×
اجتماعی
شناسه خبر : 267102
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/15 ساعت 10:27
برخی استان‌ها همچنان در وضعیت قرمز آنفلوآنزا

برخی استان‌ها همچنان در وضعیت قرمز آنفلوآنزا

برخی استان‌های ایران همچنان در وضعیت قرمز آنفلوآنزا قرار دارند، اما پیش‌بینی می‌شود موج سرشکن این بیماری تا اوایل بهمن ماه تقریبا مهار شود و خدمات درمانی به شرایط پایدار بازگردد.

نورنیوز-گروه اجتماعی:رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد که موج سرشکن آنفلوآنزا در ایران تا اوایل بهمن ماه تقریبا کنترل خواهد شد، اما این بیماری تنها به موج فعلی محدود نمی‌شود و موج‌های بعدی نیز ممکن است رخ دهد.

دکتر حسین کرمانپور گفت: «روال اوج آنفلوآنزا در بسیاری استان‌ها از ابتدای دی ماه کاهشی شده، اما کاهش موج آن برای تمام استان‌ها صدق نمی‌کند و برخی استان‌ها همچنان در وضعیت قرمز قرار دارند.» او افزود که استان‌های در وضعیت قرمز عمدتاً مسافرپذیر هستند و به همین دلیل موج بیماری با کمی تاخیر به سایر استان‌ها منتقل می‌شود.

وی درباره پایان موج سرشکن آنفلوآنزا توضیح داد: «براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، موج سرشکن آنفلوآنزا را تا اول بهمن ماه تقریبا تمام می‌کنیم و وارد فاز پایدار می‌شویم.» کرمانپور تصریح کرد که در فاز پایدار، کیفیت ارائه خدمات درمانی ارتقا می‌یابد و میزان ابتلا کاهش می‌یابد. او اضافه کرد: «استان‌های قم و خراسان رضوی جزو استان‌های مسافرپذیر کشور هستند اما به دلیل اینکه مردم، نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند شرایط خوب است.»

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت همچنین درباره ادامه موج‌های آنفلوآنزا گفت: «قاعدتا پس از این موج، با موج‌های دیگر نیز روبرو می‌شویم. این احتمال وجود دارد که شدت موج در یک استان بیشتر و در استان دیگر کمتر باشد.» او به مردم توصیه کرد که چهار نکته بهداشتی شامل شستن دست‌ها، ماسک زدن در مناطق شلوغ، تهویه مناسب فضاهای پرتردد و استراحت کافی هنگام ابتلا به علائم را رعایت کنند.

دکتر کرمانپور درباره علائم آنفلوآنزا افزود: «اغلب افرادی که گرفتار آنفلوآنزا می‌شوند، تب بالای ۳۸ درجه، بدن درد، سوزش چشم، عطسه، سرفه و آبریزش بینی و گلودرد را تجربه می‌کنند.» وی توضیح داد که شدت گلودرد در بیماران متفاوت است و برخی نیز علائم گوارشی دارند، اما عوارض گوارشی این بیماری زیاد نیست. او از کارفرمایان خواست با بیماران همکاری کنند و چند روز مرخصی برای آنها در نظر بگیرند تا از انتقال بیماری به افراد سالم جلوگیری شود.

کرمانپور در پایان درباره پیش‌بینی موج‌های بعدی اظهار کرد: «براساس تجربه سال‌های گذشته در سطح ملی و بین‌المللی، یک موج سرشکن در فصل سرد را تجربه می‌کنیم. پایداری شرایط در مولفه‌هایی مانند بهبود کیفیت خدمات درمانی، کاهش ازدحام جمعیت و تهویه مناسب ریشه دارد.» وی افزود که با کاهش دما از اول آذر تا اوایل بهمن، برخی استان‌ها موج خفیف‌تری خواهند داشت و شرایط جغرافیایی باعث کاهش شدت موج‌های بعدی می‌شود.


اخبار مرتبط
هشدار آنفلوآنزا در 5 استان
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 08:40
هشدار آنفلوآنزا در 5 استان
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد کشور قله موج آنفلوآنزا را پشت سر گذاشته شده، اما هنوز 5 استان در وضعیت هشدار قرار دارند.
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
جمعه 1404/09/07 ساعت 07:07
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
با افزایش موارد ابتلا به آنفولانزا، نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد تفاوت هورمون‌های جنسی در زنان و مردان می‌تواند شدت علائم را تغییر دهد. استروژن با تقویت ایمنی زنان به بهبود سریع‌تر کمک می‌کند، در حالی‌که مردان به‌دلیل نبود این اثر حمایتی معمولاً دوره بیماری سخت‌تری را پشت سر می‌گذارند.
ظهور آنفولانزای جهانی جدید؛ هشدار درباره اثربخشی ناقص واکسن
دوشنبه 1404/09/03 ساعت 09:09
ظهور آنفولانزای جهانی جدید؛ هشدار درباره اثربخشی ناقص واکسن
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره شیوع گونه تازه‌ای از آنفولانزا هشدار داد و گفت واکسن‌های فعلی توان 100 درصدی برای مقابله با این ویروس ندارند. او تأکید کرد این نوع آنفولانزا ساختار متفاوتی دارد و به‌زودی جهانی و همه‌گیر خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
دستگیری شخصی مرتبط با ترور سیدحسن نصرالله در لبنان
رایزانی ایران و روسیه درباره تحولات منطقه‌ای و روابط دوجانبه
لویت: ویتکاف و کوشنر در مذاکره با ایران شرکت می‌کنند
ایران موشک فراصوت «خرمشهر-4» را هم‌زمان با رونمایی از یک شهر موشکی به نمایش گذاشت
تصادف مرگبار در محور میامی به سبزوار +آمار فوتی و مصدومین
المیادین: مذاکرات عمان فقط با موضوع هسته‌ای خواهد بود
نایب قهرمانی ایران در رقابت های کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی
ترامپ: اوکراین و روسیه به دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ نزدیک شده‌اند
حسن یزدانی به نقره بسنده کرد
عراقچی با پشتوانه ملی وارد مذاکرات می شود
بقائی: مذاکرات مسقط با اقتدار و برای تفاهم عادلانه و شرافتمندانه است
رهبر انصارالله یمن: تجاوزهای رژیم صهیونیستی نباید به مساله‌ای عادی تبدیل شود
عراقچی عازم مسقط شد
عظیمی به مدال طلای تورنمنت کرواسی رسید
جنایت هولناک خانوادگی در سمیرم/قتل پدرزن به دست داماد
فرانسه از دیپلماسی با ایران حمایت کرد
تعرفه واردات خودرو ایرانیان خارج از کشور تا پایان سال 1405 اعلام شد
میدری: اقتصاد کشور با برخی ناکارآمدی‌ها مواجه است/ رئیس جمهور مصمم بر اصلاحات اقتصادی
دفاع چین از حق هسته‌ای ایران
اصلاحات مهم دستورالعمل معاملات ارز تجاری ابلاغ شد
کوبا: آماده گفت‌وگو با آمریکا بر سر هر موضوعی هستیم
فردا در ورامین عزای عمومی اعلام شد
ادعای حمله روسیه به اروپا «احمقانه» است
مسکو به تمام مفاد معاهده راهبردی با ایران پایبند است
تداوم سرمای زمستانی با بارش‌های پراکنده در مازندران
دریابان‌ شمخانی با حکم رئیس‌جمهور دبیر شورای دفاع شد؛ تمرکز ویژه کشور بر تهدیدات نوظهور
216 تروریست در بلوچستان پاکستان کشته شدند
دستگیری 4 تبعه چینی در فرانسه به اتهام جاسوسی نظامی
ساپینتو: از این برد خوشحال نیستم
بحث موشکی و گروه‌های مقاومت خط قرمز است
الجولانی: زمان انتقام از حزب‌الله فرا رسیده است
سیل ویرانگر در شمال غربی مراکش
صدور کارت سوخت هوشمند المثنی فقط از طریق دفاتر پلیس +10
«اسکورت» به سانس فوق‌العاده رسید
ترامپ: ایران در حال مذاکره است
استقلال 3- 2 شمس‌آذر ؛ آبی ها به صدر نزدیک شدند
اتحاد ایران و روسیه اتحادی مستحکم است
رادان: جوانان حتی آنها که اعتراض داشتند به راهیان نور بیایند
کشف بیش از 9 هزار قلم داروی قاچاق در مترو
بازداشت 56 عنصر اصلی اغتشاشات دیماه خراسان شمالی
آمریکا و روسیه در آستانه توافق بر تمدید غیررسمی پیمان استارت نو
اندونزی با عبور از ژاپن حریف ایران در فینال شد
اتحادیه اروپا: حل دیپلماتیک پرونده هسته‌ای ایران ضروری است
مبلغ وام ازدواج در سال 1405 مشخص شد
از مذاکرات دو طرف ایرانی و آمریکایی استقبال می کنیم
سانچز: در محدودیت شبکه‌های اجتماعی عقب‌نشینی نمی‌کنیم
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در عمان قیمت‌ نفت را پایین کشید
نقض 1,520 باره آتش‌بس توسط اسرائیل
یخ جشنواره فجر با فیلم های داغ آب شد
سرما در تهران ماندگار می‌شود