×
بین الملل
شناسه خبر : 267005
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/14 ساعت 21:55
ادعای عجیب  روبیو درخصوص ونزوئلا!

ادعای عجیب روبیو درخصوص ونزوئلا!

وزیر خارجه آمریکا پس از حمله به ونزوئلا ادعای عجیبی مطرح کرد و گفت: ما در جنگ با این کشور نیستیم!

نورنیوز- گروه بین الملل: «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه یکشنبه در تازه‌ترین اظهار نظر مدعی شد: «بخش نفت ونزوئلا توسعه نیافته و به کمک زیادی نیاز دارد.»

وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگو با رسانه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» ادعا کرد: «من انتظار دارم تغییرات در مدیریت صنعت نفت به نفع مردم ونزوئلا باشد و قاچاق مواد مخدر را متوقف کند.»

روبیو با طرح ادعایی مبنی بر اینکه ایالات متحده در حال جنگ با سازمان‌های قاچاق مواد مخدر است، نه در جنگ با ونزوئلا، گفت: «درآمدهای نفتی به مردم نمی‌رسد، بلکه غارت می‌شود و به همین دلیل است که ما آن را تحریم کردیم.»

رسانه خبری «بلومبرگ» پیشتر گزارش داد در حالی‌که ادعای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در روز شنبه مبنی بر «اداره کردن» ونزوئلا همچنان باعث سردرگمی و ابهام فراوان در خصوص نیات و مقاصد آمریکا در قبال این کشور حوزه آمریکای لاتین است، یک مقام آمریکایی مدعی شد که «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا از سوی واشنگتن به‌عنوان «مسؤول اداره» ونزوئلا تعیین می‌شود.

مارکو روبیو در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا هدف بعدی دولت ترامپ دولت کوبا است، گفت: «دولت کوبا یک مشکل بزرگ است. فکر می‌کنم آنها در دردسر زیادی هستند. بله. من قصد ندارم با شما در مورد گام‌های آینده‌مان و سیاست‌های فعلی‌مان در این زمینه صحبت کنم. اما فکر نمی‌کنم این موضوع که ما طرفداران محکم رژیم کوبا نیستیم، چیز عجیبی باشد.»

وزیر خارجه آمریکا درخصوص اینکه چه تعداد نیروی آمریکایی در ونزوئلا حضور دارند، تصریح کرد: «ایالات متحده نیروی زمینی ندارد. نیروها حدود ۲ ساعت در ونزوئلا بودند تا مادورو را دستگیر کنند. البته رئیس‌جمهور ایالات متحده دیروز گفت که ما از حضور نیروهای زمینی نمی‌ترسیم. دولت گزینه اعزام نیروی زمینی به ونزوئلا را رد نمی‌کند، اما به اعمال فشار از طریق تحریم نفتی متکی است.»

او همچنین تاکید کرد: «اگر قایق‌های حامل مواد مخدر سعی کنند به سمت ایالات متحده حرکت کنند، ما به هدف قرار دادن آنها ادامه خواهیم داد. ما به توقیف قایق‌هایی که با حکم دادگاه تحریم شده‌اند ادامه خواهیم داد. ما به این کار و احتمالا موارد دیگر ادامه خواهیم داد تا زمانی که مواردی که باید به آنها رسیدگی شود، مورد توجه قرار گیرند.»

روبیو درباره اقدامات آمریکا در ونزوئلا نیز مدعی شد: «اولین گام‌ها، تأمین امنیت منافع ملی ایالات متحده و همزمان چیزی است که به نفع مردم ونزوئلا هم باشد... دیگر قاچاق مواد مخدر نباشد. دیگر حضور ایران و حزب‌الله در آنجا نباشد. دیگر از صنعت نفت برای ثروتمند کردن همه دشمنان ما استفاده نشود.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت: «اکنون افراد دیگری مسئول دستگاه نظامی و انتظامی آنجا هستند؛ آن‌ها باید تصمیم بگیرند که می‌خواهند در چه مسیری حرکت کنند. ما امیدواریم آن‌ها مسیری متفاوت از مسیری که مادورو انتخاب کرد، برگزینند.»

مارکو روبیو درباره «اداره» ونزوئلا هم گفت: «مسئله اداره کردن نیست، بلکه هدایت سیاست‌هاست. ما می‌خواهیم ونزوئلا در مسیری مشخص حرکت کند؛ چون نه‌تنها معتقدیم این مسیر به نفع مردم ونزوئلاست، بلکه در راستای منافع ملی ما نیز قرار دارد. من هم در این مسیر مشارکت خواهم داشت»

او درباره تغییرات در ونزوئلا نیز گفت: «فوری‌ترین تغییرات، آن‌هایی هستند که در راستای منافع ملی ایالات متحده قرار دارند. ما نمی‌توانیم در نیم‌کره خود اجازه دهیم کشوری به محل فعالیت‌های همه دشمنان ما در سراسر جهان تبدیل شود.»


اخبار مرتبط
روبیو در نشست اروپایی درباره اوکراین غایب بود
شنبه 1404/11/25 ساعت 14:31
روبیو در نشست اروپایی درباره اوکراین غایب بود
روزنامه فایننشال تایمز خبر داد که وزیر امور خارجه آمریکا از دیدار با سران کشورهای اروپایی در مورد جنگ اوکراین صرف‌نظر کرد.
اظهارات خصمانه وزیر خارجه آمریکا علیه بغداد
دوشنبه 1404/11/06 ساعت 10:13
اظهارات خصمانه وزیر خارجه آمریکا علیه بغداد
وزیر خارجه آمریکا در تماس با نخست‌وزیر عراق با طرح ادعاهای سیاسی و امنیتی، مواضعی اتخاذ کرد که از نگاه بغداد دخالت مستقیم در امور داخلی کشور محسوب می‌شود.
روبیو: عملیات در ونزوئلا یک
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 14:25
روبیو: عملیات در ونزوئلا یک "عملیات اجرای قانون" بود
مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که عملیات نظامی واشنگتن در ونزوئلا، که به ربودن نیکلاس مادورو منجر شد، یک عملیات اجرای قانون بوده و نه تهاجم به یک کشور دیگر. وی گفت این عملیات نیازی به تایید کنگره نداشت زیرا عملیات دستگیری بوده است.
واکنش عجیب نخست وزیر انگلیس به حمله آمریکا به ونزوئلا!
یکشنبه 1404/10/14 ساعت 17:41
واکنش عجیب نخست وزیر انگلیس به حمله آمریکا به ونزوئلا!
نخست وزیر انگلیس در واکنشی عجیب به حمله آمریکا به ونزوئلا، گفت: برای پایان مادورو اشکی نریختیم!
استقبال تل‌آویو از حمله آمریکا به ونزوئلا و ربودن مادورو
یکشنبه 1404/10/14 ساعت 12:02
استقبال تل‌آویو از حمله آمریکا به ونزوئلا و ربودن مادورو
نخست‌وزیر و وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از عملیات ایالات متحده در ونزوئلا و ربودن رئیس‌جمهور این کشور استقبال کردند و آن را گامی به سوی بازگشت دموکراسی توصیف نمودند.
نظرات

آخرین اخبار
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا