نورنیوز-گروه بین الملل: رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه، در جریان یک تماس تلفنی با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، بر پیگیری دقیق تحولات جاری در سومالی و یمن تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که اردوغان در این تماس تلفنی با بن سلمان تصریح کرده است: «حفظ تمامیت ارضی سومالی و یمن برای ثبات منطقهای امری حیاتی و بسیار مهم است.»
رئیسجمهور ترکیه همچنین در گفتوگو با ولیعهد عربستان درباره مسائل منطقهای و بینالمللی تبادل نظر کرد و بر آمادگی ترکیه برای مشارکت در تلاشها به هدف آشتی دادن طرفهای درگیر در یمن تأکید نمود.
پیشتر، رجب طیب اردوغان اسرائیل را به دلیل به رسمیت شناختن «سومالیلند» در شمال سومالی به عنوان یک کشور مستقل، متهم به بیثبات کردن منطقه کرده بود. این اقدام تلآویو با محکومیت شدید کشورهای عربی و اسلامی روبهرو شد و آنها آن را نقض تمامیت سومالی و تهدیدی برای ثبات منطقهای دانستند. همچنین، تصمیم اسرائیل با تظاهرات در منطقه سومالیلند همراه بود، جایی که معترضان با اهتزاز پرچم فلسطین مخالفت خود با تجزیه را اعلام کردند.