×
سیاسی
شناسه خبر : 266448
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/11 ساعت 17:23
در کوهدشت چه خبر بود؟

تشکیل پرونده قضایی برای قتل بسیجی شهید؛

در کوهدشت چه خبر بود؟

دادستان عمومی و انقلاب کوهدشت اعلام کرد در پی حوادث اخیر، 13 مأمور مجروح شدند، یک بسیجی به شهادت رسید و نزدیک به 20 نفر دستگیر شدند. او همچنین از تشکیل پرونده قضایی برای قتل بسیجی شهید و ادامه تحقیقات خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی:دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت در استان لرستان اعلام کرد در پی حوادث اخیر و اقدامات خرابکارانه، تعدادی از مأموران زخمی شده‌اند و یک بسیجی نیز بر اثر شدت جراحات به شهادت رسیده است. او همچنین از تشکیل پرونده قضایی درباره قتل این بسیجی شهید و ادامه روند تحقیقات خبر داد.

جزئیات حوادث اخیر کوهدشت؛ ۱۳ مأمور زخمی و نزدیک به ۲۰ بازداشت

کاظم نظری با اشاره به اتفاقات اخیر در این شهرستان گفت در جریان این حوادث، برخی افراد با سر دادن شعارهای ساختارشکنانه و انجام اقدامات خرابکارانه از جمله سنگ‌پرانی به سمت مأمورین انتظامی، موجب بی‌نظمی شدند.

او ادامه داد: در این حوادث ۱۳ نفر از مأمورین مجروح شدند و یک بسیجی پس از وارد شدن جراحت شدید به شهادت رسید. همچنین نزدیک به ۲۰ نفر از عوامل اغتشاش دستگیر شده‌اند.

تاکید بر آرامش شهرستان و استقرار کشیک شبانه‌روزی

نظری افزود با اقدامات قاطع دستگاه قضایی و همکاری نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، شرایط شهرستان در حال حاضر آرام گزارش شده و تدابیر لازم برای تداوم امنیت در نظر گرفته شده است.

دادستان کوهدشت همچنین گفت همکاران قضایی به صورت کشیک و شبانه‌روزی در دادسرا مستقر هستند و تعامل لازم با دستگاه‌های مسئول برقرار است.

آغاز تحقیقات قضایی درباره قتل بسیجی شهید

دادگستری لرستان در یازدهم دی، نظری تصریح کرد پس از دستور شب گذشته ریاست کل دادگستری لرستان درباره قتل بسیجی شهید، پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات قضایی در این زمینه ادامه دارد. او تاکید کرد دستگاه قضایی با جدیت و قاطعیت موضوع را پیگیری خواهد کرد تا ضمن شناسایی عوامل اصلی، برخورد قانونی لازم انجام شود.

هشدار درباره برخورد با اخلال در نظم عمومی

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت در پایان تاکید کرد دستگاه قضایی در برخورد با هرگونه ناامنی، اخلال در نظم و تخریب اموال عمومی قاطعانه ورود خواهد کرد و با مخلان نظم عمومی برخورد قاطع و قانونی انجام می‌دهد.

 

موج‌سواری معاندان بر گلایه‌های اقتصادی مردم/ در کوهدشت چه خبر بود؟

شهادت بسیجی مدافع امنیت در کوهدشت بار دیگر نشان داد معاندان چگونه مطالبات اقتصادی مردم را به آشوب می‌کشانند.

 در حالی که طی روزهای اخیر مردم در برخی شهرها برای بیان دغدغه‌های به‌حق اقتصادی و معیشتی خود تجمعاتی مسالمت‌آمیز داشتند، اما بار دیگر دست‌های پنهان معاندان و نفوذی‌ها از آستین بیرون آمد تا مطالبات واقعی مردم را به حاشیه براند و امنیت شهروندان را هدف قرار دهد.

جریان نفاق و دشمنان ملت که همواره مترصد فرصتی برای ضربه زدن به آرامش کشور هستند، این بار در شهرستان کوهدشت با سوءاستفاده از تجمعات مردمی، فضا را به سمت خشونت و درگیری سوق دادند؛ سناریویی تکراری که هدف نهایی آن نه حل مشکلات اقتصادی، بلکه ایجاد ناامنی و کشته‌سازی است.

شهادت جوان دهه هشتادی در دفاع از امنیت مردم

در جریان ناآرامی‌های غروب گذشته در میدان امام خمینی(ره) کوهدشت، اغتشاشگران که با تحریک عوامل نفوذی به میدان آمده بودند، با پرتاب سنگ و حمله به مدافعان نظم، چهره واقعی خود را نشان دادند.

 در این میان، امیرحسین خدایاری فرد، جوان بسیجی متولد 1382 که تنها برای حفظ آرامش و امنیت همشهریان خود و جلوگیری از تخریب اموال عمومی در محل حضور یافته بود، مظلومانه به شهادت نائل آمد.

پیمان سپهوند، مسئول روابط عمومی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با تأیید این خبر تلخ اظهار داشت: متاسفانه عده‌ای که بی‌شک وابسته به دشمن و تحت تأثیر عوامل نفوذی هستند، اعتراضات مردمی را به حاشیه بردند و خروجی آن شهادت عزیزی بود که برای حفظ نظم و امنیت ایران عزیزمان جان خود را فدا کرد. شهید امیرحسین از بسیجیان فعال شهرستان بود که همراه با دوستان خود فقط برای آرام کردن فضا در میدان حضور داشت.

