×
اجتماعی
شناسه خبر : 266543
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/12 ساعت 11:42
رئیس شورای شهر تهران: عملکرد شورای شهر را مردم قضاوت کنند

رئیس شورای شهر تهران: عملکرد شورای شهر را مردم قضاوت کنند

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به پروژه‌های بزرگ عمرانی، توسعه بوستان‌ها و اختصاص حدود نیمی از بودجه شهرداری به حمل‌ونقل عمومی، عملکرد دوره فعلی مدیریت شهری را متفاوت از گذشته دانست و گفت: «ادعای عالی بودن ندارم، قضاوت با مردم است.»

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر تفاوت عملکرد مدیریت شهری در دوره فعلی نسبت به دوره‌های گذشته، گفت: اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی، توسعه بوستان‌ها و پیاده‌روها و اختصاص حدود نیمی از بودجه شهرداری به حمل‌ونقل عمومی، از مهم‌ترین اقدامات این دوره مدیریت شهری بوده است، هرچند در حوزه پسماند و زباله‌گردی هنوز تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم.

مهدی چمران با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در دوره فعلی، گفت: این دوره به هیچ‌وجه با دوره‌های قبل قابل مقایسه نیست و اگر به پروژه‌های عمرانی نگاه کنیم، تفاوت‌ها به‌ وضوح دیده می‌شود.
وی با اشاره به پروژه امتداد بزرگراه یادگار امام افزود: امیدواریم این پروژه هر چه زودتر و حتی در همین سال به پایان برسد، چراکه بهره‌برداری از آن گشایش ترافیکی قابل توجهی در آن منطقه ایجاد خواهد کرد. همچنین آزادراه شهید شوشتری که پیش‌تر بزرگراه بود، با پیشنهاد تبدیل به آزادراه و موافقت شورا، تغییر ماهیت داد و با اضافه شدن یک خط عبوری، قوانین، نوع آسفالت و استحکام مسیر آن نیز متناسب با تردد کامیون‌ها و حجم بالاتر عبور و مرور تغییر کرده است.
چمران با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی متعددی در سطح شهر اجرا شده است، اظهار کرد: دوربرگردان‌ها، تونل‌ها و دیگر پروژه‌های عمرانی در سطح شهر قابل مشاهده است. همچنین افتتاح بوستان‌های متعدد و اجرای پیاده‌روها در مناطق مختلف از دیگر اقدامات انجام‌شده به شمار می‌رود. به عقیده من این‌ها حرکت‌های خوبی بوده که در مدت زمان نسبتاً کوتاهی انجام شده و شورا نیز برای اجرای آن‌ها بودجه و اعتبار لازم را پیش‌بینی کرده است.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به سهم بالای حمل‌ونقل عمومی در بودجه مدیریت شهری گفت: شاید در کشور سابقه نداشته باشد که برای سه سال متوالی، بودجه مشخص و ویژه‌ای برای حمل‌ونقل عمومی در نظر گرفته شود. در حال حاضر حدود نیمی از بودجه شورای شهر تهران به حوزه حمل‌ونقل اختصاص یافته تا بتوانیم مترو، اتوبوس و سایر وسایل حمل‌ونقل عمومی را تأمین کنیم. در کنار آن، بودجه عمرانی نیز در جای خود قرار دارد و پروژه‌هایی مانند خیابان‌ها، جاده‌ها، پل‌ها و تونل‌ها در سطح شهر در حال اجراست؛ هرچند به دلیل وسعت تهران، برخی از این اقدامات کمتر دیده می‌شود.
وی با عذرخواهی از ساکنان اطراف پروژه‌های عمرانی، خاطرنشان کرد: همسایه‌های این پروژه‌ها به ویژه در دوره ساخت، با گرد و خاک و مشکلاتی مواجه می‌شوند که بابت آن مجدداً عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم پس از افتتاح این پروژه‌ها، رضایت مردم جلب شود.
چمران درباره عملکرد حوزه خدمات شهری نیز گفت: در زمینه زیباسازی و آرایش شهری، خدمات شهری کارهای خوبی انجام داده و همچنان در حال فعالیت است، اما در حوزه پسماند به دلیل پیچیدگی‌ها، تصمیمات مختلف و مشکلاتی مانند زباله‌گردی، رضایت کامل وجود ندارد. البته این موضوع بسیار سخت و پیچیده است و صرف نارضایتی کافی نیست؛ باید با همفکری و استفاده از تجربه‌ها، به بهبود شرایط کمک کنیم.
وی درباره وضعیت زباله‌گردها در سطح پایتخت، افزود: شرایط نسبت به گذشته بهتر شده و دیگر مانند قبل نیست، اما همچنان در برخی معابر این مشکل دیده می‌شود و شخصاً موارد را به شهرداران مناطق اطلاع می‌دهم. البته برخی از زباله‌گردها در قالب جمع‌آوری زباله خشک فعالیت می‌کنند که به تفکیک پسماند کمک می‌کند، اما هنوز به وضعیت مطلوب نرسیده‌ایم.

عملکرد شورای شهر را مردم باید قضاوت کنند

رئیس شورای شهر تهران در پایان تأکید کرد: در این دوره تلاش کردیم خدمتگزار خوبی برای مردم باشیم. اینکه عملکرد ما خوب بوده یا نه را مردم باید قضاوت کنند. ادعای عملکرد عالی ندارم، اما می‌توانم بگویم که اعضای شورا و مدیران شهرداری با وجود همه مشکلات و فراز و نشیب‌ها، تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند. امیدواریم مردم از این تلاش‌ها راضی باشند.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است