×
اقتصادی
شناسه خبر : 267391
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/16 ساعت 14:53
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 16 دی 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 16 دی 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 16 دی 1404 همراه با رشد اونس جهانی طلا و سقف‌شکنی قیمت دلار، در روند جهشی بازگشایی شد و به قله‌های جدید رسید. قیمت سکه در تمامی قطعات بالا رفت و حباب سکه را با خود همراه کرد. گفتنی‌ست دلار امروز به کانال 146 هزار تومانی جهش کرد است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ در روند جهشی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و طلای ۱۸ عیار به قله ۱۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی رسید. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات بالا رفت و سکه امامی در ارتفاع ۱۶۹ میلیونی قرار گرفت.

رشد ارزش اونس جهانی طلا همزمان با سقف‌شکنی قیمت دلار، بازار طلا و سکه را ملتهب کرده و باعث ثبت رکوردهای جدید در انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا شده است. در روزهای اخیر، با افزایش ریسک‌های سیاسی، دلار وارد مسیر صعودی شد و امروز با عبور از مرزهای قیمتی گذشته، زمینه‌ساز قرارگیری طلا و سکه در قله‌های قیمتی جدید شد.

این در حالی است که در مقطعی که قیمت طلا در بازار داخلی به قله ۱۶ میلیون تومان رسید، اونس جهانی در نیمه کانال ۴۵۰۰ دلاری قرار داشت؛ اما اکنون اونس جهانی در منطقه ۴۷۰۰ دلاری نوسان می‌کند. بنابراین، در صورت بازگشت طلای جهانی به سقف قیمتی قبلی، انتظار می‌رود بازار طلای داخلی رشد قیمتی بیشتری را تجربه کند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش ۱۱ دلاری، ۴۴۵۶ دلار در حال معامله است. همچنین دلار امروز با رشد ۵۶۰۰ تومانی نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۴۷ هزار و ۲۰۰ تومان قرار گرفته است.

 

طلا
 

قیمت نقره افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با یک دلار و ۹۲ سنت افزایش،‌ روی رقم ۷۸ دلار و یک سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با افزایش ۱۵ هزار و ۹۲۰ تومانی، گرمی ۴۵۶ هزار و ۳۷۰ تومان به فروش رسید.

سکه امامی ۱۰ میلیون تومان گران شد!

قیمت سکه امروز جهش غیرقابل باور و بی‌سابقه‌ای دارد. قیمت سکه امامی در این لحظه با رشد بی‌سابقه ۱۰ میلیون تومانی، با رقم ۱۷۰ میلیون تومان در حال معامله است؛ سکه بهار آزادی با افزایش ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۶۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنین قیمت نیم سکه با سه میلیون و ۳۱۰ هزار تومان و ربع سکه با دو میلیون و ۸۲۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۸۸ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان و ۵۴ میلیون و ۳۴۰ هزار تومان در حال معامله است. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی، با رقم ۲۲ میلیون و ۷۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

حباب سکه رشد کرد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی افزایشی است. حباب سکه امامی ۶ میلیون و ۲۷۱ هزار تومان، بهار آزادی پنج میلیون و ۵۷۴ هزار تومان،‌ نیم سکه یک میلیون و ۴۱۴ هزار تومان و حباب ربع سکه یک میلیون و ۸۷۴ هزار تومان افزایش یافت. حباب سکه گرمی اما ۱۶۷ هزار تومان کاهش داشت.

طلای ۱۸ عیار به ارتفاع ۱۶.۳ میلیونی رسید

قیمت طلا امروز در روند جهشی بازگشایی شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با دو میلیون و ۵۲۰ هزار تومان افزایش، روی رقم ۷۰ میلیون و ۴۶۲ هزار تومان در حال معامله است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۶۲۰ هزار تومان افزایش، با رقم ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۵۷۳ هزار و ۷۶۰ تومان افزایش، با رقم ۱۶ میلیون و ۴۸ هزار و ۶۴۴ تومان داد و ستد می‌شود.

