×
اقتصادی
شناسه خبر : 267391
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/16 ساعت 14:53
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 16 دی 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 16 دی 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 16 دی 1404 همراه با رشد اونس جهانی طلا و سقف‌شکنی قیمت دلار، در روند جهشی بازگشایی شد و به قله‌های جدید رسید. قیمت سکه در تمامی قطعات بالا رفت و حباب سکه را با خود همراه کرد. گفتنی‌ست دلار امروز به کانال 146 هزار تومانی جهش کرد است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ در روند جهشی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و طلای ۱۸ عیار به قله ۱۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی رسید. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات بالا رفت و سکه امامی در ارتفاع ۱۶۹ میلیونی قرار گرفت.

رشد ارزش اونس جهانی طلا همزمان با سقف‌شکنی قیمت دلار، بازار طلا و سکه را ملتهب کرده و باعث ثبت رکوردهای جدید در انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا شده است. در روزهای اخیر، با افزایش ریسک‌های سیاسی، دلار وارد مسیر صعودی شد و امروز با عبور از مرزهای قیمتی گذشته، زمینه‌ساز قرارگیری طلا و سکه در قله‌های قیمتی جدید شد.

این در حالی است که در مقطعی که قیمت طلا در بازار داخلی به قله ۱۶ میلیون تومان رسید، اونس جهانی در نیمه کانال ۴۵۰۰ دلاری قرار داشت؛ اما اکنون اونس جهانی در منطقه ۴۷۰۰ دلاری نوسان می‌کند. بنابراین، در صورت بازگشت طلای جهانی به سقف قیمتی قبلی، انتظار می‌رود بازار طلای داخلی رشد قیمتی بیشتری را تجربه کند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش ۱۱ دلاری، ۴۴۵۶ دلار در حال معامله است. همچنین دلار امروز با رشد ۵۶۰۰ تومانی نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۴۷ هزار و ۲۰۰ تومان قرار گرفته است.

 

طلا
 

قیمت نقره افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با یک دلار و ۹۲ سنت افزایش،‌ روی رقم ۷۸ دلار و یک سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با افزایش ۱۵ هزار و ۹۲۰ تومانی، گرمی ۴۵۶ هزار و ۳۷۰ تومان به فروش رسید.

سکه امامی ۱۰ میلیون تومان گران شد!

قیمت سکه امروز جهش غیرقابل باور و بی‌سابقه‌ای دارد. قیمت سکه امامی در این لحظه با رشد بی‌سابقه ۱۰ میلیون تومانی، با رقم ۱۷۰ میلیون تومان در حال معامله است؛ سکه بهار آزادی با افزایش ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۶۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنین قیمت نیم سکه با سه میلیون و ۳۱۰ هزار تومان و ربع سکه با دو میلیون و ۸۲۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۸۸ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان و ۵۴ میلیون و ۳۴۰ هزار تومان در حال معامله است. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی، با رقم ۲۲ میلیون و ۷۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

حباب سکه رشد کرد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی افزایشی است. حباب سکه امامی ۶ میلیون و ۲۷۱ هزار تومان، بهار آزادی پنج میلیون و ۵۷۴ هزار تومان،‌ نیم سکه یک میلیون و ۴۱۴ هزار تومان و حباب ربع سکه یک میلیون و ۸۷۴ هزار تومان افزایش یافت. حباب سکه گرمی اما ۱۶۷ هزار تومان کاهش داشت.

طلای ۱۸ عیار به ارتفاع ۱۶.۳ میلیونی رسید

قیمت طلا امروز در روند جهشی بازگشایی شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با دو میلیون و ۵۲۰ هزار تومان افزایش، روی رقم ۷۰ میلیون و ۴۶۲ هزار تومان در حال معامله است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۶۲۰ هزار تومان افزایش، با رقم ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۵۷۳ هزار و ۷۶۰ تومان افزایش، با رقم ۱۶ میلیون و ۴۸ هزار و ۶۴۴ تومان داد و ستد می‌شود.

 


اخبار مرتبط
آخرین اخبار از بازار طلا و سکه؛ ریزش شدید سکه امامی
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 18:44
آخرین اخبار از بازار طلا و سکه؛ ریزش شدید سکه امامی
به دلیل کاهش قیمت طلای جهانی به 4 هزار و 451 دلار ، عصر امروز قیمت طلا و سکه در بازار با کاهش قیمت مواجه شد.
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 17 دی 1404+ جدول
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 14:19
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 17 دی 1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 17 دی 1404 همزمان با کاهش اونس جهانی طلا و افت قیمت دلار، در روند نزولی و نوسانی بازگشایی شد. قیمت سکه مسیر یکدست و مشخصی نداشت؛ حباب سکه اما در روند صعودی قرار گرفت. گفتنی‌ست دلار امروز افت کرده و در کانال 146 هزار تومانی معامله می‌شود.
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 15 دی 1404+ جدول
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 15:16
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 15 دی 1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 15 دی 1404 همراه با رشد قابل توجه اونس جهانی طلا و بالا رفتن قیمت دلار، در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات رشد کرد؛ حباب سکه اما کوچک شد و در روند نزولی قرار گرفت. گفتنی‌ست دلار امروز افزایشی شده و در کانال 140 هزار تومانی معامله می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟
ترامپ : بزرگ ترین پل ایران را هدف قرار دادیم تا به جلسه مذاکره باز گردند
ایتالیا در مراسم روز استقلال آمریکا شرکت نمی کند!
کنایه ترامپ به نتانیاهو با انتشار یک مقاله