×
ورزشی
شناسه خبر : 267051
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/14 ساعت 22:29
درخواست‌ها برای سلب میزبانی جام جهانی از آمریکا

پایگاه خبری «اخبار لیبی»:

درخواست‌ها برای سلب میزبانی جام جهانی از آمریکا

به نوشته یک نشریه لیبی، درخواست ها برای لغو میزبانی آمریکا در جام‌جهانی 2026 پس از عملیات نظامی در ونزوئلا و دستگیری نیکولاس مادورو رئیس جمهور این کشور و همسرش شدت گرفته است و خطر تحریم از سوی تیم‌های بزرگ آمریکای جنوبی جدی به نظر می‌رسد.

نورنیوز-گروه ورزشی:به گزارش  پایگاه خبری «اخبار لیبی»، فشار جهانی برای لغو میزبانی آمریکا در جام‌جهانی ۲۰۲۶ پس از عملیات نظامی در ونزوئلا و اعلام رسمی «دونالد ترامپ» مبنی بر دستگیری «نیکولاس مادورو» و همسرش در پی حمله گسترده ارتش آمریکا به ونزوئلا، شدت گرفته است.

به نوشته این نشریه، بسیاری از کشورها و کاربران شبکه‌های اجتماعی خواستار لغو میزبانی آمریکا در جام‌جهانی فوتبال ۲۰۲۶ و حتی تحریم المپیک لس‌آنجلس شده‌اند.

اخبار لیبی اضافه کرد: صدای اعتراضات در سراسر جهان علیه سیاست‌های آمریکا بلند شده و درخواست‌ها برای مجازات این کشور از سوی فیفا و کمیته بین‌المللی المپیک شدت یافته است.

در شب سوم ژانویه، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ارتش این کشور حمله هوایی گسترده‌ای به ونزوئلا انجام داده است و نیکولاس مادورو رئیس‌جمهور این کشور را به همراه همسرش «سیلیا فلورِس» بازداشت و به آمریکا منتقل کرده است.

ساعاتی بعد، «پامیلا بوندی» دادستان کل آمریکا در شبکه‌های اجتماعی خبر داد که اتهامات رسمی علیه مادورو و فلورِس مطرح شده است و آنان به‌ زودی در دادگاه منطقه جنوبی نیویورک محاکمه خواهند شد.

بر اساس این گزارش، واکنش کشورهای همسایه ونزوئلا و دیگر دولت‌های آمریکای جنوبی به این اقدام آمریکا بسیار شدید بود و علاوه بر انتقادهای سیاسی، موجی از درخواست‌ها برای لغو حق میزبانی جام‌جهانی ۲۰۲۶ از آمریکا و حتی محرومیت تیم ملی این کشور از حضور در رقابت‌ها به راه افتاده است.

به نوشته اخبار لیبی، در غیر این صورت، بسیاری از هواداران فوتبال و مسئولان کشورهای آمریکای جنوبی خواستار تحریم مسابقات شدند و کارزار لغو میزبانی آمریکا از جام جهانی فوتبال در شبکه های اجتماعی راه اندازی شد و تنها در چند ساعت هزاران حامی پیدا کرد.

اخبار لیبی با اشاره به اینکه از قاره‌های مختلف نیز صداهای مشابهی شنیده شده است، افزود: کاربران شبکه‌های اجتماعی از فیفا و کمیته بین‌المللی المپیک پرسیده‌اند چرا در برابر اقدامات آمریکا سکوت کرده‌اند و چرا ورزشکاران آمریکایی همچنان اجازه دارند زیر پرچم این کشور در مسابقات بین المللی حاضر شوند.

جام‌جهانی ۲۰۲۶ قرار است از ۱۱ ژوئن تا ۱۹ ژوئیه در آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار شود و از میان ۱۶ شهر میزبان، ۱۱ شهر در آمریکا قرار دارند و ۷۸ مسابقه از مجموع ۱۰۴ بازی این مسابقات در این کشور برگزار خواهد شد.

این گزارش اشاره کرد که تغییر محل میزبانی مسابقات جام جهانی در کمتر از ۶ ماه بسیار دشوار است، اما بسیاری معتقدند در شرایط کنونی نمی‌توان از «جشن جهانی فوتبال» سخن گفت.

به نوشته اخبار لیبی، شبکه‌های اجتماعی مملو از پیام‌هایی است که خواستار لغو میزبانی آمریکا هستند و به عنوان نمونه می توان به تعدادی از آنها از جمله کاربر @VickiSalvador اشاره کرد که نوشت: «المپیک لس‌آنجلس را لغو کنید! جام‌جهانی در آمریکا را لغو کنید! جهان باید اقدامات آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کند.»

کاربر دیگری با عنوان @trumpcrapssbeds افزود: «بی‌صبرانه منتظر تحریم جهانی جام‌جهانی و لغو المپیک لس‌آنجلس هستم.» همچنین کاربر دیگری با نام ukulwa۷ این سوال را مطرح کرد که «آیا فیفا میزبان جام‌جهانی را تغییر خواهد داد یا بار دیگر به ترامپ جایزه صلح می‌دهد؟»

کاربری با عنوان @Starbuzz۹۲hihi نیز نوشت: «جامعه جهانی باید قاطعانه جام‌جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا را تحریم کند.»

همچنین ExcellenceToast نوشت: «جام‌جهانی را تحریم کنید و ببینید ترامپ چگونه میلیاردها دلار از دست می‌دهد.» برخی کاربران نیز به «معیارهای دوگانه فیفا و کمیته بین المللی المپیک اشاره کردند و نوشتند: فیفا و کمیته المپیک پیش‌تر روسیه را به دلیل جنگ اوکراین محروم کردند، اما اکنون در برابر اقدام آمریکا سکوت کرده‌اند.

اخبار لیبی با اشاره به اینکه خطر تحریم از سوی تیم‌های بزرگ آمریکای جنوبی جدی به نظر می‌رسد، افزود: این موضوع می‌تواند ضربه‌ای سنگین به فیفا و اعتبار جام‌جهانی وارد کند زیرا کناره گیری ستاره‌های بزرگ فوتبال نه تنها بحران حیثیتی، بلکه فاجعه‌ای مالی برای فیفا خواهد بود؛ عاملی که شاید در تصمیم‌گیری نهایی تعیین‌کننده باشد.


نظرات

آخرین اخبار
درخششی 100 میلیارد برابر خورشید؛ ستاره یا سیاه‌چاله؟
سرکوب احساسات، کرختی عاطفی به همراه دارد
پیشنهاد بغداد برای شورای امنیتی مشترک ایران، عراق و عربستان
چگونه زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» مختل شد؟
وزیر خارجه پاکستان وارد لندن شد
هشدار نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس درباره تخلف شناورها
عراقچی: ایران از لبنان در دفاع از تمامیت ارضی حمایت می‌کند
مخالفت هیأت دولت با طرح مقابله با نفوذ بیگانگان؛ ایرادات جدی دارد
پاسخ دستیار قالیباف به ادعای رئیس مجلس عراق درباره خلیج فارس
مشارکت یا حمایت از جنگ اقتصادی علیه ایران اقدام جنگی تلقی می‌شود
قطعی برق تهران فردا دوشنبه 2 شهریور + لینک
میدری: طرح افزایش مبلغ کالابرگ برای برخی مشمولان آماده شد
زابل زیر غبار؛ سرعت باد به 101 کیلومتر بر ساعت رسید
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + جدول
گزارش خلاصه بازی استقلال و سپاهان امروز یکشنبه در رقابت های لیگ برتر
روزبه چشمی در جمع بزرگان استقلال؛ 200 بازی با پیراهن آبی
ایران با 4 مدال جهانی، چهارم کشتی آزاد جوانان جهان شد
واهمه صهیونیست‌ها از بادبادک‌های کودکان فلسطینی!
تلاش برای خاتمه جنگ علیه ایران
دیدار امنیتی مصر و تشکیلات خودگردان درباره آینده فلسطین
خسروپناه: دانشگاه باید اتاق فکر نظام برای حل مسائل ملی شود
شمس آذر قزوین 0- 2 آلومینیوم اراک/ پیروزی قاطع اراکی‌ها در قزوین
استقلال 2 – 0 سپاهان؛ سپاهان هم حریف استقلال نشد
حملات اسرائیل به غزه؛ چندین فلسطینی زخمی شدند
طلای ثانیه آخری آریا یوشیدا؛ کشتی‌گیر ایرانی‌ژاپنی قهرمان جهان شد
استقلال خوزستان 1-1 نساجی مازندران/اولین امتیاز فصل برای هر دو تیم
ایران، پرونده رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان را با طلا بست
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا دوشنبه 2 شهریور + جدول
رایزنی واشنگتن و مسقط درباره تحولات منطقه
ژنرال آمریکایی: 15 پایگاه در خلیج فارس را از دست دادیم
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه 2 شهریور / طلای 18 عیار در آستانه 22.5 میلیون تومانی
آتلانتیک: از این پس، ایران قدرت برتر غرب آسیاست
هواپیمای شناسایی ترکیه در شمال عراق سقوط کرد
گزارش واشنگتن‌پست از افزایش مشکلات سلامتی ترامپ 80 ساله
رایزنی پشت‌پرده دمشق و تل‌آویو در اردن
تصمیم جدید شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران
جزئیات تغییر مدت اعتبار گذرنامه‌ها
پزشکیان: صرفه‌جویی بنزین از دولت شروع شود
اولین مدال طلای کشتی آزاد جوانان ایران به دست آمد
افشاگری فاکس‌نیوز از مشکل «بالادستی» آمریکا
سردار ابن الرضا:جنگ اخیر مسیر صنعت دفاعی را تغییر داد
سخنگوی سپاه: جنگ اقتصادی، فریب ادراکی دشمن است
بومرنگ ایران، به سوی خود آمریکا بازمی‌گردد
کشتی‌ها در تنگه هرمز مشمول پرداخت هزینه خدمات می‌شوند
آخرین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 8 میلیونی سکه + جدول
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 1 شهریور 1405
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
جنایت هولناک در سیدخندان؛ دو مرد جوان با شلیک گلوله کشته شدند
صعود تیم فوتبال زنان خاتون بم به لیگ قهرمانان آسیا
در کاخ الرفاع منامه چه گذشت؟