×
اجتماعی
شناسه خبر : 266666
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/12 ساعت 21:00
منتظرالمهدی: امنیت مردم خط قرمز پلیس است

منتظرالمهدی: امنیت مردم خط قرمز پلیس است

سخنگوی پلیس با اشاره به اعتراضات اقتصادی روزهای گذشته گفت ماهیت تجمعات «مدنی» بوده و پلیس با تفکیک مطالبه قانونی مردم از اقدامات مخرب، اجازه نمی‌دهد بازیگران خارجی اعتراضات را به بی‌ثباتی و آشوب تبدیل کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سخنگوی پلیس در تشریح اعتراضات روزهای گذشته اعلام کرد تجمعات شکل‌گرفته در تهران و برخی شهرستان‌ها عمدتاً ریشه اقتصادی داشته و مردم با هدف بهبود معیشت و ایجاد ثبات در بازار، مطالبات خود را مطرح کرده‌اند. او تاکید کرد پلیس ضمن صیانت از حقوق شهروندان، امنیت عمومی و امنیت ملی را خط قرمز می‌داند و اجازه سوءاستفاده از اعتراضات مدنی را نخواهد داد.

سردار منتظرالمهدی با اشاره به شکل‌گیری اعتراضات به دلیل وضعیت اقتصادی و نوسانات نرخ ارز گفت: «در روزهای گذشته، اعتراضاتی در تهران و برخی شهرستان‌ها به دلیل وضعیتِ اقتصادی و نوساناتِ نرخِ ارز شکل گرفت که ماهیت آن کاملاً اقتصادی و مدنی بوده و مردم به دنبال بهبود شرایط معیشتی و ایجاد ثبات اقتصادی هستند.»

او افزود پلیس با اتکا به اطلاعات دقیق و رصد میدانی، برای جلوگیری از تنش و آسیب تلاش کرده و تعامل میدانی پلیس با همراهی معترضان باعث شد فضای تجمع «امن و ایمن» باقی بماند.

سخنگوی پلیس در ادامه با اشاره به تلاش برخی افراد برای انحراف مسیر اعتراضات گفت: «در برخی نقاط افرادی خارج از بدنه معترضان با دستور یا هدایت بازیگران خارجی و دشمنانِ امنیتِ کشور، تلاش کردند اعتراضات مشروع را به عملیات مخرب و خشونت‌آمیز تبدیل نمایند.» به گفته او این افراد قصد داشتند با اقداماتی محدود اما هدفمند، بر شهروندان و مراکز خدماتی و انتظامی فشار وارد کرده و زمینه «کشته‌سازی» و بزرگ‌نمایی بحران را ایجاد کنند.

منتظرالمهدی تاکید کرد پلیس به محض شناسایی این تحرکات، با اقدام فوری و هدفمند آن‌ها را مهار کرده و امنیت مردم و اماکن عمومی حفظ شده است. او نتیجه این رویکرد را «تفکیک دقیق میان مطالبه قانونی مردم و اقدامات مخرب» عنوان کرد و گفت پلیس اجازه نخواهد داد دشمنان، اعتراض مدنی را به بی‌ثباتی و آشوب تبدیل کنند.

سخنگوی پلیس همچنین خط قرمز نیروهای انتظامی را امنیت مردم و جلوگیری از تخریب اموال و تعرض به اماکن عمومی دانست و اعلام کرد با خرابکاران و متعرضان به حقوق مردم برخورد می‌شود.

او در پایان خاطرنشان کرد فرماندهی کل انتظامی کشور به مردم اطمینان می‌دهد اجازه تبدیل اعتراض مدنی به اغتشاش و شورش داده نخواهد شد و پلیس از مردم «حفاظت، حراست و پشتیبانی» می‌کند.


اخبار مرتبط
منتظرالمهدی: سیاست ما برخورد با اراذل و سارقان خشن است
یکشنبه 1405/01/23 ساعت 22:19
منتظرالمهدی: سیاست ما برخورد با اراذل و سارقان خشن است
معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: سیاست های چند سال اخیر فرماندهی انتظامی به ویژه در دوره مسئولیت سردار رادان برخورد با اراذل و اوباش و سارقان خشن است که کوچک ترین تسامحی وجود نداشته و خوشبختانه نتایج این سخت گیری قانونی امروز در سطح جامعه قابل مشاهده است.
دستگیری 7 عنصر گروهک‌هایی که قصد به خشونت کشاندن تجمعات اعتراضی را داشتند
چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 23:51
دستگیری 7 عنصر گروهک‌هایی که قصد به خشونت کشاندن تجمعات اعتراضی را داشتند
یک منبع مطلع در وزارت اطلاعات از شناسایی و بازداشت 7 نفر از عناصر وابسته به گروهک‌های معاند مستقر در آمریکا و اروپا خبر داد؛ همچنین 100 قبضه سلاح از این افراد کشف شد.
صیانت از حق اعتراض
چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 09:47
سید حسین طباطبایی اصل:
صیانت از حق اعتراض
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، برخلاف بسیاری از نظام‌های سیاسی، حق اعتراض و برگزاری تجمعات مسالمت‌آمیز را به‌صراحت به رسمیت شناخته است. اصل 27 قانون اساسی تصریح می‌کند: «تشکیل اجتماعات و راهپیمایی‌ها، بدون حمل سلاح، به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است.»
نظرات

آخرین اخبار
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ آغاز مراسم بدرقه «رهبر شهید»؛ وداع با حضور ملیت های مختلف
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
اصابت 10موشک بالستیک به مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا
جنگنده اف-16 آمریکایی در آتش سوخت
تحلیلگر هندی: ادعای التماس ایران برای توافق، روایت‌سازی ترامپ است
توافق آلمان و آمریکا برای استقرار موشک‌های تاماهاوک
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
رایزنی ایران با 4 کشور برای توسعه هوش مصنوعی
افشای کشتار خانواده‌های لبنانی توسط رژیم صهیونیستی
توطئه‌های دشمن در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور خنثی‌ شدند
جزئیات اصلاح نحوه محاسبه فوق‌العاده خاص حقوق کارمندان
افزایش دمای هوا در همدان
بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه درباره تنگه هرمز
«تفنگ پدری» با صدای پرواز همای منتشر شد+فیلم
توقف فعالیت 5 ایستگاه مترو مشهد به دلیل ازدحام عزاداران
رسانه‌های صهیونیستی: نتانیاهو به پایان سیاسی خود نزدیک می‌شود
واکنش کولینا به جنجال داوری در بازی آرژانتین و مصر
فاجعه در ایلام؛ جان‌باختن دو مادر در «بیمارستان کوثر»
رایزنی قطر با عربستان، ترکیه و امارات درباره تحولات منطقه
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود
کربلا در تسخیرِ اشک و حماسه؛ وداعِ 4 میلیونی با «رهبر شهید» تاریخ‌ساز شد
گنجی که بی‌صدا مرزهای جهان را فتح کرد
درباره تنگه‌ای که تفاهم میان ایران و آمریکا را به چالش کشید
جزئیات دریافت کارت آزمون ترمیم سابقه تحصیلی