 


اخبار مرتبط
آخرین اخبار از بازار طلا و سکه؛ ریزش شدید سکه امامی
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 18:44
آخرین اخبار از بازار طلا و سکه؛ ریزش شدید سکه امامی
به دلیل کاهش قیمت طلای جهانی به 4 هزار و 451 دلار ، عصر امروز قیمت طلا و سکه در بازار با کاهش قیمت مواجه شد.
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 17 دی 1404+ جدول
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 14:19
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 17 دی 1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 17 دی 1404 همزمان با کاهش اونس جهانی طلا و افت قیمت دلار، در روند نزولی و نوسانی بازگشایی شد. قیمت سکه مسیر یکدست و مشخصی نداشت؛ حباب سکه اما در روند صعودی قرار گرفت. گفتنی‌ست دلار امروز افت کرده و در کانال 146 هزار تومانی معامله می‌شود.
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 15 دی 1404+ جدول
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 15:16
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 15 دی 1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 15 دی 1404 همراه با رشد قابل توجه اونس جهانی طلا و بالا رفتن قیمت دلار، در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات رشد کرد؛ حباب سکه اما کوچک شد و در روند نزولی قرار گرفت. گفتنی‌ست دلار امروز افزایشی شده و در کانال 140 هزار تومانی معامله می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
جدول جدید مبالغ واریزی کمیته امداد منتشر شد
سفر محرمانه فرستادگان ویژه ترامپ به قلب روسیه
ورود دیوان‌عالی به پرونده اخلالگران ارزی و محتکران کالا
نحوه دریافت اعتبار خرید لوازم خانگی اعلام شد
پرونده متخلفان دلار ارزان روی میز قاضی
همتی: بازار ارز در آرامش است/ ارز دارو و کالاهای اساسی تضمین شد
پرش 25 درصدی ارزش صادرات ایران به قاره سیاه
تثبیت نظم ایرانی در تنگه هرمز با عبور دومین کشتی
ایران در بین 20 کشور برتر کشتیرانی
پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد
سرقت بزرگ و سودهای میلیون دلاری با اخبار جعلی در بازار نفت
جام جهانی 2026 صحنه پایانی خامس رودریگس
رسانه‌های عبری از نفوذ ایران در ارتش اسرائیل خبر دادند
ویتکاف و کوشنر ممکن است به زودی به روسیه سفر کنند
انتقال مسافران کشتی هانتاویروس به ساحل و فرودگاه
دو کودک در ساحل بندرمقام شهرستان بندرلنگه غرق شدند
دستور فوری معاون اول رئیس‌جمهوری برای مقابله با گران‌فروشی
اعتراض گسترده به نظام پادشاهی در لندن + عکس
آلودگی نفتی در خارک شایعه است
اوسمار ویرا فعلاً به ایران بازنمی‌گردد
قیمت گوشت قرمز امروز 20 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 20 اردیبهشت 1405
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه قطر درباره تحولات منطقه
چه کسانی پشت پروژه حذف شیعیان بحرین ایستاده‌اند؟
فردا آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون های سمپاد و نمونه دولتی
جزئیات دیدار فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با فرمانده معظم کل قوا
هشدار سخنگوی وزارت خارجه: آژانس وارد بازی سیاسی نشود
توقیف کامیون با راننده 12 ساله در محور پرتردد کرمان
نایب‌رئیس مجلس: تنگه هرمز با عملیات نظامی باز نخواهد شد
استفاده رایگان از مترو و اتوبوس تا 22 اردیبهشت تمدید شد
نخستین عبور موفقیت‌آمیز کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز
ترامپ از موضع ضعف به پکن می‌رود
«دلفین‌های خلیج فارس» در تنگه هرمز آماده‌باش هستند
ورود موج جدید بارشی به پایتخت از سه شنبه
چگونه از «تابستان سخت انرژی» با موفقیت عبور کنیم؟
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 20 اردیبهشت ؛ عقب نشینی طلا + جدول
بیش از 100 کیلووات پنل خورشیدی در پایتخت آسیب دیدند
تصمیم جدید دولت برای تسهیل جذب سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت دلار، یورو ‌و سایر ارزها امروز 20 اردیبهشت/ دلار هزار تومان ارزان شد
پایان طرح رایگان مترو و اتوبوس در تهران
ذخایر طلای چین به 2322 تن رسید
وضعیت بازار در جلسه غیرعلنی مجلس بررسی شد
قیمت هر شانه تخم‌ مرغ به 480 هزار تومان رسید
کرمان لرزه‌خیزترین استان فروردین 1405 شد
کشتی آمریکایی در خلیج فارس هدف قرار گرفت
پزشکیان: مذاکره برای احقاق حقوق ایران است، نه تسلیم
تأکید رئیس‌جمهور بر صرفه‌جویی و مشارکت مردمی
پیش بینی قیمت طلای جهانی ؛ چشم بازار به داده های تورمی
تاج: فیفا با درخواست های ایران موافقت خواهد کرد
اولین جلسه وبیناری غیرعلنی مجلس آغاز شد