×
بین الملل
شناسه خبر : 266437
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/11 ساعت 16:20
تشدید حملات در کرانه باختری/شهادت یک جوان فلسطینی

تشدید حملات در کرانه باختری/شهادت یک جوان فلسطینی

در ادامه یورش‌های ارتش اشغالگر اسرائیل به کرانه باختری، یک جوان فلسطینی در جنوب نابلس به ضرب گلوله شهید شد. همزمان نیروهای اشغالگر یک واحد مسکونی را در نابلس منفجر کردند و 48 فلسطینی دیگر، از جمله یک نوجوان 16 ساله، بازداشت شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در ادامه افزایش تنش‌ها و تشدید حملات ارتش اشغالگر اسرائیل در کرانه باختری، گزارش‌ها از شهادت یک جوان فلسطینی و بازداشت ۴۸ فلسطینی دیگر حکایت دارد. این رخدادها همزمان با اقدام نیروهای اشغالگر در تخریب یک واحد مسکونی در شهر نابلس گزارش شده است.

تیراندازی مستقیم در جنوب نابلس و شهادت یک جوان ۲۶ ساله

براساس گزارش منتشرشده، نظامیان اشغالگر با یورش به روستای اللبن الشرقیه در جنوب نابلس، به سمت یک خودرو تیراندازی مستقیم کردند که در نتیجه آن، یک جوان ۲۶ ساله به نام «خطاب محمد اسماعیل السرحان دراغمه» به شهادت رسید و جوان دیگری نیز زخمی شد.

منابع محلی اعلام کردند این حادثه در نزدیکی ورودی جنوبی روستا و در مسیر نابلس به رام‌الله رخ داده است. همچنین به گفته شورای روستای اللبن الشرقیه، شهید دراغمه بر اثر شدت جراحات ناشی از اصابت گلوله جان باخت. فرد مجروح نیز که وضعیت او پایدار اعلام شده، برای درمان به بیمارستان دولتی سلفیت منتقل شد. طبق گزارش‌ها، این جوان هنگام تلاش برای کمک به شهید دراغمه هدف چهار گلوله قرار گرفته است.

محاصره محل حادثه و انتقال یک مجروح به داخل اراضی اشغالی

بر اساس تأیید منابع محلی، پس از تیراندازی، نیروهای اشغالگر منطقه را به طور کامل محاصره کرده و مانع دسترسی امدادگران به محل حادثه شدند. همچنین اعلام شده است یکی از مجروحان توسط نظامیان اشغالگر بازداشت و به یکی از بیمارستان‌های داخل اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ منتقل شده است.

در همین راستا، جمعیت هلال احمر فلسطین اعلام کرد فرد مجروح، جوانی ۲۲ ساله است که هدف گلوله قرار گرفته است.

انفجار یک واحد مسکونی در نابلس

گزارش‌ها همچنین حاکی است نیروهای اشغالگر بامداد امروز با یورش به شهر نابلس، یک واحد مسکونی را منفجر کردند. جزئیات بیشتری از این عملیات منتشر نشده، اما این اقدام در ادامه سیاست‌های تخریب منازل فلسطینیان در کرانه باختری ارزیابی می‌شود.

بازداشت ۴۸ فلسطینی در موج جدید عملیات ارتش اسرائیل

همزمان با این تحولات، ارتش اسرائیل در جریان یورش‌های گسترده به مناطق مختلف کرانه باختری، ۴۸ فلسطینی از جمله ۷ اسیر آزادشده و یک نوجوان ۱۶ ساله را بازداشت کرد.

دفتر اطلاع‌رسانی امور اسرای فلسطین اعلام کرد این بازداشت‌ها عمدتاً در استان‌های رام‌الله و البیره، طوباس، نابلس، قدس، الخلیل، طولکرم و جنین انجام شده و عملیات بازداشت با یورش به منازل، تفتیش‌های گسترده و تخریب اموال همراه بوده است.

آمارهای اعلام‌شده از زمان ۸ اکتبر ۲۰۲۳

طبق گزارش‌ها، از آغاز جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در ۸ اکتبر ۲۰۲۳، فشارها و سرکوب‌ها در کرانه باختری نیز افزایش یافته است. تاکنون دست‌کم ۱۱۰۵ فلسطینی در این منطقه به شهادت رسیده و حدود ۱۱ هزار نفر زخمی شده‌اند. همچنین بیش از ۲۱ هزار فلسطینی از جمله ۱۶۰۰ کودک بازداشت شده‌اند.

در غزه نیز اعلام شده است تجاوزات اسرائیل با حمایت آمریکا منجر به شهادت بیش از ۷۱ هزار فلسطینی و زخمی شدن ۱۷۱ هزار نفر دیگر شده و حدود ۹۰ درصد زیرساخت‌های غیرنظامی نابود شده است. سازمان ملل هزینه بازسازی را حدود ۷۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.


اخبار مرتبط
طرح ساخت «زندان تمساح‌ها» برای اسیران فلسطینی توسط بن گویر
جمعه 1404/10/12 ساعت 08:30
طرح ساخت «زندان تمساح‌ها» برای اسیران فلسطینی توسط بن گویر
گزارش‌های رسانه‌های اسرائیلی از آغاز بررسی طرحی غیرمعمول خبر می‌دهد؛ ایده‌ای که نام وزیر امنیت داخلی این رژیم را بار دیگر در صدر اخبار قرار داده است. طرح ساخت زندانی ویژه اسیران فلسطینی، با شیوه‌ای متفاوت، موجی از واکنش‌ها را به همراه داشته است.
تصویب ساخت 28 هزار واحد جدید صهیونیست‌نشین در کرانه باختری
چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 22:54
تصویب ساخت 28 هزار واحد جدید صهیونیست‌نشین در کرانه باختری
رژیم اشغالگر با تصویب ساخت بیش از 28 هزار واحد مسکونی جدید در کرانه باختری اشغالی، رکورد تاریخی در کارنامه فعالیت‌های استعماری خود و یک رکورد بی سابقه در روند گسترش شهرک‌سازی‌ها به ثبت رسانده است.
ادامه تجاوزات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری
سه‌شنبه 1404/10/09 ساعت 18:38
ادامه تجاوزات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری
در ادامه تجاوزات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری، صبح امروز سه‌شنبه منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود علیه شهرها و روستاهای کرانه باختری ادامه می‌دهند.
تداوم یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری
شنبه 1404/10/06 ساعت 15:46
تداوم یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری
منابع خبری از یورش سنگین نیروهای اشغالگر صهیونیستی به کرانه باختری به ویژه جنوب جنین خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
وزیر فرهنگ لبنان: ابتکار دیپلماتیک پاکستان شامل توقف درگیری‌ها در لبنان می‌شود
تکذیب خروج مواد غنی‌شده از کشور از سوی منبع آگاه
تنها چینی‌ها از تنگه هرمز گذشتند
اقدام خصمانه جدید ایالات متحده علیه ایران/هدف قرار دادن شبکه‌های صادرات نفت ایران به چین
مقررات جدید بیمه ای بانک مرکزی برای واردات
حمایت مجدد چین از مواضع ایران و محکومیت فشارهای اقتصادی ایالات متحده
دیدار معاون وزیر خارجه نروژ با غریب‌آبادی
انتقاد مقام اسرائیلی از تبدیل فرودگاه بن‌گوریون به پایگاه نظامی آمریکا
شکاف عمیق میان کی‌یف و واشنگتن با «جدایی» زلنسکی و ترامپ
پیوستن معاونان وزرا به جبهه مخالفان کی‌یر استارمر
صعود هانسی فلیک به تالار مشاهیر نیوکمپ
موافقت مشروط وزارت جهاد کشاورزی با صادرات مرغ حذفی
ادعای آکسیوس درباره بررسی گزینه‌های نظامی علیه ایران
قالیباف: برای تمام گزینه‌ها آماده‌ایم؛ شگفت‌زده می‌شوید
اعدام عامل نفوذی در پروژه‌های ماهواره‌ای
شیخ نعیم قاسم خطاب به دولت لبنان: دل به سراب مذاکرات مستقیم نبندید
ادعای وجود پایگاه مخفی در صحرای غربی هم‌زمان با تکذیب رسمی
رودریگز: رویای ترامپ تعبیر نمی‌شود
آسوشیتدپرس خبر داد؛ خشم ترامپ از مطالبه غرامت جنگی ایران
انتقادهای بی‌سابقه رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» از نتانیاهو
اعتراض به توقیف دو نفتکش و وضعیت خدمه ایرانی
ترامپ: از سرگیری «پروژه آزادی» را بررسی می‌کنم/ «بهترین طرح» را ارائه دادیم
تغییر نام رختکن کمپ به یاد 168 شهید مدرسه میناب
بلومبرگ: تنگه هرمز همچنان مسدود است
سایه جنگ بر فراز کارائیب
کرملین: پوتین از میزبانی ترامپ خوشحال خواهد شد
پایان فیلمبرداری «عشق در انفرادی» مسعود کیمیایی
ولایتی خطاب به ترامپ: ما شما را در «میدان» شکست دادیم
اختصاص 150 میلیون دلار برای واردات دارو و مواد اولیه
«کول توماس آلن» اتهامات خود را رد کرد
ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران با تکیه بر تجربه چنددهه‌ای اروپا
پیام تشکر پزشکیان از آیت‌الله العظمی سیستانی بابت حمایت از ایران
خروج 2.4 همتی پول از صندوق‌های درآمد ثابت
وزیر نفت: تولید بنزین در دوران جنگ کاهش نیافت
عکس های منتخب ایران،دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
حضور دو داور بین‌المللی ایران در قهرمانی آسیا/محمدی در ژوری، طغیانی روی تخته
اولیانوف: چرا ایران باید خواسته آمریکا را بپذیرد؟
گام بلند دولت برای نوسازی مناطق جنگ‌زده با منابع 60 هزار میلیارد تومانی
آغاز تایید ثبت‌سفارش‌های معطل‌مانده از زمان شروع جنگ
تصمیم نهایی در دست پرس؛ «آقای خاص» در راه برنابئو
بازی با کلمات وزیر دفاع ایتالیا: کشتی‌ها نزدیک شدند اما وارد هرمز نمی‌شوند!
گروه C زیر ذره‌بین AFC/ تلاش ایران برای شکستن طلسم نیم‌قرن ناکامی
پیام کاخ سفید به تهران: «برای مذاکره عجله‌ای نداریم»
جزئیات تحریم‌های جدید علیه شهرک‌سازی افراطی
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه نهادهای مالی ایران
اسلامی: غنی‌سازی تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست
مرگ تلخ جوان 31 ساله زیر آوار انفجار در اراک
جوهور دارالتعظیم به رکورد جاودانه استوا بخارست رسید
نورنما | برخورد هواپیما با کامیون
حمله موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیست در «رشاف»