×
سیاسی
شناسه خبر : 266624
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/12 ساعت 23:56
پزشکیان در وزارت جهاد کشاورزی: مسیر خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد

پزشکیان در وزارت جهاد کشاورزی: مسیر خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد

رئیس‌جمهور با حضور در وزارت جهاد کشاورزی و دیدار با وزیر و مدیران ارشد این وزارتخانه، ضمن بررسی وضعیت کالاهای اساسی و تولیدات کشاورزی، بر انسجام مدیریتی، تداوم برنامه‌های دولت و حفظ آرامش در فرآیند تصمیم‌گیری تأکید کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی:  دکتر مسعود پزشکیان بعدازظهر امروز جمعه 12 دی 1404، در نشستی با وزیر و مدیران وزارت جهاد کشاورزی، ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت امیرالمؤمنین علی‌بن‌ابیطالب (ع)، با تأکید بر جایگاه راهبردی این وزارتخانه در تأمین امنیت غذایی و ثبات معیشتی کشور، مهم‌ترین برنامه‌ها و سیاست‌های دولت در حوزه کالاهای اساسی را تشریح کرد.
 
رئیس‌جمهور با اشاره به تصویب اصلاح شیوه تخصیص ارز ترجیحی در حوزه کالاهای اساسی، اظهار داشت: طبیعی است که این تصمیم منافع برخی افراد و بخش‌های ذی‌نفوذ را تحت تأثیر قرار دهد، اما آنچه دولت دنبال می‌کند حذف ارز ترجیحی نیست، بلکه اصلاح نحوه تخصیص آن و انتقال یارانه از حلقه نخست زنجیره توزیع به حلقه پایانی، یعنی مصرف‌کنندگان واقعی است.
 
دکتر پزشکیان با تأکید بر اینکه این مصوبه به تصویب رسیده و دلیلی برای تأخیر در اجرای آن وجود ندارد، خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید با تشکیل ستادی متشکل از مدیران و نمایندگان اصناف، اجرای این مصوبه را در فضایی تعاملی آغاز و پیگیری کند تا در صورت بروز هرگونه مشکل، بلافاصله بررسی و رفع شود. ممکن است در ابتدای اجرای طرح، برخی بخش‌ها به‌ویژه اصناف خرد با مشکلاتی مواجه شوند که لازم است سریعاً به آنها رسیدگی شود.
 
رئیس جمهور تصریح کرد: نباید اجازه داد برای کسی مشکلی ایجاد شود یا بی‌دلیل بازداشتی صورت گیرد و حتی لازم است مشکلاتی که در روزهای اخیر برای برخی اصناف پیش آمده، با جدیت پیگیری و رفع شود. در صورت لزوم، شخصاً نیز برای حل این مسائل ورود خواهم کرد تا هیچ فردی بدون دلیل دچار مشکل نشود.
 
دکتر پزشکیان، شیوه مرسوم تخصیص ارز ترجیحی و یارانه‌های ناشی از آن را بستری برای بروز تخلف و توزیع رانت دانست و افزود: اصلاح این شیوه، بستر سوءاستفاده را از بین می‌برد، بدون آنکه در حجم یارانه‌های پرداختی تغییری ایجاد شود. روش‌های گذشته غیرشفاف بود و عده‌ای محدود از آن بهره‌مند می‌شدند، اما اکنون شکل کار اصلاح شده و لازم است با نظارت دقیق، از هرگونه اختلال در معیشت مردم جلوگیری شود.
 
رئیس جمهور تأکید کرد: در صورت بروز هرگونه خلل در تأمین کالاهای اساسی، باید فوراً از مسیر واردات جبران شود تا مردم اطمینان داشته باشند دولت اجازه نخواهد داد در تولید، تأمین و توزیع کالاهای اساسی مشکلی ایجاد شود. 
 
دکتر پزشکیان موفقیت اجرای این طرح، به‌ویژه در آغاز اجرا، را بسیار مهم دانست و گفت: همه تلاش خود را به‌کار بگیرید تا بازار به‌گونه‌ای مدیریت شود که همه منتفع شوند و هیچ بخشی آسیب نبیند. امروز در شرایط یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی قرار داریم و طبیعی است که در آغاز مسیر با برخی ناهماهنگی‌ها مواجه شویم، اما باید برای رفع فوری آنها آمادگی کامل وجود داشته باشد.
 
رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق و روایت‌سازی صحیح، تأکید کرد: ستادی که در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل می‌شود، نباید اجازه دهد بی‌مورد برای کسی پرونده‌سازی شود، مگر در مواردی که سوءنیت یا تخلف آشکار وجود داشته باشد. در عین حال، نباید اجازه داد جریان‌هایی که از بیرون کشور به‌دنبال ایجاد اخلال هستند، به اهداف خود دست یابند.
 
در بخش دیگری از این نشست، دکتر پزشکیان به برخی برداشت‌ها و حواشی ایجادشده پیرامون بخشی از اظهارات خود در جریان سفر به شهرکرد اشاره کرد و گفت: در ارتباط با بخشی از سخنان من مطالبی مطرح شد، اما لازم است تصریح کنم که هیچ‌یک از وزرای کابینه را شخصاً انتخاب نکرده‌ام، بلکه تشکیل کابینه دولت چهاردهم حاصل فعالیت یک مجموعه کارشناسی و روندی مبتنی بر بررسی‌های تخصصی بوده است.
 
رئیس جمهور افزود: اعضای کابینه و مدیران ارشد دولت چهاردهم نه بر اساس روابط شخصی یا تعلقات جناحی، بلکه برآمده از اجماع کارشناسان در کارگروه‌های تخصصی هستند. شاید از آنجا که این شیوه کمتر مرسوم بوده، واکنش‌هایی نسبت به آن صورت گرفته است، اما رویکرد دولت از ابتدا اتکا به نظر کارشناسی بوده است.
 
دکتر پزشکیان با بیان اینکه این رویه همچنان در دولت چهاردهم استمرار دارد، تصریح کرد: بنده قاطعانه از نتایج این روند حمایت می‌کنم و تا پایان، پای دفاع از مدیران منتخب دولت خواهم ایستاد.
 
رئیس جمهور در ادامه با قدردانی صمیمانه از هدایت‌ها و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: مسیر اصلاحاتی که دولت چهاردهم در پیش گرفته، بدون پشتیبانی‌های ایشان امکان‌پذیر نبود و از صمیم قلب از این حمایت‌ها قدردانی می‌کنم.
 
دکتر پزشکیان با تأکید بر پایبندی خود به تعالیم قرآن کریم و سیره اهل‌بیت(ع)، گفت: قرآن و آموزه‌های ائمه اطهار(ع) را دستورالعمل‌های اجرایی زندگی می‌دانم، نه صرفاً متونی برای موعظه یا نصحیت. اگر به این تعالیم باور داریم، باید آنها را در عمل به‌کار بگیریم.
 
رئیس جمهور در پایان ضمن قدردانی از مدیران ستادی و استانی وزارت جهاد کشاورزی، از آنان خواست با دقت، جدیت و نظارت مستمر، اجرای این مصوبات را دنبال کرده و در صورت بروز هرگونه مشکل، موضوع را بی‌درنگ به دولت و شخص رئیس‌جمهور منتقل کنند تا در کوتاه‌ترین زمان رسیدگی و رفع شود.


اخبار مرتبط
معیشت مردم قربانی وعده و وعیدهای دولتی
دوشنبه 1404/11/06 ساعت 22:49
معیشت مردم قربانی وعده و وعیدهای دولتی
بازار مواد غذایی مسیر خود را می‌رود؛ مسیری که نشانی از ثبات وعده‌داده‌شده در آن دیده نمی‌شود. افزایش مستمر قیمت خوراکی‌ها، معیشت خانوار‌ها را در تنگنایی کم‌سابقه قرار داده و نگاه‌ها را به نهادی دوخته که قرار بود حافظ تولید، تنظیم بازار و امنیت غذایی باشد، اما حالا خود در کانون پرسش‌ها ایستاده است.
بازدید رئیس‌جمهور از شهرک 1500 واحدی فراجا
شنبه 1404/10/13 ساعت 15:42
بازدید رئیس‌جمهور از شهرک 1500 واحدی فراجا
مسعود پزشکیان در بازدید از شهرک 1500 واحدی حضرت فاطمه زهرا(س) وابسته به فراجا گفت تجهیز واحدهای مسکونی به سامانه‌های نوین مدیریت انرژی اقدامی ارزشمند است که می‌تواند به الگوی عملی و فرهنگ عمومی تبدیل شود.
پزشکیان: ملت مصمم و متحد هرگز تسلیم آمریکا و اسرائیل نمی‌شود
شنبه 1404/10/13 ساعت 12:54
پزشکیان: ملت مصمم و متحد هرگز تسلیم آمریکا و اسرائیل نمی‌شود
رئیس‌جمهور با اشاره به رفتار دوگانه غرب، تأکید کرد ملتی که متحد، مصمم و دارای قبله و کتاب واحد باشد، در برابر زورگویی آمریکا و اسرائیل سر خم نخواهد کرد و تسلیم نمی‌شود.
سکوت وزارت جهاد کشاورزی و بلاتکلیفی بازار لبنیات
یکشنبه 1404/10/07 ساعت 15:17
سکوت وزارت جهاد کشاورزی و بلاتکلیفی بازار لبنیات
بازار لبنیات در بلاتکلیفی قرار دارد و وعده کاهش قیمت چهار قلم پرمصرف هنوز اجرایی نشده و وزارت جهاد کشاورزی در برابر سردرگمی تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان سکوت کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 22 اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
ژاپن حدود 12 میلیون دلار به فلسطین کمک کرد
مایکروسافت مدیریت شعبه خود را از اسرائیل به فرانسه منتقل کرد
سفیر آمریکا: همکاری امنیتی اسرائیل و امارات گسترش یافته است
تغییر ژئوپلتیک تجارت منطقه؛ ایران به دنبال دور زدن محدودیت‌های دریایی
هانتاویروس، بدون واکسن و درمان «ویژه»
دانشمندان موفق به افزایش طول عمر با ژنتیک شدند
ستون پنهان امنیت انرژی کشور
نماینده کرمان: تخریب تیم مذاکره کننده تضعیف موضع رسمی کشور است
24 درصد آمریکایی‌ها تیراندازی ضیافت شام ترامپ را صحنه‌سازی می‌دانند
مقام حماس: نتایج بازسازی ساختار سازمانی حماس بزودی اعلام می‌شود
آمریکا 53.3 میلیون بشکه نفت از ذخایر راهبردی را به شرکت‌ها اختصاص داد
چگونه خوش مصرف باشیم؟
مقام صهیونیست: اسرائیل راهکاری برای مقابله با پهپادهای حزب الله ندارد
گفت و گوی وزرای امور خارجه ایران و سنگاپور
آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ اهداف جنگ با ایران را روشن نکرده است
توصیه کمیسیون برنامه و بودجه به پزشکیان درباره کالابرگ
وزیر صهیونیست از طرحی برای الحاق مناطق استراتژیک در کرانه باختری خبر داد
سرمایه‌گذاری 23 میلیارد یورویی مکرون در آفریقا
حمایت مدیریت شهری تهران از تاکسی‌های آسیب‌دیده در جنگ
چگونه در 10 دقیقه سرعت گوشی اندرویدی را افزایش دهیم؟
انصارالله: تعلل عربستان در تحقق صلح ، صنعاء را به گزینه‌های دیگر سوق می دهد
پارلمان رژیم صهیونیستی با صدور حکم اعدام نیروهای حماس موافقت کرد
ترامپ: مشتاق سفر به چین هستم
درگیری نیروهای ناشناس در کربلا
وال استریت ژورنال: امارات حملاتی مخفیانه علیه ایران انجام داد
اسپانیا، ایرلند و اسلوونی به‌دلیل حضور اسرائیل «یوروویژن» را تحریم کردند
درمان جدید سرطان با الهام از باکتری‌های درون تومور
پارلمان رژیم صهیونیستی قانون محاکمه نیروهای ویژه حماس را تصویب کرد
«فیروزه» به یاد کودکان میناب
سفارت ایران در وین: یاد می گیرید با ایرانیان با احترام صحبت کنید
امارات؛ «نوک پیکان» پروژه آمریکایی - صهیونیستی در نبرد ژئوپلیتیکی تنگه‌ها
تایمز: وزیر کشور انگلیس از استارمر خواسته است به استعفا فکر کند
استاندار تهران: با حمل‌ونقل ریلی هزینه کالاها کاهش می‌یابد
قالیباف: راه دیگری جز پذیرش حقوق مردم ایران وجود ندارد
غریب آبادی: هر متنی درباره تنگه هرمز بدون رعایت حقوق مشروع ایران محکوم به شکست است
وزیر فرهنگ لبنان: ابتکار دیپلماتیک پاکستان شامل توقف درگیری‌ها در لبنان می‌شود
تکذیب خروج مواد غنی‌شده از کشور از سوی منبع آگاه
تنها چینی‌ها از تنگه هرمز گذشتند
اقدام خصمانه جدید ایالات متحده علیه ایران/هدف قرار دادن شبکه‌های صادرات نفت ایران به چین
مقررات جدید بیمه ای بانک مرکزی برای واردات
حمایت مجدد چین از مواضع ایران و محکومیت فشارهای اقتصادی ایالات متحده
دیدار معاون وزیر خارجه نروژ با غریب‌آبادی
انتقاد مقام اسرائیلی از تبدیل فرودگاه بن‌گوریون به پایگاه نظامی آمریکا
شکاف عمیق میان کی‌یف و واشنگتن با «جدایی» زلنسکی و ترامپ
پیوستن معاونان وزرا به جبهه مخالفان کی‌یر استارمر
صعود هانسی فلیک به تالار مشاهیر نیوکمپ
موافقت مشروط وزارت جهاد کشاورزی با صادرات مرغ حذفی
ادعای آکسیوس درباره بررسی گزینه‌های نظامی علیه ایران
قالیباف: برای تمام گزینه‌ها آماده‌ایم؛ شگفت‌زده می‌شوید