×
بین الملل
شناسه خبر : 267349
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/16 ساعت 11:58
امارات در حال ساخت پایگاه نظامی برای اسرائیل

امارات در حال ساخت پایگاه نظامی برای اسرائیل

امارات متحده عربی در حال احداث پایگاه نظامی برای اسرائیل در نزدیکی مرز خود با عربستان سعودی است. این پایگاه می‌تواند بیش از 800 نظامی اسرائیلی را در خود جای دهد و گامی دیگر در تقویت روابط نظامی دو طرف پس از توافق‌نامه ابراهیم محسوب می‌شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: اخیراً برخی کانال ها و صفحات عربستانی در فضای مجازی، اخباری را درباره قصد امارات متحده عربی برای احداث یک پایگاه نظامی جدید در منطقه "عراده" (واقع در نزدیکی مرزهای خود با  عربستان) منتشر کرده‌اند.»

 بر اساس  اعلام این کانال ها و صفحات عربستانی، این پایگاه نظامی  برای نظامیان اسرائیلی تاسیس خواهد شد و احتمالا بیش از ۸۰۰ نظامی صهیونیست را در خود جا خواهد داد که این خود باعث تقویت  حضور نظامی اسرائیل در منطقه است.

رسانه ها این گام را در راستای تقویت همکاری نظامی میان امارات و اسرائیل به ویژه پس از امضای توافق عادی سازی میان طرفین در سال ۲۰۲۰ دانستند و اعلام کردند این پایگاه جدید دارای زیرساخت های پیشرفته شامل تاسیسات مسکونی، مراکز آموزشی و نیز مراکز پشتیبانی از عملیات نظامی خواهد بود.

ناظران بر این باورند که این پروژه تبعات زیادی برای ثبات منطقه به ویژه با توجه به تنش‌های کنونی در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه خواهد داشت.

علاوه بر آن، برخی احداث این پایگاه را بخشی از راهبرد گسترده امارات برای توسعه دامنه توان نظامی و همکاری با رژیم صهیونیسیتی در راستای منافع منطقه‌ای و بین‌المللی قلمداد می‌کنند.

گفتنی است که امارات متحده عربی در سپتامبر ۲۰۲۰ (شهریور ۱۳۹۹) روابط خود را با رژیم صهیونیستی طبق توافق‌نامه ابراهیم عادی‌سازی کرد. از آن زمان، دو طرف روابط اقتصادی و سیاسی خود را تقویت کرده‌اند.

این در حالی است که بحران میان امارات و عربستان در ارتباط با تحولات یمن تشدید شده است به این معنی که امارات پس از حمله هوایی ریاض به بندر المکلا و افزایش تنش با عربستان سعودی، اعلام کرد که نیروهای باقی‌مانده خود را از یمن خارج می‌کند.

بحران اخیر پس از آن شدت گرفت که نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان حمله هوایی به بندر المکلا در جنوب یمن انجام دادند. عربستان مدعی است این حمله محموله‌ای از سلاح را که با امارات مرتبط بوده، هدف قرار داده است. در مقابل امارات اعلام کرد این محموله‌ حامل سلاح نبوده و برای استفاده نیروهای خود این کشور در یمن ارسال شده بود.


اخبار مرتبط
افشای همکاری نظامی امارات و اسرائیل در جنوب یمن
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 13:43
افشای همکاری نظامی امارات و اسرائیل در جنوب یمن
یک مقام دولت وابسته به ریاض فاش کرد امارات متحده عربی در جزیره راهبردی میون در جنوب یمن باند فرود هواپیما برای اسرائیل ایجاد کرده است؛ اقدامی که به گفته منابع یمنی، امکان استقرار و تردد هواپیماهای نظامی اسرائیل در نزدیکی تنگه باب‌المندب را فراهم می‌کند.
ادامه تنش عربستان و امارات در یمن
جمعه 1404/10/12 ساعت 21:23
ادامه تنش عربستان و امارات در یمن
عیدروس الزبیدی، رئیس شورای انتقالی جنوب یمن، از آغاز یک دوره انتقالی دو ساله برای جدایی خبر داد و اعلام کرد پس از پایان این دوره، همه‌پرسی استقلال جنوب با نظارت سازمان ملل برگزار می‌شود؛ این موضع‌گیری همزمان با تشدید درگیری‌ها در حضرموت منتشر شده است.
حمله دوباره عربستان به نیروهای مورد حمایت امارات در یمن
جمعه 1404/10/12 ساعت 15:29
حمله دوباره عربستان به نیروهای مورد حمایت امارات در یمن
جنگنده‌های عربستان باردیگر مواضع نیروهای شورای انتقالی جنوب مورد حمایت امارات را در استان حضرموت هدف قرار دادند؛ رخدادی که نشانه‌ای آشکار از تشدید اختلافات درون ائتلاف عربی و ورود بحران به مرحله‌ای پیچیده‌تر است.
نظرات

آخرین اخبار
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه
نابودی 16 پهپاد ام‌کیو 9 در جنگ با ایران
جبران خسارت به حوزه‌ فرهنگ و هنرمندان در دستور کار است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
متخصصان سلامت روان در طرح مشاوره تلفنی همکاری کنند
اهتزاز بزرگترین پرچم ایران در اجتماع مردم در روز جمهوری اسلامی
تهدیدات ترامپ فاقد اعتبار و صرفاً فضاسازی رسانه‌ای است
حمله موشکی باعث توقف تولید آلومینیوم در امارات شد
انفجار در شهرک محل سکونت نتانیاهو/گسترده ترین حمله موشکی ایران
تأکید معاون راهبردی رئیس‌جمهور بر مقاومت مردم و پایداری ساختار کشور
دست رد فرانسه به سینه ترامپ/ کار ناتو دخالت در تنگه هرمز نیست
هشدار سپاه فارس درباره خطر بمب‌های عمل‌نکرده در ارتفاعات شیراز
رسانه سعودی: ترامپ به ایران می‌بازد
نسبتاً سریع از جنگ با ایران کنار خواهیم کشید
تخلیه 7 بیمارستان و آسیب به 41 آمبولانس در جنگ رمضان
انسداد چالوس و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
موضع ایران درباره شرایط پایان جنگ تغییر نکرده است
جنگ علیه ایران جنگ ما نیست و وارد آن نمی‌شویم
بازارهای جهانی زیر فشار تنش‌ها؛ جهش کم‌سابقه در قیمت انرژی و کالاهای اساسی
نورویدئو | پیامدهای واقعی جنگ زمینی علیه ایران
اطلاعیه سپاه ثارالله کرمان در پی شهادت چهار پاسدار وطن‌ در جبهه جنوب کشور
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد