×
بین الملل
شناسه خبر : 266977
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/14 ساعت 17:50
واکنش تند ممدانی به تجاوز اخیر آمریکا به ونزوئلا

واکنش تند ممدانی به تجاوز اخیر آمریکا به ونزوئلا

شهردار جدید نیویورک در واکنش به حمله آمریکا به ونزوئلا گفت: با ترامپ تماس گرفتم و اعلام کردم که من با پیگیری تغییر رژیم و نقض قوانین بین‌المللی و قوانین فدرال مخالفم.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: «زهران ممدانی»، شهردار مسلمان شهر نیویورک در یک کنفرانس مطبوعاتی در واکنش به تجاوز نظامی واشنگتن در روز شنبه علیه ونزوئلا و دستگیر کردن «نیکولاس مادورو»، رئیس جمهور این کشور به دست نظامیان آمریکایی گفت: «ما با رئیس جمهور تماس گرفته و با او صحبت کردم تا مستقیما مخالفت خودم با این اقدام را ثبت کنم.»

ممدانی ادامه داد: «من به رئیس جمهور گفتم با پیگیری تغییر رژیم و نقض قوانین بین‌المللی و قوانین فدرال مخالفم.»

ممدانی که از روز پنجشنبه گذشته رسما کار خود را به عنوان شهردار جدید شهر نیویورک آغاز کرد اطلاعات بیشتری درباره گفت‌وگوی تلفنی خود با ترامپ ارائه نکرد اما به گزارش «ایندیپندنت» دستیاران او گفتند که شروع کننده این تماس ممدانی بوده و گفت‌وگوی طرفین «کوتاه» بوده است.

ممدانی بیان کرد: «من مخالفت خودم را ثبت کردم و روشن ساختم و ما از اینجا به بعد به تماس پایان دادیم.»

ممدانی که یک بار قبلا از رئیس جمهور آمریکا به عنوان «فاشیست» یاد کرده بود همچنین روز شنبه با انتشار پستی در فضای مجازی با تجاوز آمریکا به ونزوئلا و قصد دولت ترامپ برای آنکه نیکولاس مادورو را در بازداشتگاهی در بروکلین نیویورک نگهداری کند، مخالفت کرد.

ممدانی در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «من صبح امروز در جریان دستگیری نیکولاس مادورو و همسرش به دست ارتش آمریکا و برنامه ریزی برای زندانی کردن آنها در بازداشتگاهی فدرال در اینجا در نیویورک قرار گرفتم.»

او در ادامه این پست نوشت: «حمله کردن به صورت یکجانبه به یک کشور مستقل یک اقدام جنگی و نقض قوانین بین‌المللی و قوانین فدرال است.»

او همچنین عنوان کرد: «این پیگیری فاحش تغییر رژیم نه فقط بر آنهایی که در خارج هستند بلکه همچنین مستقیما بر نیویورکی‌ها از جمله ده‌ها هزار ونزوئلایی که این شهر را خانه خودشان می‌خوانند تاثیر می‌گذارد. تمرکز من بر امنیت آنها و امنیت هر نیویورکی بوده و اداره من به رصد وضعیت و صدور رهنمودهای مربوطه ادامه خواهد داد.»

این اولین مورد از اختلاف بین ممدانی و ترامپ از زمان شروع به کار این شهردار جدید شهر نیویورک بوده اما بعید است که آخرین مورد باشد. واشنگتن اعلام کرده قصد دارد مادورو را در دادگاهی در منهتن نیویورک به سبب اتهامات مربوط به مواد مخدر و تسلیحات محاکمه کند و بر اساس گزارش‌ها او احتمال از فردا -دوشنبه- در دادگاه حاضر می‌شود.

ممدانی در ادامه اظهاراتش خطاب به خبرنگاران گفت: «من و رئیس جمهور آمریکا همواره نسبت به نقاط اختلافمان با یکدیگر صادق و صریح بوده‌ایم. نیویورکی‌ها به این خاطر من را انتخاب کردند تا صادق و صریح باشم و همواره درک کنم کار من خدمت کردن به مردمی است که این شهر را خانه خود می‌خوانند.»

به نوشته ایندیپندنت شهردار جدید شهر نیویورک در ادامه اظهاراتش از این صحبت کرد که نمی‌تواند تاثیر چندانی بر اتفاقات مربوط به نیکولاس مادورو داشته باشد.

او بیان داشت: «مسؤولیت من این است که کاری کنم هر اقدامی که دولت فدرال اتخاذ می‌کند کمترین تاثیر را بر زندگی روزمره نیویورکی‌ها داشته باشد.»


اخبار مرتبط
فرمان اجرایی شهردار نیویورک علیه پلیس مهاجرت آمریکا
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 08:59
فرمان اجرایی شهردار نیویورک علیه پلیس مهاجرت آمریکا
شهردار نیویورک، پس از نقل قول از قرآن و سایر متون مذهبی برای دفاع از حقوق مهاجران و با استناد به آموزه‌های اسلامی برای استدلال در مورد رفتار انسانی و حمایت از جوامع مهاجر در ایالات متحده، توجه گسترده‌ای را به خود جلب کرده است.
واکنش شدید اسپانیا به تجاوز آمریکا به ونزوئلا
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 00:50
واکنش شدید اسپانیا به تجاوز آمریکا به ونزوئلا
نخست‌وزیر اسپانیا در پی حمله آمریکا به کاراکاس؛ این اقدام را به شدت محکوم کرد.
نروژ : عملیات نظامی آمریکا مطابق با قوانین بین المللی نیست
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 00:25
نروژ : عملیات نظامی آمریکا مطابق با قوانین بین المللی نیست
در ادامه واکنش‌ها به حمله نظامی آمریکا علیه ونزوئلا، وزیر خارجه نروژ هم به این عملیات واکنش نشان داد.
رسانه‌های عبری: جنگ واقعی در ونزوئلا بر سر نفت است
یکشنبه 1404/10/14 ساعت 10:36
رسانه‌های عبری: جنگ واقعی در ونزوئلا بر سر نفت است
رسانه‌های عبری به نقل از تحلیل‌های خود اعلام کردند که جنگ واقعی در ونزوئلا بر سر منابع نفت است و به گفته آنها، ترامپ از مواد مخدر تنها بهانه‌ای برای محاصره نفت استفاده می‌کند.
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به ونزوئلا
یکشنبه 1404/10/14 ساعت 09:47
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به ونزوئلا
دبیرکل سازمان ملل متحد تحولات اخیر در ونزوئلا و حمله آمریکا به این کشور را "بدعتی خطرناک" توصیف کرد و از طرف‌های مختلف خواست که در راستای احترام به حقوق بشر و حاکمیت قانون وارد گفت‌وگویی فراگیر شوند.
نظرات

آخرین اخبار
توقف پروازها در بن‌گوریون
مشاور امنیت ملی عراق چه پیامی را به قالیباف رساند؟
آخرین خبر از پرونده تکان‌دهنده و 53 میلیون دلاری هاروارد
انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
قالیباف به کربلا رسید
ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
واکنش چین به تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران
شکست کشتی‌گیران ایرانی در رقابت‌های جهانی
رکورد 48 ساعته پلیس؛ کشف هزاران تن موادمخدر و سوخت قاچاق
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در چند روز آینده
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک
روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم
رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهد
گام مجلس برای حمایت از تولیدکنندگان؛ خسارت‌ها با جریمه تأخیر پرداخت می‌شود
هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان کشور
حمله اسرائیل به ابوالظهور؛ پیام مستقیم به اردوغان و ارتش ترکیه
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور 1405 آغاز شد
هشدار سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران در جنگ بعدی متفاوت خواهد بود
مرکز آزمون تصادف خودرو راه‌اندازی شد اما آزمون تصادف خودروها آغاز نشد
بازگشت پروازهای بندرعباس به شمال کشور
عارف خواستار پایان دخالت شوراهای عالی در امور اجرایی دانشگاه‌ها شد
نورنما | آتش سوزی در جزیره سالامینا یونان
اسلام‌آباد میزبان وزیر خارجه سوریه پس از 19 سال
غم‌انگیزترین غایبان کنکور 1405؛ 4 داوطلب شهید و 30 نفر فوت شدند
پیام عمان درباره تنگه هرمز؛ خواهان تشدید تنش نیستیم
آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مازندران
شوک بزرگ در نقل و انتقالات استقلال؛ ستاره فصل قبل تمرینات را با تیم اسپانیایی آغاز کرد!
روند صعودی قیمت نفت خام برای پنجمین روز متوالی
حرم حضرت معصومه(س) میزبان مراسم چهلمین روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
افزایش نگرانی تل‌آویو از حضور دریایی ترکیه در سوریه
چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگ‌ترین پایگاه نظامی خود را تکمیل کرد
تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از فعالیت صیادان در دوران جنگ
کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم
عراقچی: اصرار بر سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا، شکست‌های بیشتری به بار می‌آورد
توقیف 3 شناور صیادی با 76 هزار لیتر سوخت قاچاق
کره جنوبی: کره شمالی احتمالاً 40 تا 60 سلاح هسته‌ای دارد
صنعا از ورود به مرحله تازه تقابل با عربستان خبر داد
قیمت درهم امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ درهم گران شد
قطعی برق خوزستان امروز پنجشنبه 29 مرداد + لینک
برنامه قطعی برق قزوین امروز پنجشنبه 29 مرداد+لینک
جزئیات محاسبه نمره کل کنکور سراسری 1405 از زبان رئیس سازمان سنجش
جزئیات آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت تهران
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 1405 مشخص شد
عملکرد ضعیف قلب با کوچک‌شدن سریع‌تر مغز ارتباط دارد
جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ فوتبال، کشتی، والیبال و بسکتبال
ریشه‌یابی تخلفات اداری شهرداری‌ها؛ از تعدد قوانین تا دخالت شوراهای شهر
دو کشته در تصادف زنجیره‌ای بزرگراه امام علی تهران
پخش زنده مسابقه ابوالفضل شمسی پور امروز پنجشنبه در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان