×
سیاسی
شناسه خبر : 267177
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/15 ساعت 14:54
عارف: مردم صف خود را از آشوبگران جدا کردند

عارف: مردم صف خود را از آشوبگران جدا کردند

معاون اول رئیس‌جمهور از جدیت دولت در پاسخگویی به مطالبات مردم و حل بحران آب و معیشت خبر داد و تاکید کرد مردم صف خود را از آشوبگران جدا کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش‌های دولت در جهت پاسخگویی به مطالبات مردم، تاکید کرد که به زودی گزارشی از سوی نهادهای مسئول در خصوص نفوذی‌هایی که خود را پشت اعتراضات مردم و بازاریان مخفی کرده بودند، منتشر خواهد شد. وی همچنین بیان کرد که جوانان و مردمی که اعتراضاتی داشتند، صف خود را از اغتشاشگران و آشوبگران جدا کردند.

در جلسه شورای عالی آب، که وزرای نیرو و جهاد کشاورزی و مسئولان دیگر دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، «محمدرضا عارف» از همدلی و همکاری مردم در مدیریت بحران آب کشور قدردانی کرد و گفت: وزیر نیرو در گزارش‌های مختلف از وضعیت سدها و همکاری مردم در صرفه‌جویی مصرف آب، که باعث عبور از بحران آبی در کلان‌شهرها و برخی مناطق کشور شد، اطلاع‌رسانی کرده است.

مدیریت بحران آب و ناترازی برق

عارف با اشاره به پیش‌بینی‌های گذشته درباره بحران آب در ایران، تصریح کرد که کشور باید آمادگی لازم برای مقابله با تنش‌های آبی را داشته باشد. وی تاکید کرد که با وجود بارش‌های اخیر، مشکلات آب همچنان به قوت خود باقی است و برای مقابله با آن، مدیریت مصرف در تمام بخش‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

وی افزود که در قانون برنامه هفتم پیش‌بینی‌های خوبی برای مقابله با بحران آب در نظر گرفته شده است، اما مهم‌ترین راهکار، مدیریت مصرف به ویژه در بخش خانگی است. همچنین عارف از وزارت جهاد کشاورزی برای تلاش‌های آن در مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی قدردانی کرد و بر لزوم تغییر روش‌های سنتی استفاده از آب در این بخش تأکید کرد.

حل بحران آب با استفاده از آب‌های نامتعارف

عارف درباره حل مشکل آب برای بخش‌های صنعتی و کشاورزی از طریق استفاده از آب‌های نامتعارف نظیر آب‌های دریا و آب‌های شور صحبت کرد و افزود: وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده است و بخش صنعت هم گام‌های بلندی در انتقال آب از دریا به فلات مرکزی ایران برداشته است. وی بر لزوم تکمیل و بهره‌برداری از خطوط انتقال آب با سرعت بیشتر تاکید کرد.

انتقاد از بخشی‌نگری در مدیریت منابع آب

معاون اول رئیس‌جمهور به انتقاد از برخی اظهارنظرهای مدیران محلی که به بخشی‌نگری در موضوع آب پرداخته‌اند، پرداخت و آن را ضد امنیت ملی دانست. وی تاکید کرد که منابع زیرزمینی باید به عنوان «انفال» در نظر گرفته شود و برای استفاده عادلانه از این منابع باید در چارچوب ضوابط و قوانین ملی اقدام شود.

عارف همچنین از دولت‌ها و مسئولان خواست که در تقسیم‌بندی منابع آب توجه ویژه‌ای به مسائل ملی و فرااستانی داشته باشند و منابع زیرزمینی را به گونه‌ای مدیریت کنند که به نفع کل کشور باشد.

تعهد دولت به پاسخگویی به مطالبات مردم

عارف در بخشی از سخنان خود با اشاره به اعتراضات اخیر مردم در کشور، بیان کرد: دولت در مسیر پاسخ به مطالبات مردم، از جمله مسائل اقتصادی و معیشتی، گام‌های موثری برداشته است. وی گفت که دولت چهاردهم تمام تلاش خود را برای ساماندهی یارانه‌ها و پاسخگویی به مشکلات معیشتی مردم انجام می‌دهد. همچنین، در طرح معیشتی جدید، یارانه کالاهای اساسی به انتهای زنجیره منتقل شده است تا رفاه بیشتری برای مردم فراهم شود.

آینده بحران آب و مدیریت منابع

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تعاملات دیپلماتیک دولت با کشورهای همسایه در خصوص حقابه‌های مرزی و برنامه‌ریزی برای انتقال آب، خاطرنشان کرد که دولت به طور جدی به دنبال حل بحران آب است و در آینده نزدیک، گزارش‌هایی از اقدامات انجام شده در این راستا ارائه خواهد داد.

عارف همچنین از تولید کولرهای آبی جدید برای صرفه‌جویی در مصرف آب و برق در تابستان خبر داد و بیان کرد که این کولرها علاوه بر کاهش مصرف آب، به کاهش مصرف برق نیز کمک خواهند کرد.

مردمی که اعتراضات داشتند، صف خود را از آشوبگران جدا کردند

عارف با اشاره به اعتراضات اخیر و نقش مردم در تفکیک صف خود از آشوبگران، گفت که توطئه دشمن به سرعت افشا شد و مردم در این زمینه هوشیاری خود را نشان دادند. وی افزود که دولت به مطالبات مردم در همه زمینه‌ها توجه دارد و در مسیر رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی گام برداشته است.

گزارش‌های جدید و طرح‌های آبی کشور

در ادامه جلسه، گزارش‌های هواشناسی کشور و وضعیت طرح‌های اضطراری تامین آب شرب کشور در سال جاری و آینده ارائه شد. همچنین، کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گزارشی از آسیب‌شناسی مدیریت منابع آب کشور به جلسه ارائه کرد.


نظرات

آخرین اخبار
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت
باند سارقان حرفه‌ای منازل در تهران منهدم شد
اعلام ساعت فعالیت کتابخانه ملی
نخست وزیر پاکستان از دیدارش با عراقچی چه گفت؟
جفری ساکس: تشدید جنگ، اقتصاد جهانی را نابود می کند
مدل جدیدی از دیپ‌سیک با تمرکز بر کدنویسی معرفی شد
سفیر ایران در هند: تهران همچنان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند
بارگیری 3 ابرنفت‌کش VLCC در جزیره خارگ
کرملین از ادامه عرضه نفت روسیه خبر داد
احتمال وجود مهمات عمل‌نکرده در مناطق کوهستانی همدان
کارت امید مادران امسال به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
احتمال افزایش قیمت بلیت بریتیش ایرویز با بحران سوخت
نورنما | به ساحت مقدس ماکان نصیری و خانواده‌اش...
حماس خواستار ورود جامعه جهانی برای توقف کشتارها در غزه شد
درخشش ملی پوش شنا در عمان با رکوردشکنی جدید
دستگیری قاتل و عامل نزاع منجر به قتل در همدان
هر دو مسیر تونل نیایش مسدود شد
اولین حریف تیم ملی فوتبال ایران کدام تیم است؟
گلدمن ساکس: احیای تولید نفت خلیج فارس، ماه‌ها زمان می‌برد
هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا؛ دست از دزدی دریایی بردارید
روسیه به دنبال خط جایگزین برای انتقال نفت قزاقستان به آلمان
هشدار اس‌اندپی: افت تقاضای نفت در خاورمیانه و آسیا در سه‌ماهه دوم 2026
ورود نخستین گروه از زائران بیت‌الله الحرام به مدینه ‌
هزینه سنگین جنگ برای آمریکا؛ تاکنون بیش از 60 میلیارد دلار
رمزگشایی از سفر دوره‌ای عراقچی در میانه آتش بس شکننده
8 تکواندوکار به اردوی تیم ملی بانوان دعوت شدند
اتمام حجت کاظمی؛ مدارس پیش‌از آغاز سال تحصیلی بازسازی شوند
درخواست مجوز ثبت سفارش بدون انتقال ارز برای کالاهای اساسی
تجلیل از پرستار فداکار ندا سلیمی به‌خاطر نجات سه نوزاد در بمباران
واکنش هنرمندانه راغب به حاشیه سس‌پاشی علیه رضا پهلوی
معاریو: وضعیت جسمانی نتانیاهو بر تصمیمات جنگی سایه انداخته است
فدراسیون فوتبال خطاب به ترامپ: شما چه کاره هستید که فکر کنید؟
پاکستان: تلاش برای تسهیل روند دیپلماتیک تهران–واشنگتن ادامه دارد
پزشکیان: آمریکا از شکست در طبس و جنوب اصفهان باید درس عبرت بگیرد