×
سیاسی
شناسه خبر : 266545
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/12 ساعت 11:43
وزیر کشور آغاز انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و شورای اسلامی را اعلام کرد

وزیر کشور آغاز انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و شورای اسلامی را اعلام کرد

وزیر کشور دستور آغاز فرایند قانونی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی را صادر کرد. پیش‌ثبت‌نام و ثبت‌نام داوطلبان در تاریخ‌های مشخص انجام شده و انتخابات همزمان با شوراهای اسلامی در 11 اردیبهشت 1405 برگزار خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: وزیر کشور خطاب به فرمانداران حوزه‌های انتخابیه ذیربط، دستور شروع فرایند انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی را صادر کرد.

مومنی وزیر کشور ضمن تبریک میلاد پر برکت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)، روز مرد و گرامیداشت مقام پدر، با صدور دو دستور جداگانه خطاب به فرمانداران حوزه‌های انتخابیه‌ ذیربط، آغاز فرآیند قانونی انتخابات اولین میان‌دوره‌ای ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و انتخابات میان‌دوره‌ای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را بر اساس اجرای «مواد ۲۸ و ۷۹» آئین‌نامه اجرایی قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری و نیز «مواد ۳۴ و ۵۴» قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و لحاظ «تبصره ۱ ماده ۴» این قانون، از امروز جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۱۲ اعلام کرد.

بر اساس دستور وزیر کشور؛ مهلت پیش ثبت‌نام غیرحضوری از داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی از فردا شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ تا پایان روز سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ به مدت ۴ روز است. مهلت ثبت‌نام حضوری از داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری نیز از جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۱۹ تا پایان روز پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ به مدت هفت روز خواهد بود. همچنین متقاضیان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی می‌بایست ثبت‌نام خود را طی چهار روز از ۲۹ بهمن تا ۲ اسفند ۱۴۰۴ نهایی کنند.

همچنین مطابق با این دستور، هیأت اجرایی مرکز حوزه انتخابیه و هیأت‌های اجرایی حوزه‌های فرعی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری می‌بایست از شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ در مدت پنج روز تشکیل و معتمدان اصلی و علی‌البدل انتخاب شوند. همچنین هیأت‌های اجرایی مراکز حوزه‌های انتخابیه و هیأت‌های اجرایی حوزه‌های فرعی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی می‌بایست از یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ در مدت چهار روز تشکیل و معتمدان اصلی و علی‌البدل انتخاب شوند.

انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در حوزه‌های انتخابیه «آذربایجان شرقی»، «تهران»، «خراسان جنوبی» و «خوزستان» و نیز انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «بندرانزلی»، «بستان‌آباد»، «نقده و اشنویه» و «بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر»، همزمان با انتخابات سراسری هفتمین دوره شوراهای اسلامی کشور، جمعه ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ برگزار می‌شود.


اخبار مرتبط
آغاز رسمی فرایند انتخابات شوراهای اسلامی روستاها با دستور وزیر کشور
سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 14:04
آغاز رسمی فرایند انتخابات شوراهای اسلامی روستاها با دستور وزیر کشور
وزیر کشور، در راستای اجرای قانون شوراها، دستور آغاز فرآیند انتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی روستاها را صادر کرد. ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات از 24 بهمن 1404 آغاز و انتخابات در اردیبهشت 1405 برگزار خواهد شد.
اعلام نحوه ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری
سه‌شنبه 1404/10/16 ساعت 14:01
اعلام نحوه ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری از 19 دی ماه آغاز می‌شود و تا 25 دی ماه ادامه دارد. داوطلبان می‌توانند به وزارت کشور و فرمانداری‌های برخی استان‌ها مراجعه کنند.
پیش‌ثبت‌نام غیرحضوری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس آغاز شد
شنبه 1404/10/13 ساعت 15:48
پیش‌ثبت‌نام غیرحضوری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس آغاز شد
رئیس ستاد انتخابات کشور از آغاز پیش‌ثبت‌نام غیرحضوری داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبر داد و گفت این مرحله از امروز شنبه 13 دی آغاز شده و تا سه‌شنبه 16 دی ادامه دارد؛ داوطلبان باید با دریافت کد رهگیری ثبت‌نام را تکمیل کنند.
سردار رادان: سناریوهای آشوب و تجزیه را نقش بر آب می‌کنیم
جمعه 1404/10/12 ساعت 15:01
سردار رادان: سناریوهای آشوب و تجزیه را نقش بر آب می‌کنیم
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر نقش پلیس در صیانت از امنیت ملی گفت: پلیس ایران با تکیه بر شرافت سازمانی، نجابت رفتاری و اشراف عملیاتی، سناریوهای آشوب و تجزیه دشمنان وطن را نقش بر آب می‌کند و اجازه ناامن‌سازی کشور را نخواهد داد.
نظرات

آخرین اخبار
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی