×
اقتصادی
شناسه خبر : 266708
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/13 ساعت 10:11
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه13 دی 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه13 دی 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 13 دی 1404 در حالی اعلام شد که بازار در یک ماه گذشته وارد فاز تازه‌ای از رشد قیمت‌های ساختاری شده است؛ روندی که تحت تأثیر تورم، افزایش نرخ ارز، جهش نهاده‌های تولید و پیامدهای قیمت‌گذاری دستوری، به بازار منتقل شده است.

 نورنیوز-گروه اقتصادی:قیمت خودرو امروز 13 دی 1404 در شرایطی اعلام شد که در یک ماه گذشته، بازار خودرو ایران وارد مرحله‌ای تازه از افزایش قیمت‌های ساختاری شده که ریشه آن در انباشت متغیرهای کلان و سیاستی قابل ردیابی است. پس از ماه‌ها فشرده‌سازی قیمت‌ها به‌واسطه سیاست قیمت‌گذاری دستوری، رشد مستمر تورم، افزایش نرخ ارز و جهش قیمت نهاده‌های تولیدی، فشار هزینه‌ای از سطح سیاست‌گذار به خودروساز و نهایتاً به بازار منتقل شد.

 این شرایط موجب شد نوسانات محدود ماه‌های قبل جای خود را به روندی پیوسته و رو به بالا بدهد، به‌طوری که حتی رکود تقاضای مصرفی نیز نتوانست مانع افزایش قیمت‌ها شود. هم‌زمان، برهم خوردن توازن عرضه و تقاضا و تشدید انتظارات تورمی بازار را از فاز کنترل مصنوعی خارج و وارد مرحله تعدیل ناگزیر قیمت‌ها کرده است. 

قیمت خودروهای داخلی

ری‌را بیشترین تغییرات قیمتی میان خودروهای داخلی را تجربه کرد. بر این اساس، این کراس‌اوور داخلی در یک ماه اخیر 340 میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ 2 میلیارد و 260 میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، پژو 207 اتوماتیک پانوراما نسبت به ماه گذشته 171 میلیون تومان گران شد تا با بهای یک میلیارد و 595 میلیون تومان خرید و فروش شود.

شاهین GL در مقایسه با ماه گذشته 228 میلیون تومان گران شد تا امروز با ارزش یک میلیارد و 338 میلیون تومان در معاملات حاضر شود. از سوی دیگر، اطلس G در بازه زمانی 30 روز گذشته 145 میلیون تومان گران شد و امروز روی شاخص 985 میلیون تومان ایستاد.

داخلی

قیمت خودروهای مونتاژی

چانگان CS35 در یک ماه گذشته 510 میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با ارزش 2 میلیارد و 960 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، هایما 8S نسبت به ماه گذشته افزایش بهای 75 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی 2 میلیارد و 995 میلیون تومان رسید.

لوکانو L7 نسبت به ماه پیشین 540 میلیون تومان گران شد تا امروز با قیمت چهار میلیارد و 200 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، فردا 511 در یک ماه اخیر رشد 275 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با ارزش یک میلیارد و 575 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

میان محصولات مونتاژی سایر شرکت‌ها، آریزو 8 که در ماه گذشته با نرخ سه میلیارد و 660 میلیون تومان معامله می‌شد، رشد 420 میلیون تومانی را تجربه کرد و به شاخص معاملاتی چهار میلیارد و 80 میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، رسپکت 2 نسبت به ماه گذشته رشد بهای 370 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و با نرخ 2 میلیارد و 430 میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید.

خارجی
 

 


اخبار مرتبط
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 15 دی1404+ جدول
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 10:09
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 15 دی1404+ جدول
بازار خودرو در 15 دی 1404 تحت تأثیر نوسانات ارزی و کاهش عرضه، وارد فاز ناپایداری شده است. کارشناسان می‌گویند فشار قیمتی انباشته، اکنون در حال تخلیه است، اما احتمال رکود نسبی پس از افزایش قیمت‌ها وجود دارد.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 14 آذر1404+ جدول
یکشنبه 1404/10/14 ساعت 11:31
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 14 آذر1404+ جدول
قیمت خودرو امروز 14 دی 1404 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو همچنان در مسیر تثبیت در سطوح جدید قیمتی حرکت می‌کند و نشانه معناداری از بازگشت قیمت‌ها به عقب دیده نمی‌شود. از یک‌سو فشار متغیرهای کلان مانند تورم و نرخ ارز پابرجاست و از سوی دیگر، سیاست مشخص و پایداری برای افزایش عرضه یا اصلاح سازوکار قیمت‌گذاری ارائه نشده است.
قیمت خودرو مدیران خودرو امروز جمعه 12 دی 1404+ جدول
جمعه 1404/10/12 ساعت 12:55
قیمت خودرو مدیران خودرو امروز جمعه 12 دی 1404+ جدول
در بازار پرتلاطم امروز خودرو ایران، قیمت محصولات مدیران خودرو با نوسانات چشمگیر همراه شد؛ تیگو 8 هیبرید با رشد 80 میلیون تومانی بیشترین افزایش قیمت را داشت، در حالی که X55 پرو و اکستریم QX ثبات قیمت خود را حفظ کردند. تحلیل‌ها نشان می‌دهد ارز، سیاست‌های دولت و عرضه محدود، عوامل اصلی نوسانات هستند.
نظرات

آخرین اخبار
قالیباف در پاسخ به پیام رهبر انقلاب: تضمین اجرای تفاهم، جان ماست
استقبال مصر از تفاهم‌نامه ایران و آمریکا
روایت آسوشیتدپرس از نامه الحاقی ایران و آژانس برای انجام یک ماموریت
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ شنبه 30 خرداد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 29 خرداد
نخبگان در آستانه سربازی بخوانند+جزئیات
تشخیص افسردگی کودکان از چشم ها
انتقال جدید لژیونر ایرانی به اروپا
کدام شیر برای استخوان‌ها بهتر است؟
کلاژن؛ «معجزه جوانی» یا محصولی تحت تأثیر تبلیغات؟
بینی الکترونیکی مواد غذایی فاسد را تشخیص می دهد
پیام رهبری،مسئولیت اجزای مؤثر در فرآیند مذاکره را تبیین کرد
عزاداری شب چهارم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
عاشورا، جدال جاودان حقیقت با قدرت
اولیسه در مسیر زیدان و پلاتینی
توافق ایران و آمریکا امتیازات گسترده ای به تهران می دهد
توافق صلح در ایران، روز شکرگزاری در پاکستان
لغو سفر هیات ایرانی به ژنو به دلیل تداوم حملات به لبنان
وزیر امور خارجه: هدایت‌های دلسوزانه رهبر انقلاب، پشتوانه‌ صیانت از عزت ملی است
نمایش درخشان وفایی؛ صعود مقتدرانه به ووهان چین
رامین رضاییان خلاق‌ترین‌ بازیکن جام جهانی شد
بازتاب گسترده تفاهم‌نامه ایران و آمریکا/ رسانه ها، افراد و محافل سیاسی چه گفتند؟
سطح هشدار مسافرت به ایران کاهش می یابد
رکورد 18 ساله 50 متر قورباغه ایران شکسته شد
مهلت دو ماهه مقاومت به صهیونیست ها برای خروج از لبنان
ونس: متن توافق با ایران به کنگره ارسال شد
لفاظی دوباره ترامپ: خبر پرداخت 300 میلیارد دلار به ایران جعلی است
عبور بدون هزینه کشتی‌های تجاری از تنگه هرمز به مدت 60 روز
جامعه جهانی در برابر جنایات صهیونیست‌ها مسئول است
کاپیتان چک بهترین بازیکن دیدار مقابل آفریقای جنوبی شد
آمریکا مسئول اجرای آتش‌بس است
ترامپ: درگیری‌ها در همه جبهه‌ها باید پایان یابد
احتمال لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران توسط اتحادیه اروپا
نورنما | ما‌ بی‌قرار،منتظر روضه مانده ایم؛اصلا تمام سال فدای محرمت...
ضربه پلیس امنیت اقتصادی به شبکه قاچاق در تهران
تهران و دوشنبه در مسیر گسترش همکاری‌ اقتصادی
توقف جمهوری چک مقابل آفریقای جنوبی با پنالتی
نیمار بازی هائیتی را از دست داد
تغییرات در فروش ایران خودرو+جزئیات
رهبر انقلاب درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا: نظر دیگری داشتم، اما اجازه دادم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه لبنان اعمال کرد
برترین‌های روز نخست جام تختی کشتی آزاد مشخص شدند
حمایت مشروط ترامپ از نتانیاهو در انتخابات آینده
نورویدئو | صلح پس از جنگ، آزمون دشوار منطقه و جهان
تبریک امیر قطر به پزشکیان بابت امضای توافق با آمریکا
39 کشور درباره رفع تحریم‌ها علیه ایران همصدا شدند
محاصره دریایی ایران پایان یافت
محکومیت جنایات شهرک نشینان در کرانه باختری توسط 8کشور عربی
ناگفته های یک دکترین ناشناخته؛ نقش موشک‌های بارانی در پیروزی جنگ رمضان
هشدار تند مسکو به ناتو