مجروحیت 13 مدافع امنیت و خط‌کشی میان مردم و آشوبگران

سعید پورعلی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان نیز در تشریح جزئیات این حادثه اعلام کرد که علاوه بر شهادت این جوان 21 ساله، 13 نفر از مأموران انتظامی و نیروهای بسیجی نیز بر اثر پرتاب سنگ توسط اغتشاشگران زخمی شده‌اند.

وی با تأکید بر لزوم تفکیک صف مردم از اغتشاشگران تصریح کرد: اعتراضات مسالمت‌آمیز و قانونی مردم که مربوط به فشارهای اقتصادی، تورم و نوسانات ارز است، کاملاً قابل فهم، محترم و شنیدنی است و دولت و مسئولان پیگیر کنترل این مشکلات هستند؛ اما حساب کسانی که دست به تخریب اموال عمومی و خشونت می‌زنند از مردم جداست.

هوشیاری در برابر سناریوی تفرقه‌افکنی

آنچه در کوهدشت رخ داد نشان می‌دهد که دشمن با تصویرسازی‌های کاذب و دامن زدن به هیجانات، به دنبال ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت است. 

معاون سیاسی استاندار لرستان در همین راستا تأکید کرد: تجربه نشان داده هرجا شکاف و تنشی باشد، دشمنان سوءاستفاده خواهند کرد. راه عبور از این مقطع، پرهیز از رفتارهای هیجانی و حفظ آرامش اجتماعی است.

مسئولان استان از مردم نجیب و بصیر لرستان درخواست کرده‌اند با حفظ هوشیاری، اجازه ندهند مطالبات به حقشان توسط افراد سودجو و آشوب‌طلب مصادره شود و زمینه برای جولان دشمنان امنیت کشور فراهم گردد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نور اینفو | 10 ماده غذایی موثر برای افزایش سرعت سوخت و ساز بدن
کوچک‌ترین ربات انسان‌نمای جهان رونمایی شد
حذف لبنیات به‌خاطر طبع سرد؛ واقعیت یا افسانه؟
ایمپلنت مغزی ایلان ماسک به تولید انبوه می‌رسد
نور شبانه؛ قاتل خاموش قلب و مغز؟
کشته شدن یکی از عناصر گروهک تروریستی در حوادث امروز قم
پزشکیان در وزارت جهاد کشاورزی: مسیر خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد
آسیب دیدن آمبولانس اورژانس در شرق تهران
بیانیه وزارت خارجه: هرگونه تعرض آمریکا پاسخ سریع و قاطع خواهد داشت
مقامات امنیتی اسرائیل خواستار سکوت وزرای نتانیاهو درباره ایران شدند
شهادت بسیجی هرسینی در مقابله با اغتشاشگران مسلح
جهان در سال 2025 به روایت تصویر_ بخش دوم
نورنما | بالاترین نقطه زمین،شانه‌های توست پدر!روزت مبارک
دستگیری سرشبکه‌های سازمان‌یافته اغتشاشات در همدان
ادامه جنگ اوکراین؛ حمله موشکی روسیه به خارکیف
نماینده جمهوری‌خواه: آمریکا مشکل دارد، نه ایران
افزایش حقوق 1405 با فرمول جدید؛ پلکانی معکوس به نفع حداقل‌بگیران
پهلوان ایران در سال 1404 مشخص شد
محکومیت مواضع نمایندگان پارلمان انگلیس توسط سفارت ایران
سازمان ملل خواستار تحقیق درباره حمله به غیرنظامیان در خرسون شد
ادامه تنش عربستان و امارات در یمن
دادگستری اصفهان: تهدید نظم و امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است
منتظرالمهدی: امنیت مردم خط قرمز پلیس است
نگرانی دبیرکل سازمان ملل از افزایش تلفات غیرنظامیان در اوکراین و روسیه
وزارت علوم: هیچ گروهی حق ورود خودسرانه به دانشگاه ندارد
پرسپولیس اولین خرید زمستانی را قطعی کرد
واکنش عراقچی به اظهارات مداخله جویانه ترامپ
بازداشت فرد مسلح در اصفهان
آخرین اخبار درباره پرونده دوومیدانی‌کاران در کره جنوبی
بازنشر پیام ترامپ توسط حساب رسمی کاخ سفید
نورنما | این روزها عجیب نیازمند نگاهت شده‌ایم سردار!
مدودف: فنلاند باید تاوان روس‌هراسی خود را بپردازد
رئیس ستاد دفاع نروژ: کمک به اوکراین در اولویت برنامه‌های اسلو است
مدارا با اعتراض در سیره علوی
اجبار و فشار هرگز در قبال ایران کارساز نیست
محسن رضایی خطاب به آمریکا و اسرائیل: «اینبار فرق میکند!»
واکنش مهاجرانی به اظهارات ترامپ
سانحه مرگبار در محور اهر–هوراند
تحویل 10 هزار واحد مسکن استیجاری تا پایان سال جاری
روز پدر و پدر روز
واکنش رئیس جبهه اصلاحات به پیام ترامپ
از چیزی نمی ترسیدم
کشته شدن 14 هزار و 600 نفر با اسلحه در سال خونین آمریکا
پدر در گذر زمان
جهش قیمت طلا و نقره در نخستین معاملات سال 2026
70 درصد کودکان کار با خانواده زندگی می‌کنند
آملی لاریجانی: ژست نگرانی برای مردم ایران به آمریکا نمی‌آید
فراخوان ترامپ!
11 کالای اساسی مشمول کالابرگ الکترونیک شدند + جزئیات
جدایی رسمی اوریه و احمدزاده از پرسپولیس
X
آگهی تبلیغاتی