×
سیاسی
شناسه خبر : 266490
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/11 ساعت 22:57
آیت‌الله نوری همدانی: صداوسیما باید صدای مردم باشد

آیت‌الله نوری همدانی: صداوسیما باید صدای مردم باشد

آیت‌الله نوری همدانی در دیدار با پیمان جبلی با قدردانی از عملکرد صداوسیما، تأکید کرد رسانه ملی باید صدای مردم باشد؛ هم خدمات نظام را برای نسل جوان توضیح دهد و هم مشکلات معیشتی و مطالبات مردم را به مسئولان منتقل کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت‌الله حسین نوری همدانی در دیدار با پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، ضمن قدردانی از عملکرد رسانه ملی در تبیین واقعیت‌ها، بر نقش صداوسیما به عنوان «صدای مردم» تأکید کرد و خواستار انعکاس مطالبات عمومی به مسئولان شد.

مرکز قم، آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع عظام تقلید در دیدار پیمان جبلی رئیس سارمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران حمله رژیم صهیونیستی به این سازمان را نشانه اثرگذاری رسانی ملی دانست و دراین‌باره گفت: معلوم می‌شود دشمن از صدای شما می‌ترسد و شما اثرگذار هستید.

این مرجع تقلید با تقدیر از اطلاع‌رسانی و روایت‌گری رسانه ملی در روزهای اخیر، تلاش‌های انجام‌شده را قابل توجه دانست.

وی ضمن قدردانی از خدمات سازمان صداوسیما در جنگ ۱۲روزه و اطلاع‌رسانی به‌موقع در بیان واقعیات گفت: شما در آن دوران زحمت فراوانی کشیده‌اید و جای تقدیرقدردانی دارد.

تأکید بر انتقال خدمات نظام و شنیدن صدای مردم

آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به نقش دوگانه رسانه ملی، هم بر روایت دستاوردها برای نسل جوان و هم بر رساندن مطالبات مردم به مدیران و مسئولان تأکید کرد.

آیت‌الله نوری همدانی همچنین از صداوسیمای قم هم قدردانی و در ادامه اظهار کرد: صداوسیما وظیفه دارد صدای مردم باشد. از یک سو باید خدمات نظام اسلامی بیان شود تا نسل جوان بداند که چه بودیم و به کجا رسیدیم و برکات این نظام چه بود. البته مشکلات و نواقص وجود دارد و باید برطرف شود.

وی تأکید کرد: از سوی دیگر باید صدای مردم به گوش مسئولان برسد.

اشاره به مسائل فرهنگی و اقتصادی

این مرجع تقلید با بیان اینکه مشکلات فرهنگی و اقتصادی نیازمند رسیدگی جدی است، به دغدغه‌های معیشتی مردم اشاره کرد.

آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به وجود مشکلات فرهنگی ازجمله حجاب و همچنین مشکلات اقتصادی و معیشتی در کشور گفت: مردم از گرانی و سختی معیشت به ستوه آمده‌اند. کاهش ارزش پول ملی مردم را سرگردان و این گرانی و سختی معیشت کمرشان را خم کرده است.

وی تصریح کرد: درست است تحریم اثر دارد، ولی علت کلی نیست. نبود اشراف و نبود مدیریت درست باعث این مشکلات شده است باید مشکل حل شود و مردم راضی باشند.

توصیه به وحدت و حمایت همراه با مطالبه‌گری

آیت‌الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت حفظ وحدت و پرهیز از اختلاف تأکید کرد و در عین حمایت، توجه دولت به حل مشکلات و دقت در نظارت را ضروری دانست.

این مرجع تقلید در خاتمه متذکر شد: امروز طبق فرمایش رهبر انقلاب، حفظ وحدت و نداشتن اختلاف واجب شرعی است. طبق فرموده رهبری باید از دولت حمایت کرد، اما دولت هم باید به فکر چاره و حل مشکل باشد و در نظارت و انتصابات دقت کند.

گزارش پیمان جبلی از رویکردهای رسانه ملی

در ادامه این دیدار، پیمان جبلی با ارائه گزارشی از سیاست‌ها و اقدامات سازمان صداوسیما، به برنامه‌های رسانه ملی در حوزه‌های مختلف اشاره کرد.

پیمان جبلی رئیس رسانه ملی نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از رویکردها، سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات انجام‌شده در سازمان صداوسیما، برنامه‌های رسانه ملی در حوزه‌های مختلف را تشریح کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس ۱۲روزه، صداوسیما با تمرکز بر روایت دقیق، به‌موقع و مستند واقعیت‌ها، تلاش کرد ضمن خنثی‌سازی جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن، تصویر روشنی از اقتدار، انسجام ملی و توانمندی‌های نظام جمهوری اسلامی ایران به افکار عمومی ارائه دهد.

وی همچنین از اهتمام رسانه ملی برای تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی، تقویت وحدت ملی، بازنمایی هویت دینی و انقلابی و ایفای نقش واسطه امین میان مردم و مسئولان سخن گفت و تأکید کرد: صداوسیما خود را متعهد می‌داند در چارچوب منویات رهبر معظم انقلاب و با رویکردی تحولی، برای آگاهی‌بخشی، امیدآفرینی و تقویت سرمایه اجتماعی کشور نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشد.


نظرات

آخرین اخبار
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه
مقام وزارت خارجه: تنگه هرمز بخشی از ابزار بازدارندگی ایران است
قیمت جهانی نفت دوباره اوج گرفت
کردستان دروازه ورود بیش از 3 هزار تن کالای اساسی به کشور
جایزه صلح فیفا را از ترامپ پس بگیرید
«چت‌جی‌پی‌تی»، مشاور قاتل دانشجویان فلوریدا
دیپلماسی تنها راهکار حل بحران خاورمیانه
تلاش مذبوحانه ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
اعتراف واشنگتن به ضعف دفاعی آمریکا در برابر موشک‌های پیشرفته
حکم قصاص قاتل مأمور نیروی انتظامی در چهارباغ اجرا شد
بنی‌طالبی برترین تالوکار جهان شد
نشریه پاکستانی خطاب به آمریکا: توهم تسلیم ایران را کنار بگذارید