×
اجتماعی
شناسه خبر : 267230
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/15 ساعت 18:53
دبیر هیأت عالی گزینش کشور: 99.2 داوطلبان در گزینش تایید می‌شوند

دبیر هیأت عالی گزینش کشور: 99.2 داوطلبان در گزینش تایید می‌شوند

دبیر هیأت عالی گزینش کشور ضمن اشاره به اینکه نهاد گزینش یک نهاد حذفی نیست، گفت: به طور معمول و براساس آمارها 99.2 درصد داوطلبان در گزینش تأیید می‌شوند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: محمد شهاب جلیلوند روز دوشنبه در اجلاس مدیران هسته‌های گزینش دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در ستاد وزارت بهداشت، افزود: عملکرد نهاد گزینش دبا بیان اینکه طی یک سال گذشته در برخی دستگاه‌ها از جمله وزارتخانه های آموزش‌ و پرورش و بهداشت کم‌نظیر است.

به گفته وی، در آغاز مسئولیت تیم جدید در هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، بیش از هزار پرونده بلاتکلیف وجود داشت که برخی از آن‌ها سال‌ها معطل مانده بودند، اما امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که این عدد به صفر رسیده است.

جلیلوند کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های گزینشی به کمتر از ۱۰ روز را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این دوره دانست و افزود: البته سرعت، تنها معیار نیست؛ آنچه اهمیت بیشتری دارد دقت، انصاف و التزام به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) است؛ همان فرمانی که تأکید می‌کند ملاک، حال فعلی افراد است.

دبیر هیأت عالی گزینش کشور با انتقاد از نگاه‌های تنگ‌نظرانه در برخی فرآیندهای گزینشی، تصریح کرد: نمی‌توان آینده فرزندان مردم را با معیارهای سطحی، ظاهربینانه یا خطاهای کوچک گذشته قضاوت کرد، گزینش‌گران باید اخلاق‌مدار، سعه‌صدرمند و اهل همدلی با مردم باشند.

وی با اشاره به آموزه‌های مکتب امام حسین(ع) گفت: کشتی انقلاب اسلامی باید همانند سفینه‌الحسین، وسیع و امن باشد؛ کشتی‌ای که همه در آن جا می‌شوند. این نگاه، هم ریشه در دین دارد و هم در اصل ۱۹ قانون اساسی.

جلیلوند از بازنگری در ضوابط و معیارهای گزینش خبر داد و افزود: در معیارهای جدید، حس میهن‌دوستی جایگاه ویژه‌ای یافته و برای آن امتیاز مشخص در نظر گرفته شده است؛ موضوعی که به‌ویژه پس از وقایع جنگ ۱۲ روزه، اهمیت آن بیش از پیش روشن شد.

وی همچنین با اشاره به حمایت‌های دولت و رئیس‌جمهور از نهاد گزینش، گفت: اگر این حمایت‌ها و نگاه مثبت مقام معظم رهبری نبود، بسیاری از اصلاحات امروز ممکن نمی‌شد.

دبیر هیأت عالی گزینش کشور با ارائه آمار عملکردی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته، حدود ۹۸ هزار پرونده بدون رد صلاحیت و از طریق گفت‌وگو، ارشاد یا اخذ تعهد تعیین تکلیف شده است، در مجموع تنها هشت‌دهم درصد داوطلبان موفق به دریافت تأیید نهایی نمی‌شوند؛ آماری که خلاف تصور رایج جامعه است.

وی همچنین از رونمایی «دستنـامه کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» خبر داد و گفت: این دستنامه، هم استانداردی برای مصاحبه‌گران است و هم مسیر مطالعاتی روشنی برای داوطلبان فراهم می‌کند تا با آمادگی وارد فرآیند گزینش شوند.

جلیلوند به تحولات فناورانه در نهاد گزینش اشاره کرد و افزود: سامانه استعلامات که پیش‌تر ماه‌ها زمان می‌برد، اکنون در چند دقیقه انجام می‌شود. همچنین سامانه «پیشخوان گزینش» با هدف حذف مراجعات حضوری و تسهیل امور داوطلبان راه‌اندازی شده و به‌زودی به‌صورت فراگیر در دستگاه‌ها اجرایی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
خرید کالابرگی میوه و تره‌بار از 15 اسفند در میادین تهران آغاز می‌شود
پاسداری از امنیت و آزادی دانشگاه، وظیفه‌ای ملی و همگانی
گروسی: آژانس کاملاً بی‌طرف است و در حمله به تاسیسات ایران تبانی نکرده‌ایم
سیدعلی میرطالبی درگذشت
تعیین دبیران کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات با ابلاغ وزیر علوم
«نامه‌های زرد» فاتح خرس طلایی شد
نورنما | توهم‌ های جدید زک کینگ مخاطبان را شگفت زده کرد
تعیین تکلیف 30 هزار میلیارد ریال از املاک فراجا با همکاری سازمان بازرسی
امیر جهانشاهی: تحرکات دشمن در مرزها لحظه‌به‌لحظه رصد می‌شود
نتایج کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد منتشر شد + لینک نتایج
آغاز بررسی بودجه 1405 در هیات عالی نظارت مجمع تشخیص
زمان برگزاری سی‌وهفتمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
تلاش آمریکا برای عادی‌سازی روابط اسرائیل و ترکیه
جزئیات بازداشت سه کارمند ایرانی گوگل به اتهام سرقت اسرار تجاری
عراقِ ترامپ!
پر شدگی سدهای کشور به 41 درصد رسید
کاهش 50 درصدی فروش زولبیا و بامیه در ماه رمضان
چگونه در ماه رمضان تغذیه سالم داشته باشیم؟
تحول در حمل‌ونقل کشور؛ از لایروبی اروند تا توسعه کریدورهای ریلی و ساماندهی پروازها
سئول در اعتراض به «روز تاکه‌شیما» سفیر ژاپن را احضار کرد
انتشار نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی
نورویدیو | چرا دموکرات ها دوست دارند جنگ با ایران به نام ترامپ تمام شود؟
قاضی: رأی پرونده کوروش کمپانی تا پایان ماه صادر می‌شود
جزئیات افزایش ساعات خدمات‌رسانی حمل‌ونقل عمومی در پایتخت تا نوروز
جزئیات تازه از توان موشکی ایران در گزارش رسانه آمریکایی
مسدود شدن تونل توحید از نیمه شب تا صبح فردا
باید و نبایدهای تغذیه در ماه رمضان
حمله تند بلاتر به میزبانی آمریکا در جام جهانی
بازار نفت منفجر می‌شود؛ سناریوهای مرگبار
صدراعظم آلمان به دیدار ترامپ می‌رود
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 3 اسفند1404+ جدول
جدول کامل اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
پرسپولیس مذاکره با حسین عبدی را تکذیب کرد
آغاز تحویل مرحله ششم سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی
رویترز زمان دور بعدی مذاکرات تهران ـ واشنگتن را اعلام کرد
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر آمریکا در منطقه تبلیغاتی است
رتبه‌بندی 10 صادرکننده برتر جهان؛ پیشتازی معنادار چین از آمریکا
واکنش اوکراین به تهدید مجارستان و اسلواکی برای قطع برق
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 3 اسفند 1404
بلیت قطار 25 درصد گران شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه3 اسفند 1404+ جدول
ریزش بورس ادامه دارد ؛ افت 85 هزار واحدی شاخص بورس
فصل دوم: «شنبه آرام؟»، زندگی‌نامهٔ شهید «دکتر محسن فخری‌زاده» از زبان همسر شهید
پزشکیان روز ملی ژاپن را تبریک گفت
قیمت هرکیلو گوشت مخلوط به یک میلیون و 200 هزارتومان رسید
مصاحبه‌کننده با سفیر آمریکا مجبور به عذرخواهی شد
جزئیات ضرب و شتم مددجوی دارای معلولیت شدید در مرکز مشهد
نسخه اولیه طرح جامع ترافیک تهران توسط شورا رد شد
آمریکا به دنبال ثبات است یا بازطراحی مرزها؟
قیمت گوشت قرمز امروز 3 اسفند 1404 + جدول