقرار کامل نیروهای امنیتی و تلاش‌های مستمر حافظان نظم، تیراندازی‌ها در سطح شهر متوقف شده و عملیات شناسایی و دستگیری عوامل اصلی این خرابکاری‌ها ادامه دارد.

دستور ‌‎رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای بررسی همه‌جانبه حوادث ایلام به گفته معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور ، مسعود ‎پزشکیان طی دستوری به وزیر کشور مأموریت داد تا با تشکیل تیم ویژه‌ای به بررسی همه جانبه حوادث ایلام پرداخته و در اسرع وقت گزارشی جامع، دقیق و همه جانبه از علل بروز ناآرامی‌ها و نحوه مواجهه با آن را ارائه کند. این در حالی است که  روز گذشته نیز وزیر کشور هیئتی را مامور بررسی و پیگیری حوادث ایلام کرد.این هیئت موظف شده، ضمن بررسی جامع علل بروز حوادث استان ایلام با رعایت دقت کامل در صیانت از حقوق شهروندی و تامین‌کنندگان نظم و امنیت، در سریع‌ترین زمان نتیجه را ارائه کند. هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام است وزیر کشور با دستور به معاون امنیتی و انتظامی، هیئتی را مأمور بررسی و پیگیری حوادث استان ایلام کرد که بنابر این دستور مقرر شده این هیئت، ضمن بررسی جامع علل بروز حوادث این استان با رعایت دقت کامل در صیانت از حقوق شهروندان و تامین‌کنندگان نظم و امنیت، در سریع‌ترین زمان نتیجه را ارائه کند شایان ذکر است؛ پیش‌تر وزیر کشور با دستور به استاندار ایلام، بر گفتگوی همدلانه با متنفذان استان و معتمدان محلی به منظور حفظ آرامش عمومی تاکید کرده بود.


ایرنا و تسنیم
اخبار مرتبط
جیش الظلم مسئولیت ترور شهید حقیقت در ایرانشهر را پذیرفت
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 15:22
جیش الظلم مسئولیت ترور شهید حقیقت در ایرانشهر را پذیرفت
گروهک تروریستی جیش الظلم مسئولیت ترور شهید محمود حقیقت در ایرانشهر را پذیرفت؛ شهید حقیقت صبح چهارشنبه توسط عوامل این گروهک به شهادت رسید.
شهادت مامور انتظامی ایرانشهر در حمله مسلحانه
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 12:28
شهادت مامور انتظامی ایرانشهر در حمله مسلحانه
ستوان محمود حقیقت یکی از ماموران فرماندهی انتظامی ایرانشهر در حمله افراد ناشناس به شهادت رسید؛ پلیس سیستان و بلوچستان تحقیقات برای شناسایی عاملان را آغاز کرده است.
ضرورت دلجویی و همدلی با «ملکشاهی»
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 09:14
نورنیوز از اقدامات ملی و منطقه‌ای درباره حادثه تلخ استان ایلام گزارش می‌دهد
ضرورت دلجویی و همدلی با «ملکشاهی»
صدوربیانیه‌های دلجویانه،اعلام مسئولیت‌پذیری و پذیرش احتمال خطا،نه‌تنهاازاقتدارنهادهای حاکمیتی نمی‌کاهد،بلکه آن رابازتعریف وتقویت می‌کند.اقتدار دردنیای امروز، بیش از آنکه به سکوت وانکار متکی باشد،برشفافیت،پاسخ‌گویی وتوان اقناع افکار عمومی استوار است.حاکمیتی که بتواندمردم رامتقاعدکندبه‌دنبال حقیقت، عدالت و اصلاح است،در مواجهه با بحران‌ها دست بالاراخواهدداشت.
اعزام هیأت ویژه وزارت کشور برای بررسی حوادث ایلام
سه‌شنبه 1404/10/16 ساعت 10:34
اعزام هیأت ویژه وزارت کشور برای بررسی حوادث ایلام
با دستور رئیس‌جمهور، هیأت ویژه‌ای از وزارت کشور برای بررسی حوادث اخیر ایلام اعزام شد تا علل بروز درگیری‌ها را پیگیری و آرامش عمومی استان را حفظ کند.
دستور وزیر بهداشت برای پیگیری موضوع حمله به بیمارستان ایلام
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 22:40
دستور وزیر بهداشت برای پیگیری موضوع حمله به بیمارستان ایلام
وزیر بهداشت هب منظور پیگیری ایجاد ناآرامی در بیمارستان ایلام دستور صادر کرد.
نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی قیمت طلای جهانی؛ بازار منتظر سیگنال تهران و واشنگتن
پیش بینی قیمت دلار یکشنبه 10 خرداد 1405
سازمان اجتماعی نفرت
گاردین: ترامپ پس از تحقیر در ایران به دنبال انتقام از کوباست
شکایت پرسپولیس از سازمان لیگ؛ پرونده ای که به AFC می‌رود
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 10 خرداد 1405
آخرین وضعیت جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در هراز، قزوین–کرج و شهریار–تهران
کمبود پزشک متخصص؛ چالش جدی نظام درمان ایران
مقاومت لبنان را دریابیم
جزئیات پلمب کافه ترویج شیطان‌پرستی در خیابان ولیعصر
هشت الزام برای بهبود حکمرانی
هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 10خرداد 1405+ جدول
تفاوت ماهیتی تفاهم احتمالی و برجام
نیویورک تایمز: آمریکا متن اصلاح‌شده‌ای به ایران ارسال کرده است
شوک به تیم ملی؛ روزبه چشمی جام جهانی را از دست می‌دهد؟
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ شرط تازه آمریکا چیست؟
مدار دیپلماسی | جنگ جدید، جنگ مسیرهاست
چین برای ربات‌های انسان‌نما «کد ملی» صادر می‌کند؛ از تولد تا بازیافت
چرا ایران دست برتر را پیدا کرده است؟
هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر فروش داشت؟
دودی که نفس توسعه را بند می‌آورد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 10 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 10 خرداد 1405 + وضعیت استانها
آیا ویپ به ترک سیگار کمک می کند؟
کشف روشی که مغز بعد از انجماد بازهم فعال می شود
عینک‌های و آویز هوشمند در راهند
چگونه در شرایط بحران تغذیه سالم داشته باشیم؟
بن گویر : باید ضاحیه جنوبی بیروت را با خاک یکسان کنیم!
انفجار در بوستون آمریکا /علت یا خسارات احتمالی در هاله ای از ابهام
دستور پزشکیان به دولت و دانشگاه ها برای مدیریت و حل بحران آب
مشاور سابق اوباما: بی‌اعتمادی ایران ریشه در تجربه شکست‌خورده معامله با ترامپ است
دومین قهرمانی متوالی پاری‌سن‌ژرمن؛ آرسنال در حسرت اولین جام اروپا ماند
گزارش نیویورک تایمز از روابط پرتنش ترامپ و ونس
بیانیه سفارت ایران در پاسخ به اتهامات سازمان اطلاعات و امنیت دانمارک
زمان انتشار فهرست نهایی تیم ملی اعلام شد/قلعه نویی: انتخاب 26 نفر سخت است
اف-15 آمریکا دچار سانحه شد
نواف سلام: از طرف تمام لبنانی ها با اسرائیل مذاکره کردیم!
پزشکیان برای مدیریت انرژی کت از تن درآورد
طوفان گردوغبار در راه مشهد
خبر خوب از اصفهان؛ زاینده رود فردا جاری می شود
تاج: نگاه ما به تیم فوتبال امید برای جام جهانی 2030 است
نگاه ایران به محور مقاومت ناتوی ایران است
جهش قیمت گواهی اسقاط/ سقف ارزش چقدر شد؟
توقف یک کشتی تجاری به سمت بنادر ایران از سوی آمریکا
پکن تهدید به تلافی کرد/ تنش تجاری چین و اروپا بالا گرفت
مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع به‌زودی راه‌اندازی می‌شود
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح با اقتدار کامل اعمال می شود
«سرایا السلام» از ساختار سیاسی جریان صدر جدا می‌شود
جزئیات جدید از تلفات نیروهای آمریکایی در حمله انتقامی ایران