×
اجتماعی
شناسه خبر : 267230
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/15 ساعت 18:53
دبیر هیأت عالی گزینش کشور: 99.2 داوطلبان در گزینش تایید می‌شوند

دبیر هیأت عالی گزینش کشور: 99.2 داوطلبان در گزینش تایید می‌شوند

دبیر هیأت عالی گزینش کشور ضمن اشاره به اینکه نهاد گزینش یک نهاد حذفی نیست، گفت: به طور معمول و براساس آمارها 99.2 درصد داوطلبان در گزینش تأیید می‌شوند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: محمد شهاب جلیلوند روز دوشنبه در اجلاس مدیران هسته‌های گزینش دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در ستاد وزارت بهداشت، افزود: عملکرد نهاد گزینش دبا بیان اینکه طی یک سال گذشته در برخی دستگاه‌ها از جمله وزارتخانه های آموزش‌ و پرورش و بهداشت کم‌نظیر است.

به گفته وی، در آغاز مسئولیت تیم جدید در هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، بیش از هزار پرونده بلاتکلیف وجود داشت که برخی از آن‌ها سال‌ها معطل مانده بودند، اما امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که این عدد به صفر رسیده است.

جلیلوند کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های گزینشی به کمتر از ۱۰ روز را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این دوره دانست و افزود: البته سرعت، تنها معیار نیست؛ آنچه اهمیت بیشتری دارد دقت، انصاف و التزام به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) است؛ همان فرمانی که تأکید می‌کند ملاک، حال فعلی افراد است.

دبیر هیأت عالی گزینش کشور با انتقاد از نگاه‌های تنگ‌نظرانه در برخی فرآیندهای گزینشی، تصریح کرد: نمی‌توان آینده فرزندان مردم را با معیارهای سطحی، ظاهربینانه یا خطاهای کوچک گذشته قضاوت کرد، گزینش‌گران باید اخلاق‌مدار، سعه‌صدرمند و اهل همدلی با مردم باشند.

وی با اشاره به آموزه‌های مکتب امام حسین(ع) گفت: کشتی انقلاب اسلامی باید همانند سفینه‌الحسین، وسیع و امن باشد؛ کشتی‌ای که همه در آن جا می‌شوند. این نگاه، هم ریشه در دین دارد و هم در اصل ۱۹ قانون اساسی.

جلیلوند از بازنگری در ضوابط و معیارهای گزینش خبر داد و افزود: در معیارهای جدید، حس میهن‌دوستی جایگاه ویژه‌ای یافته و برای آن امتیاز مشخص در نظر گرفته شده است؛ موضوعی که به‌ویژه پس از وقایع جنگ ۱۲ روزه، اهمیت آن بیش از پیش روشن شد.

وی همچنین با اشاره به حمایت‌های دولت و رئیس‌جمهور از نهاد گزینش، گفت: اگر این حمایت‌ها و نگاه مثبت مقام معظم رهبری نبود، بسیاری از اصلاحات امروز ممکن نمی‌شد.

دبیر هیأت عالی گزینش کشور با ارائه آمار عملکردی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته، حدود ۹۸ هزار پرونده بدون رد صلاحیت و از طریق گفت‌وگو، ارشاد یا اخذ تعهد تعیین تکلیف شده است، در مجموع تنها هشت‌دهم درصد داوطلبان موفق به دریافت تأیید نهایی نمی‌شوند؛ آماری که خلاف تصور رایج جامعه است.

وی همچنین از رونمایی «دستنـامه کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» خبر داد و گفت: این دستنامه، هم استانداردی برای مصاحبه‌گران است و هم مسیر مطالعاتی روشنی برای داوطلبان فراهم می‌کند تا با آمادگی وارد فرآیند گزینش شوند.

جلیلوند به تحولات فناورانه در نهاد گزینش اشاره کرد و افزود: سامانه استعلامات که پیش‌تر ماه‌ها زمان می‌برد، اکنون در چند دقیقه انجام می‌شود. همچنین سامانه «پیشخوان گزینش» با هدف حذف مراجعات حضوری و تسهیل امور داوطلبان راه‌اندازی شده و به‌زودی به‌صورت فراگیر در دستگاه‌ها اجرایی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد