×
ورزشی
شناسه خبر : 267090
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/15 ساعت 09:39
بیانیه تند استقلال خوزستان علیه حجت احمدی و باشگاه پیکان

بیانیه تند استقلال خوزستان علیه حجت احمدی و باشگاه پیکان

باشگاه استقلال خوزستان با صدور بیانیه‌ای مفصل، اقدامات حجت احمدی و باشگاه پیکان را غیرقانونی دانست و از ثبت شکایت رسمی و پیگیری کامل حقوقی تا اعمال مجازات‌های قانونی خبر داد.

نورنیوز-گروه ورزشی: باشگاه استقلال خوزستان با صدور بیانیه‌ای مفصل، موضع رسمی خود را درباره اقدامات حجت احمدی، بازیکن این تیم، و باشگاه پیکان تهران اعلام و از پیگیری جدی حقوقی این پرونده خبر داد.

 باشگاه استقلال خوزستان بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال خوزستان با ابراز تأسف عمیق و در عین حال با اعتراض شدید، صریح، مستند و قاطع، اقدام آشکارا غیرقانونی، غیراخلاقی و مغایر با مقررات داخلی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و مقررات الزام‌آور فیفا را که از سوی باشگاه پیکان تهران و بازیکن متخلف، آقای حجت احمدی، صورت گرفته است، به اطلاع افکار عمومی، فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و کلیه نهادهای نظارتی ذی‌ربط می‌رساند.

بر اساس اسناد و مدارک رسمی، معتبر و غیرقابل انکار، بازیکن نامبرده در زمان هرگونه مذاکره، توافق، انعقاد قرارداد و حتی حضور در تمرینات باشگاه پیکان تهران، دارای قرارداد حرفه‌ای معتبر، لازم‌الاجرا و ثبت‌شده با باشگاه استقلال خوزستان بوده است. کلیه تعهدات مالی، حقوقی، قراردادی و قانونی این قرارداد از سوی باشگاه استقلال خوزستان به‌طور کامل، منظم و بدون هیچ‌گونه قصور انجام شده و هیچ رأی، فسخ قانونی، توافق دوجانبه یا رضایت‌نامه‌ای که مجوز خروج بازیکن از قرارداد را فراهم آورد، وجود نداشته است.

با وجود این، بازیکن مذکور بدون طی فرآیند قانونی فسخ قرارداد، بدون دریافت رضایت‌نامه رسمی از باشگاه استقلال خوزستان و در اقدامی عامدانه و آگاهانه، وارد مذاکره و عقد قرارداد با باشگاه پیکان تهران شده و در ادامه، در تمرینات آن تیم نیز حضور یافته است. این رفتار، نقض صریح مقررات نقل‌وانتقالات فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و مقررات وضعیت و انتقال بازیکنان فیفا محسوب می‌شود و مستندات تصویری و ویدیویی این تخلفات به‌طور کامل موجود بوده و در صورت لزوم بدون هیچ‌گونه ملاحظه‌ای در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار خواهد گرفت.

مطابق مقررات فدراسیون فوتبال و به‌ویژه مواد مرتبط با نقل‌وانتقالات و همچنین مواد 13، 14 و 17 مقررات وضعیت و انتقال بازیکنان فیفا، هرگونه مذاکره، توافق یا انعقاد قرارداد با بازیکن دارای قرارداد معتبر، بدون رضایت کتبی باشگاه طرف قرارداد، تخلف انضباطی و حقوقی محسوب شده و علاوه بر بازیکن، باشگاه اغواکننده را نیز با مسئولیت تضامنی و مجازات‌های مشخص مواجه می‌سازد.

اقدام باشگاه پیکان تهران با توجه به علم و آگاهی کامل از وضعیت قراردادی بازیکن، مصداق روشن اغوای بازیکن تحت قرارداد، مداخله غیرقانونی در روابط قراردادی باشگاه‌ها و اخلال در نظم حقوقی فوتبال کشور است.

نکته تأسف‌بارتر آن‌که این رفتار غیرحرفه‌ای برای نخستین بار از سوی باشگاه پیکان تهران در قبال بازیکنان باشگاه استقلال خوزستان رخ نمی‌دهد...

بر این اساس، باشگاه استقلال خوزستان اعلام می‌دارد شکایت رسمی، مستند و کامل خود را به فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ، کمیته انضباطی و کمیته تعیین وضعیت بازیکنان ارائه نموده و تا صدور رأی قطعی، اعمال کامل و قاطع کلیه مجازات‌های قانونی از جمله محرومیت حداقل چهارماهه بازیکن متخلف، بسته شدن دو پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه پیکان تهران و سایر تبعات انضباطی و مالی مقرر در قوانین را با جدیت و بدون هیچ‌گونه عقب‌نشینی پیگیری خواهد نمود.

باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال خوزستان با صراحت اعلام می‌کند که دوره اغماض، سکوت و چشم‌پوشی به پایان رسیده و از این پس با هرگونه تخلف مشابه، برخوردی قاطع، حقوقی، قانونی و بدون هیچ‌گونه ملاحظه صورت خواهد گرفت. مسئولیت کامل تمامی تبعات حقوقی، انضباطی و اعتباری این پرونده، تماماً و منحصراً بر عهده بازیکن متخلف و باشگاه پیکان تهران خواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
مصر برای صرفه‌جویی در انرژی محدودیت‌های جدید اعمال کرد
میزان حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در سال 1405 اعلام شد
تمدید مهلت ثبت و ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی زمستان 1404 و بهار 1405
بازگشایی بازار سهام منوط به بررسی شرایط و تصویب شورای عالی بورس است
وزارت دفاع: امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس برقرار است
ترخیص کافی برنج و منطقی‌تر شدن قیمت‌ها در بازار
شرایط جنگی نباید خللی در اجرای صحیح قوانین ایجاد کند
قالیباف: دنیا اثرات درخشان شهید تنگسیری را در تنگه هرمز می‌بیند
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
رهبر انقلاب: شهادت فرزند دلیر تنگستان، سند افتخاری عظیم محسوب می‌شود
مشکل چک‌های برگشتی و انسداد حساب‌ها به‌زودی حل می‌شود
حمله پهپادی به ایستگاه رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات
دو زخم ماندگار از این 5 کشور عربی در حافظه ایرانیان
هاآرتص: معاون ترامپ خواهان پایان فوری جنگ با ایران است
بازار میوه شب عید با وجود شرایط جنگی با ثبات نسبی همراه بود
وزیر راه: ترخیص کالاهای اساسی و جابه‌جایی مسافران بدون وقفه ادامه دارد
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون دوشنبه 10 فروردین+جدول پخش
پزشکیان: شهید تنگسیری اقتدار نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس را ارتقا داد
همراهی پنهان یا بی‌طرفی نمایشی؟
اصابت 10 موشک به پالایشگاه نفت حیفا به‌گزارش رسانه‌های اسرائیلی
از خاکریز تا موج؛ قصه مردی که دریا شد
عارف: دشمنان اکنون برای مذاکره درباره تنگه هرمز التماس می‌کنند
استاندار تهران: بیش از 94 درصد داوطلبان انتخابات شوراها تأیید صلاحیت شدند
صدور توقیف اموال 17 عنصر وطن‌فروش خارج‌نشین در مشهد
برگزاری ادامه لیگ برتر از اردیبهشت به‌صورت متمرکز
دانشگاه آزاد: کلاس‌های آموزشی از 15 فروردین غیرحضوری برگزار می‌شود
جنگ، ایرانیان را حول دفاع از کشور متحد کرده است
بقایی در پاسخ به "نورنیوز": مهمترین اولویت امروز کشور، فقط تمرکز بر دفاع همه جانبه است
ترامپ قطعاً بازنده جنگ با ایران است
شگفتانه‌های جنگ رمضان
وزرای علوم و بهداشت حمله به دانشگاه‌های ایران را محکوم کردند
شوک نفتی تنگه هرمز به‌سمت غرب در حال حرکت است
98 درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود
همکاری با دشمن در شرایط جنگی مستوجب مجازات قانونی است
بیانیه سپاه پاسداران بمناسبت شهادت دریابان پاسدار، شهید علیرضا تنگسیری
مسیر تنبیه کامل متجاوزان را با تمام قوا ادامه می‌دهیم
نورنما | اونها نمونه های باورنکردنی برای جهان هستند...
ریزش سنگین بورس امارات
تداوم حملات حزب الله علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی
توقف فعالیت در بندر جبل‌علی تأثیری بر تجارت خارجی ایران ندارد
بحران انرژی ژاپن؛ توکیو خواهان مذاکره سطح بالا با تهران
پارلمان بریتانیا: عصر اعتماد مطلق به آمریکا پایان یافته است
نامه رئیس فدراسیون فوتبال ایران به فیفا
در زرورق دفاع از نظام، پیچیده اند
جنگ تحمیلی علیه ایران؛ هرج و مرج در بازارهای مالی جهان
مدارس تا ایجاد شرایط پایدار، غیرحضوری است
نشانه‌های شکست آمریکا
افشاگری نیویورک تایمز از پشت پرده جنایات آمریکا در اولین روز جنگ علیه ایران
نحوه برگزاری آزمون‌ها به شرایط امنیت و سلامت بستگی دارد
بروجردی: عضویت ایران در NPT دیگر موضوعیتی ندارد